Heb jij DATINGANGST?

Zeg NEE tegen DATING ANGST!

Ik had gisteren een 1 op 1 sessie met een privé cliënte, ik noem haar even Nancy. Nancy heeft een op angst gebaseerde dating stijl. Technisch gezien is Nancy single maar soms maken we er wel eens geintjes over dat zij getrouwd is met haar ANGST, een angsthaas. Nancy is een vrouw met heel veel humor.

Nancy voelt zich elke keer angstig wanneer zij afspreekt met een man of wanneer zij een date heeft.
Op voorhand is ze in haar hoofd elke keer bezig met de date al volledig in kaart te brengen en te denken wat er zou gebeuren, wat ze moet zeggen, wat te doen als er een stilte valt? Kortom: ze draait de volledige date al af in haar hoofd.

En zelfs tijdens de date voelt ze angst opkomen, ze denkt dan: wat zou hij denken en vindt hij me leuk en hoe kan ik hem bewijzen dat ik het waard ben?

Zelfs na de date vraagt ze zich af: wat gaat er nu gebeuren? Ga ik hem nog horen? Gaat hij nog bellen? Komt er een volgende date?

Nancy gaat ook elke keer zijn Facebook, Insta, LinkedIn,… checken en kijken of hij online is en ze bouwt een fantasiebeeld van hem op in haar hoofd over hoe perfect hij is.

Wanneer hij 1 van haar posts op social media liket dan valt haar hart bijna stil en wanneer ze zelf een foto plaatst en hij liket het niet dan begint ze zich af te vragen: waarom liket hij mijn foto niet? Is de foto niet leuk genoeg? Of?....

En dat gebeurt telkens opnieuw…

De man trekt zich terug, verdwijnt, stopt met berichten sturen of te bellen. Hij vraagt haar niet meer voor dates en dan bereikt haar angst elke keer een plafond en Nancy blijft weer met de zoveelste ontgoocheling achter en dan vraagt ze zich af:
Waarom gebeurt dit elke keer bij mij? Wat heb ik verkeerd gedaan?
Dan komt Nancy bij mij met de vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat hij me belt of appt?

 

HERKEN JE DE SITUATIE met Nancy?

Ik weet zeker van wel want zo hebben we ons allemaal wel eens gevoeld. We hebben hoop dat het met deze man wel gaat lukken, en of hij “de man” voor ons is en dan lukt het niet en dan geven we onze hoop op om ooit nog die man in ons leven te hebben omdat het toch elke keer hetzelfde is.

Tijdens onze 1 op 1 sessie gisteren vroeg ik Nancy: Hoe voelt dat voor je?
 Het voelt verschrikkelijk, vermoeiend. Ik voel me continu angstig. Dit is niet goed!
Ik zei: ok, er moet iets veranderen in je aanpak tijdens het daten zodat je je beter kan voelen en meer plezier kan hebben tijdens het daten!

En 1 van de dingen die we ontdekten is dat Nancy wat meer plezier kon hebben tijdens het daten als ZE NIET ZO BEZIG WAS MET ELKE MAN waarmee ze date en dat zou elke prachtige en geweldige sterke vrouw, die moedig genoeg is om te daten, dienen te doen.

MAAR HOE ZIET DAT ER NU UIT “MINDER BEGAAN ZIJN MET” OF “ ZICH MINDER AANTREKKEN VAN” wat hij vindt?

Het ziet er zo uit:
1.Nee zegen tegen er continu over nadenken of hij je wel leuk vindt…
2.Nee zeggen tegen de angst die opkomt omdat je niet weet wat er gaat gebeuren…
3. Neen zeggen tegen hem “stalken” op social media…
4. Neen zeggen tegen er over nadenken wat hij van je denkt…
5. Neen zeggen tegen piekeren of hij je nog zal uitvragen of niet…

Vergeet niet: Wij zijn fantastische vrouwen! Jij ook!
Wij zijn vrouwen die weten wat we waard zijn, we willen plezier hebben met mannen, we willen kunnen genieten van het proces van daten…
En dat gaat niet gebeuren als we ons zelf toelaten om continu angst te voelen over wat een man doet of net niet doet. Angst omdat hij afstand neemt. Angst om hem te verliezen,…

Weet ook dat er verschillende redenen kunnen zijn waarom hij afstand neemt. En weet ook dat wij daar meer invloed op hebben dan we zelf denken. Wanneer wij met plezier gaan daten en daar ook meer relax in kunnen zijn (vrouwelijke energie!) dan overbrugt hij vanzelf die afstand.

Wil jij hem weer dichterbij en heb je geen idee hoe je dat kan doen? Mijn programma “Wakker zijn Liefde weer aan” (https://liefdesschool.com/wakker-zijn-liefde-weer-aan/) gaat daar dieper op in. In 6 stappen leid ik je doorheen het proces om hem weer dichter bij je te brengen.

Eerlijk gezegd dames, wanneer jij kan bereiken dat het je geen bal kan schelen of een man je leuk vindt of niet of dat een man je belt of niet, zal je mannen veel sneller en makkelijker naar je toe trekken.

Want mannen zijn heel erg goed in het aanvoelen van jouw energie en ze gaan je innerlijke vrijheid aanvoelen. Ze gaan je persoonlijke power aanvoelen en je energie van onafhankelijkheid.

Zij zullen je ZELFLIEFDE aanvoelen en dat deze zelfliefde niet af hangt van hun goedkeuring of niet afhangt van of een man je leuk vindt of niet of niet afhangen van of een man je vraagt voor een volgende date of niet.

En dat is het moment dat hij achter je aan komt lieve dames.

Zeg nee tegen DATING ANGST….

Date jij ook met ANGST?

Dus start nu, start waar je ook bent en met welke kennis je hier ook hebt (uit de Facebook groep Lara’s Angels, mijn blogs op mijn website www.liefdesschool.com of van mijn programma Diva’s daten zo… https://liefdesschool.com/divas-daten-zo/) om te kijken waat je nu staat in je liefdesleven en vandaaruit stappen te zetten naar een mooie relatie.

Wil jij weer die mooie relatie met je partner of wil jij graag weten hoe je kan gaan daten zodat je ook daadwerkelijk die mooie relatie krijgt met een man die ook oprecht voor jou wilt gaan en niet elke keer afstand neemt OF wil je graag weten hoe je je partner weer dichterbij kan brengen? Ga dan aan de slag met mijn programma “Wakker zijn liefde weer aan.” https://liefdesschool.com/wakker-zijn-liefde-weer-aan/
Ben je aan het twijfelen of deze kleine investering van 37 euro?
Doe dan je hart een plezier en spring er gewoon in, duik erin.

Je kan je ook aanmelden voor mijn Facebook pagina Lara’s Angels https://www.facebook.com/groups/668358583629442/

Ik hoor met veel liefde van je en wens je een prachtig liefdesleven toe.

Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen