Aankomende events

03

-

04

OKT

10:00

-

17.00

Liefdesdoorbraak Retraite

Een intieme tweedaagse van een ware transformatie van je liefdesleven! Meer informatie vind je via de knop hieronder.

Enkele reacties van deelnemers

🩷🩷🩷🩷🩷

Energie voor 10! Ik ben jullie zooo mega dankbaar 🙏🏻. De inzichten hebben mij kracht en vertrouwen gegeven. Deze vrouw ben ik en wil ik zijn. Het voelt mega goed!

Melissa

🩷🩷🩷🩷🩷

Het was zo bijzonder! Ik heb echt een hele grote doorbraak gehad, terwijl ik echt al heel veel aan mezelf had gewerkt. Ik ben anders naar mijn familiesysteem gaan kijken en zie nu beter in welke impact dat op mijn liefdesleven heeft. Ook de veiligheid die geboden werd om kwetsbaar te kunnen zijn, heeft mij heel erg goed gedaan. 
Jantine

🩷🩷🩷🩷🩷

Lara heeft mijn leven compleet veranderd. Na 4 maanden coaching van Lara ben ik nu in een relatie met een geweldige man. Als ik geen actie had ondernomen en bij Lara coaching had gevolgd had ik hem geen kans gegeven. Mijn leven ziet er nu compleet anders uit.
Wendy
🩷🩷🩷🩷🩷

Door Lara werd ik heel erg geconfronteerd met mezelf en mijn eigen beeld van een relatie. 2 maanden later ontmoette ik Paul. Wij zijn vorige maand gaan samenwonen. Wie had een half jaar geleden kunnen denken dat dit voor mij als alleenstaande moeder mogelijk was? Ik niet, Lara wel

Juli
🩷🩷🩷🩷🩷

Dankjewel voor de inspirerende dag en ondersteuning! Ik zou iedere week wel zo'n livedag met jullie willen doen! Susanne stelde steeds de juiste vragen waardoor ik direct inzichten kreeg en ze de vinger legde op een nog te helen wonde. Al wist ik dit wel al ergens was het toch fijn om het op deze manier te kunnen bekijken. Ik voelde me zo veilig en geborgen in jullie nabijheid, er kwamen best kwetsbare dingen naar boven maar ik voelde de ruimte en ondersteuning om die er te laten zijn. 

Jullie maken de weg naar heling en groei zelfs leuk en interessant, het geeft zo veel voldoening en kracht om het op die manier te mogen ervaren. Can't get enough 🦋.

Najara
🩷🩷🩷🩷🩷

I said YES ❤️. Glen heeft me gisteren gevraagd!!! Je bent buiten mijn familie de eerste met wie ik dit wil delen. Want dit is jouw verdienste, dit is dankzij jou. Ik wil je hier zo voor bedanken, want ik weet dat dit zonder jou nooit was gebeurd. Dan hadden mijn eigen liefdesblokkades en belemmerende gedachtes dit gesaboteerd. Dat weet je al ☺️ en nu kan ik hier zo van genieten 😁. Je bent echt sowieso uitgenodigd voor onze trouw. En Chris natuurlijk ook.

Isa