Ga ik mijn man ooit ontmoeten?

GA IK MIJN MAN OOIT ONTMOETEN?

Als jij vrijgezel bent dan kan ik me voorstellen dat je jezelf deze vraag al eens hebt gesteld. Ga ik mijn one & only ooit ontmoeten?

Wat is er mis met mij? Waarom kom ik mijn man niet tegen?

Ik wil je graag mee geven: er is niets mis met jou. Je bent goed zoals je bent.
Een man aantrekken in je leven werkt op een volledig andere manier dan op vlak van je carrière of op vlak van vriendschappen.

Hier wil ik wat dieper op ingaan.

Wat doen we als we meer succes willen in onze carrière of promotie willen maken?
We gaan onze kennis uitbreiden, we gaan op cursus, we nemen een coach of een consultant onder de arm. Door het volgen van een stap voor stap proces en als je gaat leren HOE je nieuwe strategieën kan implementeren ga je resultaten behalen.
Deze resultaten zullen snel volgen en ze geven je een gevoel van succes doordat je echt gaat DOEN en in de actiemodus overgaat, het geeft je een gevoel van controle hebben. Omdat jij de enige persoon bent die vat heeft op je carrière dien je hoofdzakelijk enkel rekening te houden met: JEZELF!

Als je nu gaat kijken naar je liefdesleven dan gaat dit volledig anders. Je kan niet door enkel MEER te gaan DOEN een man in je leven krijgen.

Wat bedoel ik hiermee?

Dit is een uitdaging voor vele van ons vrouwen. Wij zitten heel vaak in de DOE modus en houden van controle hebben 24/7.
Het is soms moeilijk om te begrijpen dat je niet door “harder “ te werken je soulmate zal aantrekken Integendeel. Als je ooit geprobeerd hebt om hard te werken voor een man weet je dat dit absoluut niet werkt .

Je kan een man niet pushen, manipuleren controleren. Je kan je geen weg manoeuvreren in zijn hart. Je kan hem niet dwingen om je leuk te vinden. In tegenstelling tot wat heel wat andere coaches zullen aanbevelen, gaat het je geen stap vooruit helpen als jij achter hem aan gaat rennen of aan hem bewijzen dat jij een fantastische vrouw bent. Als je eerlijk bent is dat verschrikkelijk vermoeiend toch?

Uiteindelijk zullen 100 dating sites en 10 matchmakers nog niet het antwoord zijn op jouw vraag: zal ik ooit mijn man ontmoeten?
Waarom brengt dat geen antwoord?

Omdat je niet de volledige CONTROLE kan hebben. Omdat je niet helemaal alleen invloed kan hebben op je liefdesleven.
Zo, ik heb het uitgesproken, en ik weet ook dat velen andere coaches de olifant in de ruimte niet durven te benoemen.

Je kan al de dingen doen waarover ik het hier heb en je kan hard werken voor een man en gaan doorduwen maar het zal geen garantie zijn op succes in je liefdesleven.

Zo werkt het gewoon niet. Zo werkt romantische liefde niet.

In je carrière of op andere vlakken in je leven heb je controle over je succes, maar in je liefdesleven geldt: IT TAKES 2 TO TANGO!

Zijn wensen, zijn verlangens, zijn…. gelden ook!

Zijn persoonlijke situatie, zijn emotionele beschikbaarheid, zijn familiale situatie, zijn… gelden ook.

Het kan zijn dat hij je heel erg leuk vindt, maar toch niet klaar is voor een commitment of een serieuze relatie.

Dit is heel frustrerend en je geraakt ontgoocheld in mannen. Jij wilt namelijk graag die mooie relatie, een gezin,…
Ben jij een vrouw die graag resultaat wilt in haar liefdesleven maar enkel het tegenovergesteld meemaakt?

Ik weet ook dat vele vrouwen graag een man zouden bestellen zoals je een koffie besteld bij Starbucks J Ze willen graag resultaat en SNEL! En wanneer ze dit werk doen dan willen ze SNEL resultaat en dat ook direct zien en direct een man in hun leven hebben.

En dat gaat niet gebeuren want wij hebben geen invloed op de timing. We kunnen dat niet volledig controleren. Het enige dat jij kan doen is blijven daten.

Ook continue leven in de energie van twijfel, frustratie, continu denken: wanneer ga ik hem nu tegenkomen, gaat je ook niet verder helpen in je liefdesleven. Wanneer je vanuit negatieve gedachten gaat denken ga je enkel net DAT aantrekken in je leven. Dat is de wet van de aantrekkingskracht!

Dus hoe zijn vrouwen, die hun man in hun liefdesleven hebben aangetrokken, nu te werk gegaan?
Hoe doen mijn privéklanten van mij dat nu? Hoe kan jij dat het beste gaan doen?

 1. Je beseft dat je niet volledige controle hebt
  In het begin is dat heel erg vervelend maar na verloop van tijd is dat ook een opluchting omdat je dan niet elke keer je hoofd gaat breken over elke date of elke man die je tegenkomt. Je leert om je meer over te geven aan wat op je pad komt of wat je aangereikt wordt op dat moment in plaats van elke detail te gaan controleren en jezelf helemaal gek te maken

 2. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen stuk in het proces.
  Dit is het stuk waar ik je mee kan helpen als coach. Neem volledige verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag, je eigen patronen, je eigen mindset, je eigen emotionele triggers, je grenzen aangeven, je manier van communiceren, je manier van daten,…
  Je gaat pro-actief aan de slag met de tools en nieuwe dingen die je leert. Met nieuwsgierigheid en doorzetting trek je goede mannen aan in je leven. Je gaat verliefd worden op het proces om de vrouw te worden die 100% gelooft in de liefde van een man voor haar zonder daar hard voor te hoeven werken.
 1. Je begrijpt de kracht van “zijn” in plaats van “doen”
  Je hebt helemaal andere skills nodig bij het aantrekken van liefde of je man in je leven.
  En dat heeft helemaal niets te maken met doen doen doen, maar eerder met “zijn”. Dit is een baanbrekend concept voor diegenen van ons die enkel gewend zijn om te doen.

 2. Je begrijpt ook dat ondersteuning in je liefdesleven belangrijk is om je energie te kunnen managen.
  Het grootste verschil tussen vrouwen die niet succesvol en wel succesvol zijn in de liefde is hun energie in de tussentijd.

Wat bedoel ik met de tussentijd?

Het is de tijd tussen je man willen en je man krijgen. Je energie hier tussenin is heel erg belangrijk!

De meeste vrouwen zijn heel erg positief in het begin maar wanneer er een hobbel in de weg komt of er volgt een tegenslag dan slaat die positieve energie om in negatieve energie en hebben ze er geen zin meer in en geven ze op.
Dat is ook heel normaal en heel erg herkenbaar. We zijn allemaal mens met onze minder goede dagen. Daarom is het ook zo belangrijk om de juiste ondersteuning te hebben en een groep zoals Lara’s Angels die je kan ondersteunen wanneer het even wat minder gaat.

Binnenkort verschijnt mijn audio programma Diva’s daten zo, waar ik dieper inga op HOE je dan kan gaan daten zodat dit je succes zal opleveren in je liefdesleven.

Indien je mijn GRATIS E-book, de 6 redenen waarom jij single bent en wat je eraan kan doen, nog niet zou gedownload hebben. Ga dan naar de homepage van mijn website www.liefdesschool.com

Ben je al aangemeld voor mijn facebook groep Lara’s Angels https://www.facebook.com/groups/668358583629442/

Met liefde

Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen