Val jij op emotioneel niet beschikbare mannen?
20 april 2020 

Val jij op emotioneel niet beschikbare mannen?

VAL JIJ OP MANNEN DIE EMOTIONEEL NIET BESCHIKBAAR ZIJN?

Wanneer je valt voor emotioneel onbeschikbare mannen laat je net dat stukje van jezelf doorschijnen dat niet emotioneel beschikbaar is voor jezelf…

Wanneer je weet dat je diepe en een stabiele, serieuze en mooie connectie wilt maken met een man dan is de enige reden waarom je een emotioneel onbeschikbare man in je leven laat dat: JIJ NIET GENOEG VAN JEZELF HOUDT EN DAT JE ER NIET VOLLEDIG BENT VOOR JOU!

Je zorgt niet goed voor je gekwetste, gebroken, liefdevolle,… HART door genoegen te nemen met een man die er niet is voor jou.

Wanneer je 100% emotioneel beschikbaar wordt voor jezelf, gaan emotioneel onbeschikbare mannen niet meer aantrekkelijk aanvoelen voor je systeem en zullen saai gaan aanvoelen, bijna niet goed genoeg.

De broodkruimeltjes van aandacht die je van hem krijgt, zijn hot en cold gedrag, de onmogelijkheid om jou de relatie te kunnen geven waar ook jij recht op hebt,… zullen als niet goed genoeg meer aanvoelen.

Want je zal naar meer verlangen en je zal beseffen dat je een man verdient die er 100% voor gaat, die je zoveel meer kan bieden,… Qua gedrag!

Vallen voor emotioneel niet beschikbare mannen kan vaak komen van een diepere wonde van: Ik ben het niet waard. Ik ben niet goed genoeg voor meer, ik verdien niet beter dan wat hij me nu geeft, dit is het beste wat ik kan krijgen,… 

Ookal zeggen vele dames nu tegen zichzelf als ze dit lezen: ik vind wel dat ik beter verdien en ik vind wel dat ik beter kan krijgen,… Dat zei ik ook heel vaak in het verleden, maar toch was er iets waardoor ik toch steeds deze mannen bleef aantrekken (onbewust proces op dat moment). Soms zit het ergens waar we niet naar willen kijken of nog niet klaar zijn om ernaar te kijken…

OF:

Het kan ook komen van een angst voor intimiteit of de angst voor een echte relatie aan te gaan en nabijheid met een man.

Hoe kan dit samen komen:
Wanneer we ons niet goed genoeg voelen (bewust of onbewust), willen we ook soms niet dat een man dichterbij komt omdat we bang zijn dat onze binnenkant hem niet zal bevallen of misschien willen we dat een man net heel dichtbij komt omdat we anders schrik hebben dat hij ons in de steek zal laten?

Wat het ook moge zijn een goed begin is om te starten met je eigen gevoel van: ik ben het waard en hoe je kan gaan daten om ook in dat gevoel van eigenwaarde te kunnen gaan staan:
https://liefdesschool.com/wakker-zijn-liefde-weer-aan/ (37 euro) OF
https://liefdesschool.com/divas-daten-zo/

Ik gun jou het kadootje van zelfliefde…
Word verliefd op jezelf en laat een fantastische man je hart veroveren?

Dus start nu, start waar je ook bent en met welke kennis je hier ook hebt (uit de Facebook groep Lara’s Angels, mijn blogs op mijn website www.liefdesschool.com of van mijn programma Diva’s daten zo… https://liefdesschool.com/divas-daten-zo/) om te kijken waat je nu staat in je liefdesleven en vandaaruit stappen te zetten naar een mooie relatie.

Wil jij weer die mooie relatie met je partner of wil jij graag weten hoe je kan gaan daten zodat je ook daadwerkelijk die mooie relatie krijgt met een man die ook oprecht voor jou wilt gaan en niet elke keer afstand neemt?

Je kan je ook aanmelden voor mijn Facebook groep Lara’s Angels https://www.facebook.com/groups/668358583629442/

Ik hoor met veel liefde van je.

Veel liefde en gezondheid in deze periode.

Over de schrijver
Reactie plaatsen