Hi, ik ben Lara

Dating- & relatiecoach voor
prachtige vrouwen die

verlangen naar een relatie

waar ze vanbinnen uit kunnen stralen.

Hey! Ik ben Lara, dating- en relatiecoach voor prachtige vrouwen die verlangen naar een relatie waar ze vanbinnen uit kunnen stralen. Als psychotherapeute begeleid ik vrouwen bij het vinden EN behouden van hun partner en dit start in de basis met onze krachtige vrouwelijke energie.


Mijn relatieverleden was een rollercoaster, met ervaringen variërend van onbeschikbare mannen tot een emotioneel en fysiek gewelddadige relatie waar ik maar niet uit kon stappen. Waarom? Mijn eigen onzekerheden. Ik dacht dat ik het niet waard was. En dat was toen nog een onbewust proces.
Ik belandde in relaties waarin mannen emotioneel afhankelijk van me werden. Ik moest hun gaten opvullen, en de NICE GIRL en de REDDER in mij vond dat helemaal niet erg. Want dat was mijn bestaansrecht.
Toen ik eindelijk de moed vond om eruit te stappen, dacht ik: "Nu ben ik klaar voor een geweldige relatie!" Maar hoe dan? Geen idee. Ondanks dat ik wel goede mannen tegenkwam in mijn dagelijks leven, stuitte ik opnieuw op problemen, ik koos weer voor de 'bad boys' of mannen die niet wilden binden.

Na 4 jaar single zijn, zonder succes, dacht ik: "Waarom lukt dit niet? Ik ben onafhankelijk, ik ben universitair geschoold, heb een goede job, leuke vrienden, zie er niet onaardig uit. Wat is er mis?" Ik kon het niet alleen op de mannen afschuiven.
Dus vroeg ik mezelf: "Wat is mijn aandeel hierin?" Tijd voor wat zelfreflectie! Ik dook in de boeken, deed mijn master in de psychotherapie en nam een coach uit Amerika. Stukje bij beetje vielen de puzzelstukjes op hun plek. Ik snapte niet alleen hoe mannen denken, maar vooral mezelf en ontdekte mijn vrouwelijke energie. Ik ontdekte mijn triggers, angsten, en hoe mijn ouders invloed hadden op mijn kijk op relaties.


Met die kennis veranderde ik mijn aanpak in de datingwereld.
Plotseling was ik de vrouw waar mannen geen genoeg van konden krijgen! Ik ging van date naar date, ontving berichtjes en werd uitgenodigd voor allerlei leuke dingen. Ik werd behandeld zoals ik nog nooit was behandeld. En guess what? Ik leerde ook mijn grenzen stellen, gewoon doen waar ik me goed bij voelde, zonder me te laten leiden door mijn eigen liefdesproblemen of angsten.

Nu heb ik een mooie relatie met Chris en onze 2 prachtige zonen. Oké, het ging niet altijd over rozen, maar ik had de kennis en tools om ermee om te gaan. 6 September 2023 zijn we getrouwd samen met onze 2 kinderen onder een prachtige boom in een super mooi park in Eindhoven. Dreams can come true!


Ik kan wel zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben met vele downs maar nu ook vele UPS. En dat gun ik jou ook!
Vanuit deze ervaring is mijn passie gegroeid om andere vrouwen te helpen met daten EN met hun relatie, omdat ik weet dat het mogelijk is, als je weet HOE. En geloof me, het is geen rocket science of het hoeft echt NIET complicated te zijn!


Vaak vragen mensen me, nadat ze mijn verhaal hebben gehoord: "Wat is jouw belangrijkste tip voor vrouwen die worstelen met hun liefdesleven?" Mijn antwoord is simpel: Er is niets mis met jou. Je bent wie je bent en met de kennis die je hebt, heb je tot nu toe het beste ervan gemaakt. Je hebt misschien niet de tools om succesvol te zijn in je liefdesleven, en dat is oké, want ik had die kennis ook niet. Het goede nieuws is dat je het kunt leren. Dus laat je liefdesleven niet aan het toeval over, maar zet de stappen die nodig zijn om te stralen in je liefdesleven. Omdat ik weet wat liefde met je kan doen. Begin vandaag. Als ik het kan, kan jij het ook. 

Klanten over Lara

🩷🩷🩷🩷🩷

Toen 2 jaar geleden mijn samenwerking met Lara begon, was ik alweer een paar jaar single en had ik het idee opgegeven dat ik in deze periode van mijn leven een fijne relatie kon opbouwen met een lieve man, die mij de steun EN de vrijheid kon geven die ik nodig had. Maar de dingen die Lara deelt, hebben me geïnspireerd om me toch weer open te stellen voor de liefde, en voilà... Daar was Peter! 💘 En waar ik toen niet van durfde te dromen... nu, 2 jaar later, zijn we nog steeds supergelukkig samen. 💞 Alles is echt anders sinds ik haar lessen toepas. Zo bijzonder!! 🥰
Angelique van Cleef
🩷🩷🩷🩷🩷

Na mijn scheiding wist ik niet waar te beginnen. Ik ging daten om niet alleen te zijn, maar dat resulteerde in dwangmatig daten. Nu heb ik na de mastermind af te ronden die fijne vent in mijn leven die het zo belangrijk vindt dat ik gelukkig ben.

Wendy Wellens
🩷🩷🩷🩷🩷

I said YES ❤️. Glen heeft me gisteren gevraagd!!! Je bent buiten mijn familie de eerste met wie ik dit wil delen. Want dit is jouw verdienste, dit is dankzij jou. Ik wil je hier zo voor bedanken, want ik weet dat dit zonder jou nooit was gebeurd. Dan hadden mijn eigen liefdesblokkades en belemmerende gedachtes dit gesaboteerd. Dat weet je al ☺️ en nu kan ik hier zo van genieten 😁. Je bent echt sowieso uitgenodigd voor onze trouw. En Chris natuurlijk ook.

Isa Wauters
Lara van Dongen

Wat MOET je weten over Lara:

 • Een duizendpoot die zich met veel passie ergens in vast bijt
 • Enthousiast en meestal goedgezind (in de ochtend misschien wat minder haha)
 • Ik woon samen met mijn man Chris en 2 zonen in Eindhoven
 • I LOVEEE zelfontwikkeling (dus ik verslind boeken, cursussen en volg regelmatig een nieuwe opleiding)
 • Ik kan veel tegelijk en hou ook van steeds iets nieuws creëren
 • Ik hou van dansen (salsa is mijn 2e passie naast LIEFDE)
 • Ik hou van gezond eten maar ook van witte chocolade (mmmm zo lekker op wit brood met ECHTE boter!)
 • Mijn droom is om met ons gezin te overwinteren. Elk jaar in een ander warm land aan het water graag. (It's gonna happen!)
 • Ik hou hou hou van wat ik doe (zo mooi om dames echt te zien stralen in de liefde... Hell YESSS)
 • Droomt van ooit te spreken in een TED TALK of een column te schrijven voor een magazine over de liefde
 • In 2024 ga ik mijn eerste boek uitbrengen
 • Mijn negatieve eigenschap: te snel praten en dan over mijn eigen tong struikelen haha (heb je waarschijnlijk al gemerkt in mijn podcast)
 • Mijn favoriete kleur is roze (ja kijk maar naar mijn branding)

Met liefde creëer ik RIJKDOM