Hoe bereik je zijn hart?

Vraag in mijn mailbox: Lara, Ik leun achterover en toch krijg ik geen aandacht van hem of toch komt hij niet naar me toe? Wat doe ik verkeerd? C… Antwerpen

Mijn antwoord:
Je energie, je energie, je energie,…. ACHTEROVERLEUNEN IS GEEN STRATEGIE en GEEN manier om te “hopen” dat een man je meer aandacht geeft. Wanneer jij achterover leunt met dit doel voor ogen of met een specifieke agenda in je hoofd van “ik wil dat deze specifieke man aandacht aan mij besteedt” is je energie nog steeds: ik doe dit omdat jij me meer zou bellen of whatsappen! Terwijl ik ondertussen op mijn lip bijt en wel 100 keer heb gekeken of je online bent. Waarom reageer je niet???
Weet: Dit werkt gewoon niet! Nooit!

Of dan hoor ik ook: Lara, ik hoor in je programma “Wakker zijn liefde weer aan” dat ik achterover moet leunen maar ja ik ga hem toch een bericht sturen om deze avond af te spreken of om hem eens de waarheid te zeggen dat ik zo niet wil behandeld worden.

Misschien werkt dit in het begin een paar keer met sommige mannen maar op lange termijn, vroeg of laat zal hij dit doorzien. Hij zal je strategieën en je spelletjes doorzien en het zal hem wegduwen en hem niet inspireren om dichterbij te komen. Achteroverleunen doen we voor onszelf en voor onze eigen energie. Daarom zeg ik ook in mijn programma “Wakker zijn liefde weer aan”: focus op jezelf, get busy! Leef je eigen leven.

Gebruik achteroverleunen niet als een strategie om een uitkomst te krijgen met een man maar meer als een natuurlijke, vrouwelijke manier van “zijn” in je leven no matter what… Het zou je basis/default moeten zijn in je relaties en niet een plaats waar je naartoe moet om iets te bereiken met een man.

Ik zit niet de hele dag te denken en te bidden en te hopen dat mijn man me gaat bellen of whatsappen omdat ik achteroverleun. Achteroverleunen is mijn default (basis), mijn automatische piloot. Hij belt me en appt me wanneer hij dat wilt en wanneer hij dat voelt en wanneer hij zich geïnspireerd voelt om dat te doen. En ik laat mezelf toe om dat ook te ontvangen!

Mijn werk gaat niet over oppervlakkige regels of quick fixes om een man iets te laten doen wat jij wilt. Het gaat er echt om om hem te inspireren, hem HET GEVOEL te kunnen geven dat hij je nodig heeft of niet zonder jou aan zijn zijde wilt. Je dient zijn hart te bereiken.
Wanneer hij DAT voor je voelt, wanneer hij die emotionele connectie met je heeft zal DAT ervoor zorgen dat hij je berichten stuurt of belt. Geen strategie of verborgen agenda.

Wanneer hij afstand neemt heeft dat ook met dit specifieke GEVOEL te maken. Wil je weten hoe je zijn liefde weer kan aanwakkeren? https://liefdesschool.com/wakker-zijn-liefde-weer-aan/

Wil jij weer die mooie relatie met je partner of wil jij graag weten hoe je kan gaan daten zodat je ook daadwerkelijk die mooie relatie krijgt met een man die ook oprecht voor jou wilt gaan en niet elke keer afstand neemt?

Je kan je ook aanmelden voor mijn Facebook pagina Lara’s Angels https://www.facebook.com/groups/668358583629442/

Ik hoor met veel liefde van je.

Over de schrijver
Reactie plaatsen