Achteroverleunen is niet PLAYING HARD TO GET!
18 december 2019 

Achteroverleunen is niet PLAYING HARD TO GET!

Achteroverleunen is geen STRATEGIE of PLAYING HARD TO GET!

Achteroverleunen is geen spelletjes spelen of “hard werken” om maar geen contact met hem op te nemen omdat je niet hopeloos wilt overkomen.

Achteroverleunen is EMOTIONELE ZEKERHEID!

Een vrouw die zich veilig en relax voelt, een vrouw die zich emotioneel zeker voelt over haar eigen zelfwaarde en erin gelooft dat de juiste man naar voren zal stappen en kiezen voor haar, gaat van nature uit achteroverleunen. Voor haar is achteroverleunen natuurlijk en niet tegen intuitief.

Het is haar tweede natuur. Achteroverleunen komt vanuit een innerlijk plaats van liefde, zelfvertrouwen en niet vanuit angst. Deze vrouw voelt niet de nood om een uitkomst met een man te controleren.

Ze geeft zich over aan wat er gebeurt in plaats van de situatie te gaan micromanagen of dingen te doen met de hoop op een uitkomst bij deze specifieke man.

Wanneer je gaat kijken naar achteroverleunen vanuit het perspectief van emotionele zekerheid, zekerheid in jezelf in plaats van enkel een strategie waarmee je hoopt dat hij naar je toe komt dan ga je vrouwelijke energie echt belichamen.

Je innerlijker grip op jezelf, je gedachten, je innerlijke stem, je angsten en je zelfvertrouwen bepalen hoe je relatie en liefdesleven eruit ziet.

Dus start nu, start waar je ook bent en met welke kennis je hier ook hebt (uit de Facebook groep Lara’s Angels, mijn blogs op mijn website www.liefdesschool.com of van mijn programma Diva’s daten zo… https://liefdesschool.com/divas-daten-zo/) om naar je eigen binnenkant te kijken en vandaaruit stappen te zetten naar een mooie relatie. Wanneer je binnenkant zich krachtig voelt en jij je innerlijke kracht vindt dan voelen de tools niet meer als een strategie. Ze zullen natuurlijk, autentiek aanvoelen en in lijn met je innerlijke waarheid.

Wil jij weer die mooie relatie met je partner of wil jij graag weten hoe je kan gaan daten zodat je ook daadwerkelijk die mooie relatie krijgt met een man die ook oprecht voor jou wilt gaan?

Wil je nu eindelijk je liefdesleven op nummer 1 zetten?
https://liefdesschool.com/divas-daten-zo/

Je kan je ook aanmelden voor mijn Facebook pagina Lara’s Angels https://www.facebook.com/groups/668358583629442/

Ik hoor met veel liefde van je.

Over de schrijver
Reactie plaatsen