Wakker zijn liefde weer aan

2-delig audioprogramma

N

Ben je al een tijdje getrouwd en voel je dat hij afstand neemt en begrijp je niet waarom?

N

Of ben je net aan het daten en na een paar dates hoor je niks meer van hem hoewel je dacht dat jullie het zo leuk hadden samen?

N

Of zitten jullie in een prille relatie en je merkt dat hij minder aanwezig is of dat hij tegen je zegt: ik voel het toch niet voor je!

N

Je bent al 3 maanden aan het daten maar je merkt dat hij emotioneel niet beschikbaar is?

N

Of je hebt al een paar leuke dates achter de rug en merkt dat hij nog niet over zijn ex heen is?

N

Je man en jij hadden zo een toffe relatie in het begin en nu zijn er enkel nog ruzies, discussies en saaie avonden alleen op de bank waar hij meer interesse heeft in zijn computerspelletjes dan in jou. Al verschijn je naakt op de bank nog ziet hij je niet staan!

N

Je man en jij lijken enkel nog samen te zijn voor de kinderen?

N

De man van je dromen ziet je na een paar keer daten niet meer staan?

N

Hebben jullie een vaste relatie maar merk je dat hij vaak op zijn telefoon zit of gaat hij steeds vaker weg met zijn vrienden?

N

Of hebben jullie een relatie maar staat de seks op een laag pitje en voel je dat hij minder aantrekking voelt voor je?

N

Heb je een paar leuke dates achter de rug en je hebt hem gevraagd: ja hoe zit het tussen ons?  En plotseling lijkt hij van de aardbodem verdwenen.

N

Je bent al een tijdje aan het daten en hij zegt: ik wil het rustig aan doen maar ondertussen zijn jullie al een aantal maanden verder en er gebeurt verder niets als jij geen initiatief neemt?

N

Of na een paar gezellige dates lijkt hij toch geen relatie te willen maar toch blijft hij je berichten sturen?

N

Je man en jij zijn een aantal jaren samen en jullie zitten in een sleur en een broer zus relatie waar jullie maar niet uit lijken te geraken?

N

Je ex is terug verschenen en je merkt dat je nog steeds van hem houdt maar hij neemt na een paar keer elkaar gezien te hebben toch weer afstand?

Herken jij jezelf hierin?

Ik heb dit zelf mee gemaakt met mijn eigen man en ik weet hoe frustrerend dat kan zijn

Maar ik weet ook dat je het kan omdraaien als je weet hoe…
Ik weet dat het anders kan voor jou. Ik heb zelf jarenlang geworsteld met daten en het vinden van mijn ideale man en heb ook de nodige heftige relatieperikelen achter de rug waar mannen plotseling verdwenen na een paar dates of mijn huidige man die eerst niet klaar was voor een relatie.
Dus ik weet hoe jij je voelt en ik weet hoe frustrerend het is wanneer een man afstand neemt. Maar ik weet ook dat jij daar, net zoals ik, verandering in kan brengen.

Een paar jaar geleden was ik het zat om me weer het vijfde wiel aan de wagen te voelen om te voelen dat een man niet voor me kiest en ik enkel hoorde: ik wil het langzaam aan doen en ik wil geen drama. Daar werd ik zo boos van. Ik zat in de wachtkamer. Ik wilde ook een man die 100% voor mij koos en die niet nog met 1 voet in zijn vorige relatie stond.

Dus ik ging op onderzoek uit, ik wilde dit doorgronden. Wat deed ik verkeerd?
Ik ging me via mijn opleiding tot psychotherapeute verdiepen in mannelijke en vrouwelijke energie en de dynamieken in relaties. Nadat ik bovendien een Amerikaanse personal coach onder de arm had genomen, viel het kwartje en veranderde mijn liefdesleven.
Geen mannen meer die na 2 dates verdwenen maar net mannen die met mij echt een relatie aan wilden gaan.

Ook in mijn huidige relatie merkte ik na verloop van tijd dat er wat meer afstand ontstond tussen mij en mijn man. Zoals je weet gaat elke relaties wel eens met ups en downs en ook ik verviel terug in mijn oude patronen van het goede meisjes syndroom.

En toch worstelen zoveel dames met ditzelfde probleem. We hebben een paar dates gehad en ik hoor plotseling niks meer van hem, wat is er aan de hand en hoe zorg ik ervoor dat hij weer naar me toe komt? Of mijn man en ik hebben geen seks meer, hij is afstandelijk, afwezig en passief. Of mijn man is altijd aan het werk en doet niets in het huishouden en hij neemt me als vanzelfsprekend, ik wil weer die relatie terug van in het begin, maar hoe meer ik probeer hoe meer hij afstand neemt.

Wil je graag weten hoe je dit volledig kan omdraaien zodat de man waarmee je date ook daadwerkelijk voor jou gaat zonder dat jij je moet afvragen waar hij naartoe wilt OF dat jouw man je weer ziet staan en ook weer voor jullie relatie wilt gaan?

Dan heb ik een once in a lifetime aanbieding voor je:

 

Wil jij nu ook eindelijk die man die voor jou wilt gaan en je niet in het ongewisse laat of wil jij weer die mooie relatie van in het begin en dat jij en je man weer voor elkaar gaan?

Voor WIE is Wakker zijn liefde weer aan?:

Voor de vrouw die:

$

Nu frustratie voelt of pijn ervaart omdat de man waarmee ze date zich terug trekt of afstand neemt

$

Of je huidige partner neemt afstand en jullie seksleven staat op een laag pitje

$

Je hebt een paar dates gehad met een man die je leuk vindt en je hoort niets meer van hem, zomaar uit het niets

$

Je hebt een paar leuk dates gehad en je dacht dat het goed liep en nu zegt hij: ik voel het toch niet voor je of ik ben niet klaar voor een relatie

$

Je hebt hem al een paar keer een bericht gestuurd en je ziet dat hij het gelezen heeft maar hij reageert niet of als hij reageert is het enkel met een korte ja of nee, ok is goed

$

Of je man en jij gaan ’s nachts gewoon slapen zonder elkaar aan te raken en zo gaat dat nu al een paar weken of maanden of zelfs jaren

$

Jullie gesprekken gaan enkel nog over praktische zaken en over de kinderen, zelfs vragen hoe je dag is geweest is te veel

$

In het begin deden je date en jij nog leuke dingen samen maar nu vraagt hij je zelfs niet meer uit voor een date

$

Jij en je man zijn al maanden of zelfs jaren niet meer samen op date geweest, hij gaat enkel nog maar leuke dingen doen met zijn vrienden of speelt alleen maar computerspelletjes. Jullie doen enkel nog je eigen ding

$

Je merkt dat je door deze afstand vaak aan hem denkt en je voelt ook angst opkomen om hem te verliezen? Je wordt er gek van want niets dat je doet lijkt zijn aandacht te trekken. Je vraagt je af wat er aan de hand is en voelt je daardoor ook onzeker

$

Je hebt vanalles geprobeerd: je hebt zijn favoriete eten gemaakt, je doet zijn was, betaalt de rekeningen, trekt je mooiste lingerie aan,…

$

Je hebt hem lieve berichtjes gestuurd, hem laten blijken dat je hem leukt vindt door romantische dingen voor hem te doen of je hebt al meermaals voorgesteld om samen eens op vakantie te gaan zodat jullie meer tijd hebben voor elkaar of je hebt geprobeerd om af te vallen om er slanker uit te zien zodat hij je op zou merken, je hebt geprobeerd om heel lief en aardig te zijn en begrip te hebben voor zijn situatie

$

Na een discussie trekt hij zich nog meer terug

$

Je hebt hem gevraagd of hij het moeilijk vindt om zich te binden of dat het even wat moeilijk gaat met zijn carrière en als ik het goed raad heb je dit ook al met hem proberen te bespreken of heb je dit al aangekaart?

En al deze dingen hebben tot niets geleid? Hij neemt enkel meer afstand en jij bent ten einde raad want je houdt van deze man.

Als je JA gezegd hebt op 1 van deze vragen dan nodig ik je uit om een gat in de lucht te springen want dat is net hetgeen waar ik jou een antwoord op geef in “Wakker zijn liefde weer aan”.

HET RESULTAAT dat je kan verwachten en wat je gaat leren:

N

Dat de man waar je van houdt weer dichterbij je komt

N

Dat je weet hoe je dit kan gaan doen zonder volledig jezelf te verliezen of jezelf te veranderen

N

Dat je weet hoe je hem kan inspireren om weer die afstand tot jou te overbruggen

N

Je komt te weten wat de fundamentele waarheid is over mannen die afstand nemen

N

Je gaat leren wat de 2 grootse fouten zijn die vrouwen maken waardoor de mannen nog meer afstand gaan nemen en op den duur helemaal met je gaan breken

N

Ik ga je meer vertellen over de 6 stappen die je gaat volgen om ervoor te zorgen dat hij weer naar je toe komt en ook blijft

N

Ik geef je ook praktische voorbeelden van in de praktijk

N

Ik leer je wat te doen als hij dan toch terug komt naar je

Hoe gaan we deze RESULTATEN creëren?

We gaan dit resultaat creëren met 2 opgenomen audiosessies dewelke je direct kan downloaden na je aankoop van het programma.

Elke opname kan je overal en op elk moment beluisteren en terug luisteren wanneer jij dit wilt.
Bij de opname zit ook een liefdesschrift (werkboek met opdrachten) waar jij concreet mee aan de slag kan gaan.

Dit is een zelfstudie programma dus je kan door de lessen gaan wanneer jij dat wilt en zoveel als je wilt.

Je hebt ook levenslang toegang tot het programma, alsook het liefdesschrift.
Ik beveel ook aan om meermaals de audio’s te her beluisteren zodat de kennis ook echt kan bezinken en je dit ook echt kan gaan toepassen.

Dit is Leen VR. haar verhaal:
Mijn man en ik waren al 12 jaar getrouwd en ik merkte dat wij steeds meer als broer en zus samen leefden en dat was ik moe. Ik wilde me weer begeerd voelen, ik wilde weer dat vuur en dat seksleven terug en een man die ten minste emotioneel en ook fysiek aanwezig was in ons gezin. Ik had alles uit de kast gehaald, ik had zoveel geprobeerd. De liefde van de man gaat door de maag dacht ik dus maakte ik zijn favoriete maaltijden, ik ging minder werken zodat ik hem meer kon ondersteunen en de goede huisvrouw zijn. Hoewel ikzelf echt een goede baan had. Ik koos voor ons en wilde mijn huwelijk redden. Maar niets leek te werken. Mijn man en ik hadden al over een scheiding gepraat en ik had het echt gehad.  Ik had al veel gelezen over een scheiding en wanneer je dan de knoop doorhakt. In die zoektocht kwam ik Lara tegen. Na 3 maanden wist ik mijn huwelijk volledig om te draaien. Ik had al de hoop opgegeven dat dit nog ooit mogelijk zou zijn. Want ik had toch al alles geprobeerd en dit was mijn laatste strohalm. Maar het leek te werken. Na 3 weken merkte ik al zichtbaar resultaat, niet enkel in de relatie met mijn man maar ook binnenin mezelf. Mijn man en ik zijn weer helemaal naar elkaar toe gegroeid en ik durf gerust te zeggen dat de passie, aantrekking en mijn attente man weer helemaal terug zijn.

Wat doen we in SESSIE 1:

  1. Intro
  2. 2 grote fouten die dames maken zodat een man afstand neemt
  3. De eerste 4 stappen om hem weer dichterbij te brengen
  4. Concrete praktische voorbeelden om je relatie of je prille relatie een andere wending te geven

Wat doen we in SESSIE 2:

  1. Stap 5 en stap 6 om hem weer dichterbij te brengen
  2. Wat als hij dan terug komt naar je? Wat doe je dan of wat doe je niet?
  3. Waar ligt je focus en welke invloed heeft dit op je date en op je man?
  4. Praktische voorbeelden over hoe je kan communiceren
  5. Praktische voorbeelden over: wat als hij terug komt?

Wat is de investering voor jou?

De waarde die je in dit programma krijgt is heel waardevol. Waarom?

Kan je een prijskaartje plakken op het terug krijgen in je leven van de man waar je van houdt?

Kan je een prijskaartje plakken op de kennis die je opdoet zodat jouw man terug in je leven komt?

Kan je een prijskaartje plakken op de connectie, intimiteit en harmonie die je voelt met je man of je date en die je kwijt bent geraak?

Kan je een prijskaartje plakken op de vrouw die zichzelf niet hoeft te verliezen maar gewoon dichtbij zichzelf kan blijven?

Kan je een prijskaartje plakken op de vrouw die zich niet in allerlei bochten gaat wringen om een man te pleasen maar die bewust andere keuzes kan maken omdat ze weet hoe ze dit kan doen op zo een manier dat hij naar haar terug komt.

En dit is de reden waarom dit programma zo waardevol is.
Lara’s Liefdesschool biedt je hiermee waarde aan waar moeilijk een prijslabel op geplakt kan worden voor nu:

Slechts 60 euro!

Dit is Jill VT haar verhaal:

42, 6 jaar single en al heel wat mee gemaakt en gezien tijdens deze periode. Het geloof in mannen was helemaal weg totdat ik G. tegen kwam. Ik was tot over mijn oren verliefd en ik dacht hij ook op mij. In het begin was het heel erg gezellig samen, we voelden ons tot elkaar aangetrokken en hij gaf duidelijk aan dat hij me heel erg leuk vond. We gingen vaak op date, leuke etentjes, musea, kunstgalerie,… Hele leuke dates hadden we. Totdat op een dag hij me stuurt: dit gaat te snel, ik wil geen relatie. Ik was helemaal van slag en snapte er niets van en ik sloeg in paniek. Ik wilde hem niet verliezen en ik probeerde hem te overtuigen. Hij verdween, wat ik ook probeerde. Ik had het helemaal gehad met die mannen, vertrouwen helemaal weg. Ik zat in zak en as thuis op de bank. Via een facebook advertentie kwam ik bij Lara haar e-book terecht en ik voelde onmiddellijk een connectie. Ik belde haar op en we hadden een leuk gesprek. Lara vertelde me over haar eigen relatie en hoe Chris terug in haar leven kwam en net die stappen ben ik gaan volgen met als resultaat: 6 weken geleden stond G. weer voor mijn deur, helemaal onverwacht.

Wil je zelf ook weer die nabijheid voelen van je partner of de man waarmee je date?

Zeg jij JA?

BESTEL dan Wakker zijn liefde weer aan.

NU voor slechts 60 euro inclusief BTW.

BESTEL EN ONTVANG DIRECT

Dit is je kans om te gaan voor niets anders dan het beste. Een kans om je liefdesleven weer nieuw leven in te blazen.

Dus waar wacht je nog op? Je kan al de liefde hebben in je leven die je maar wilt. Je kan moeiteloos je eigen mooie relatie creëren.

Jij kan dit en ik kan niet wachten om jou te helpen.

Veelgestelde vragen

1. Wanneer kan ik starten?

Het is een zelfstudie programma dus zodra je aankoop afgerond is kan je direct starten met de lessen. Je kan dit programma volgen op je eigen ritme. Je kan dit op ieder moment volgen en in je eigen tempo.

2. Krijg ik individuele begeleiding?

Dit is een zelfstudieprogramma dus er is geen persoonlijke coaching. 

3. Heb ik levenslang toegang?
Ja, je koopt het programma aan en kan het downloaden op je computer of telefoon
4. Voor wie is het programma?

Vrouwen die single zijn en hun liefdesleven willen veranderen of dames die een relatie hebben en de relatie weer wat vuur willen inblazen of een andere wending geven

5. Ga ik resultaat behalen?

Wanneer je de tools volgt die ik je aanreik, ga je zeker resultaat halen. Je moet wel bereid zijn om je tijd te investeren hierin en om open te staan voor verandering. Voor de ene vrouw gaat het trager, voor de andere sneller. Elke vrouw heeft haar eigen ritme, maar als je bereid bent je hart en ziel in dit werk te stoppen ga je zeker resultaat behalen.

6. Kan ik terugbetaling krijgen?
  1. Helaas is voor een zelfstudieprogramma geen terugbetaling mogelijk. Je kan Lara’s Liefdesschool het gedownloade bestand namelijk niet terugsturen éénmaal je het gedownload hebt. Je doet jezelf geen plezier als je enkel je dikke teen in het water steekt. Je bent ofwel all-in ofwel helemaal niet. Je liefdesleven zal enkel veranderen als je je volledig engageert voor je eigen groei. Je verdient het om er ALL-IN voor te gaan.
7. Wat als het de investering niet waard is?

Mijn privéklanten betalen vele malen meer dan deze investering.
Geld is energie. Waaraan je je geld spendeert, weerspiegelt waar je prioriteiten liggen. Je kan je geld uitgeven aan mooie schoenen of jurken of een etentje OF word jij de vrouw die getrakteerd wordt op etentjes en jurken cadeau krijgt van haar man. Je kan het aan een ring uitgeven OF je kan de vrouw worden waar een man graag een ring aan wilt schenken.
Als je liefdesleven prioriteit is dan is deze investering het waard om verandering te brengen in je liefdesleven en de man van je leven te ontmoeten. Het hangt volledig af van jouw prioriteiten. Is je liefdeleven een prioriteit voor jou ja of neen?