Ben je single zijn inmiddels ook zo zat en vind je het tijd voor verandering?

Download dan mijn gratis E-book. In dit E-book geef ik je de 10 redenen waarom jij nog single bent en wat je eraan kunt doen. Als dating- en relatiecoach help ik jou bij het vinden van jouw droomvrouw, alsook naar het terugvinden van de liefde in jouw relatie.

Ben jij het zat om nog steeds single te zijn? 

Al jouw vrienden zijn getrouwd of hebben een relatie en kinderen en jij hebt zoveel te bieden aan een partner, maar toch loopt jouw liefdesleven elke keer heel moeizaam. Je hebt een groot verlangen om samen (weer) een gezin te vormen met die bijzonder vrouw in je leven

Zijn je kinderen het huis uit en ben je weer klaar voor een nieuwe relatie, maar weet je niet hoe? Wil je niet alleen oud worden?

Je hebt na jaren weer het huis voor jezelf. Je kinderen of kleinkinderen komen regelmatig bij je langs en je gaat alleen op vakantie of een terrasje doen met je vrienden. Maar toch zou je het fijn vinden om mooie momenten ook te delen met iemand, samen op reis te gaan, terrasjes doen. Kortom: leuke herinneringen maken samen.

Je bent gescheiden en je hebt geen idee hoe je nu terug aan daten moet beginnen?

Jouw scheiding is eindelijk achter de rug en jouw kinderen geraken weer gewend aan de nieuwe situatie. Je hebt je kinderen week om week of jouw kinderen gaan enkel naar je ex-partner tijdens het weekend en je vrije momenten vul je met sporten, met vrienden afspreken of alleen thuis op de bank zitten.

Weer je leven kunnen delen met je soulmate

Hoe fijn zou het zijn als je niet meer alleen op de bank moet zitten ‘s avonds of dat je op familiefeesten niet meer de enige bent zonder een +1 op de lijst. Hoe geweldig zou het voelen als je een vrouw aan je zijde zou hebben die jou ondersteunt als je eens een minder goede dag hebt. Hoe mooi zou het zijn als je samen met jouw partner op vakantie zou kunnen gaan in plaats van alleen kiekjes te moeten nemen op het strand.
Stel je eens voor hoe gedragen jij je zou voelen door een partner wanneer je ouders plots ziek worden.
Zou het niet fantastisch voelen om samen met je kinderen lekker in het plonsbad te spelen tijdens jullie vakantie.
Stel je eens voor dat je na je scheiding kan ontdekken hoe mooi het is om weer een gebalanceerde en avontuurlijke relatie te hebben.
Hoe mooi zou het zijn om samen met je kinderen en kleinkinderen pannenkoeken te bakken samen met je partner.

Mijn passie is om mannen weer te doen geloven in de liefde.

Als therapeute i.o help ik mannen met de zoektocht naar hun partner.

De meeste mannen hopen dat hun vrouw zomaar voor hun deur zal verschijnen. Echter is niets minder waar. Door mijn eigen ervaring met daten en mijn opleiding als psychotherapeute, heb ik ondervonden dat er wel degelijk hulpmiddelen & technieken zijn om te weten hoe je moet daten. Met als resultaat die bijzondere vrouw in je leven.

Vind jouw ideale partner

Z

Je gaat daten weer leuk vinden als je weet hoe het moet

Ik leer je hoe je online en offline kan daten en hoe je jouw online profiel kan opzetten zodat het de vrouwen aantrekt die bij jou passen. Hoe gaat het eerste online contact en hoe verloopt zo een eerste date en tweede date dan precies. Hoe zorg je ervoor dat je kans maakt op een tweede date. Ik leer jou hoe daten echt leuk en ontspannen kan zijn op basis van mijn praktische dating tools.

Z

Ontdek of een vrouw je echt leuk vindt

Tijdens onze sessies leer ik jou waaraan je kan herkennen of een vrouw je echt leuk vindt. En hoe jij ervoor kan zorgen dat een vrouw jou ervaart als potentiële partner. Wat kan je doen als je plotseling niks meer van haar hoort en hoe ga je daarmee om. Je leert tijdens mijn programma hoe je best kan communiceren op basis van mijn communicatie magie tool.

Z

Leer vrouwen beter begrijpen

Ik bekijk samen met jou hoe vrouwen in elkaar zitten en hoe jij vrouwen ook beter kan gaan begrijpen zodat een vrouw niet een groot mysterie lijkt voor jou. Zo ga je ook concreter weten hoe je daarmee om kan gaan en welke stappen jij kan zetten om dichter bij haar te komen.

Z

Je weet waar je tegenaan loopt tijdens het daten

Wij gaan dieper kijken naar waar je mee worstelt tijdens het daten. Waarom je bepaalde vrouwen aantrekt en anderen afstoot en hoe je daarmee kan omgaan. Waarom lijk je goede vrouwen af te wijzen en waarom voel jij geen chemie of net heel heftige chemie. En hoe laat jij je niet overrompelen door een vrouw tijdens de eerste dates.

Ik neem je bij de hand tijdens het volledige dating proces.

Wij gaan samen kijken naar waar je tegenaan loopt tijdens het daten en waarom het jou niet lijkt te lukken. Ik leer jou vrouwen beter begrijpen, hoe je kan gaan daten en hoe je jouw mannelijkheid kan gaan gebruiken tijdens het daten en hoe je bovendien een goed online profiel kan maken zodat je de vrouwen aantrekt die bij jou passen. Doorheen dit hele proces leid ik jou stap voor stap. We gaan kijken waar je nu staat en welke stappen je moet doorlopen om je doel, het vinden van een partner, te bereiken.

Ben jij klaar voor die bijzondere vrouw in jouw leven? Neem dan contact met mij op.

Dan kijken we samen welk programma het beste bij jou past