Waarom trekt hij zich terug?

Ik zie vaak dames worstelen tijdens het daten en in hun relatie en wat me de afgelopen jaren is opgevallen is dat er bijna niks zo pijnlijk is, meer angst veroorzaakt en triggers veroorzaakt dan een man die plotseling afstand neemt. En dit geldt voor zowel dames die aan het daten zijn als dames in een relatie.

Wanneer een man dit doet komen er heel veel angsten, onrust, triggers, blokkades naar boven en die zijn niet gemakkelijk om aan te pakken en raken ons vaak in onze diepste ziel. En we weten niet hoe we hiermee kunnen omgaan. Wat is er aan de hand, waarom trekt hij zich terug?

En onze eerste impuls is ons vast klampen of passief agressief koud gedrag vertonen. Vanuit onze wondes, vanuit onze gewonde vrouwelijke energie.

Soms is er een duidelijke reden waarom een man zich terug trekt of wanneer hij afstand neemt. Bijvoorbeeld als jullie ruzie hebben gehad of een meningsverschil en jullie hebben even tijd nodig om dit te verwerken.

Maar vaak hoor ik dat er geen duidelijke reden is en dat dames bij me komen en zeggen: “Lara, wat is er aan de hand? Waarom hoor ik plotseling niks meer van hem? Maar ik zie wel op social media dat hij wel tijd heeft om te gaan fietsen, met vrienden af te spreken, op twitter tijd door te brengen,…”

In het begin kwam hij zo hard naar me toe en nu plotseling lijkt het wel of hij afstand neemt en ik heb geen idee waarom.

We hebben minder seks, ik krijg minder berichtjes, hij belt minder, neemt geen initiatief om me te zien. En wanneer ik hem vraagt wat er aan de hand is zegt hij: ‘’niks hoor.’’ Terwijl ik wel merk dat hij afstandelijker is.

Tegen dat het zover is hebben je nare stemmen het al overgenomen, je triggers komen naar boven, je hoofd draait overuren, je checkt hem, kijkt wat hij aan het doen is, wanneer hij online is als een ware Sherlock Holmes. Je denkt: hij vindt me niet leuk meer, hij is verliefd op iemand anders, ik ben niet goed genoeg, hij wilt zich niet binden.

Je angst voor het verleden dat zich gaat herhalen komt naar boven. Je zegt tegen jezelf: het gaat weer gebeuren, zie je, heb ik weer, weer een man die niet blijft, hetzelfde patroon. En vanuit die angst dat het opnieuw gaat gebeuren ga je proberen de relatie te redden. Dit kan een onbewust proces zijn op dit moment. Je wilt je relatie redden, je wilt de man waarmee je date niet verliezen.

En door actief naar voren te stappen en dingen te doen en hard je best te doen komt het besef: dit werkt niet!

Hoe harder je probeert hoe meer hij afstand neemt. Hoe meer je voor hem doet ( meer seks, meer koken, meer dates regelen, meer bellen, meer berichten sturen, een weekendje weg organiseren) hoe meer hij zich terug trekt in zijn grot.

Herkenbaar?

Hoe kan je dit nu oplossen?
De oplossing kan je terug vinden in mijn programma ‘’Wakker zijn liefde weer aan’’

En om je 1 BIG WIN mee te geven voor vandaag en 1 inzicht voor vandaag. Het antwoord is simpel en bijna ongelooflijk! 

Maar ik wil je mee geven dat het werkt. Het werkt op een manier dat je het niet verwacht maar het werkt alleen als je brutaal moedig durft te zijn en het ook echt gaan doen, niet half half maar echt gaan doen!

En wat ga je nu doen? NIKS!

Yes je leest het goed! Trek je terug en laat hem ontglippen

HUH? Zeg je nu om niks te doen en mijn relatie gewoon voorbij te laten gaan of de man waarmee ik date gewoon te laten gaan? Zonder te vechten voor mijn relatie?

Ik weet dat het tegen je intuïtie in gaat en net daarom is het zo krachtig en werkt dit zo goed.

Wanneer jij hard gaat werken ga je een man weg duwen.

Vrouwelijke energie creëert de ruimte om een man naar voren te laten stappen. En mannelijke energie stapt naar voren wanneer vrouwelijke energie die ruimte laat innemen. Indien je die ruimte niet laat duw je een man daarmee weg. Dus hoe harder je probeert hoe meer je hem weg duwt.

Wakker zijn liefde weer aan is een krachtig programma dat dit dilemma voor je gaat oplossen.

Waar ik het in het programma over heb:
*2 grote fouten die dames maken zodat een man afstand neemt
*De eerste 4 stappen om hem weer dichterbij te brengen
*Concrete praktische voorbeelden om je relatie of prille relatie een andere wending te geven
*Wat als hij dan terugkomt naar je? Wat doe je dan of wat doe je niet?
*Waar ligt je focus en welke invloed heeft dit op je date en op je man?
*Praktische voorbeelden over hoe je kan communiceren wanneer hij afstand neemt
*Praktische voorbeelden over: wat als hij terug komt?

Wakker zijn liefde weer aan = 60 euro.

Dit betekent dat wanneer je je aanmeldt je direct kan starten met het programma.

Wanneer je je aanmeldt ontvang je direct een e-mail met al de info die je nodig hebt om direct te starten.

Wakker zijn liefde weer aan - Lara (liefdesschool.com)

Over de schrijver
Reactie plaatsen