Je geeft een man niet wat hij wilt maar wat hij nodig heeft!
31 juli 2022 

Je geeft een man niet wat hij wilt maar wat hij nodig heeft!

#preekmomentje

JE WILT EEN MAN NIET GEVEN WAT HIJ ZEGT DAT HIJ WILT, MAAR WAT HIJ NODIG HEEFT

Lara, ik ben aan het daten met een man en hij zegt dat hij het leuk vindt als een vrouw voor hem kookt en initiatief neemt om een weekendje weg te plannen. 

Dus hij geeft aan wat hij leuk vindt dus waarom daar dan niet in mee gaan? Ik ben een gever.

STOP! Stop daar direct mee! Planeet aarde is een andere planeet dan planeet liefde.

WEET DAT MANNEN DINGEN VAN JE ZULLEN VRAGEN OF JE VRAGEN OM DINGEN TE DOEN DIE 
NET HUN AANTREKKING VOOR JOU GAAN VERMINDEREN

Hoe ziet dat eruit?:

 Ik waardeer het echt als je me verrast voor mijn verjaardag. Ik hou van cadeautjes

 Ik vind het fantastisch als jij de rekening betaalt, tenslotte gaat het toch om gelijkheid? Dat vind ik aantrekkelijke en sexy

❌ Ik zou het leuk vinden als jij me kan bellen

❌ Jij kan de dates wel regelen toch, ik ben niet zo goed in regelen

❌ Je bent zo terughoudend, waarom praat je niet wat meer ( en dan ga je je best doen om spraakzamer te zijn)

❌ I love it wanneer je een weekendje weg organiseert, ik laat me graag verrassen.

❌ Ik haat je stilte. Het zou zoveel fijner zijn als je kan reageren. ( en dit nadat hij je als een eikel heeft behandeld)

❌ Waarom stuur je niet meer berichtjes. 

❌ Waarom stuur je zoveel berichtjes

Wanneer je begrijpt hoe aantrekking werkt in een relatie en tijdens het daten en hoe positieve spanning daar een belangrijk rol in speelt ga je niet verleid worden om te gaan doen wat een man van je vraagt en waar jij geen zin in hebt.

Wanneer je dat wel doet ga je merken dat na verloop van tijd de aantrekking sowieso gaat verminderen in je relatie of na een paar dates, je wordt vanzelfsprekend en dat zorgt niet voor aantrekking. Dan krijg je een moeder vibe en ook dat zorgt niet voor aantrekking. Ik hoor zo vaak: hij neemt me als vanzelfsprekend. En dat doet pijn! De eerste 3 maanden leg je hier al de basis voor in je relatie.

Wat een verspilling van je tijd en energie toch?

DUS: je wilt een man niet geven wat hij zegt dat hij wilt maar wat hij nodig heeft.

Je geeft hem wat hij nodig heeft om aantrekking tot jou te voelen. En wat hij nodig heeft gaat vaak tegen onze intuïtie in, want als hij aangeeft wat hij zou willen dan gaan wij vaak in de geef modus omdat we denken dat we hem daarmee laten zien wat een vangst we zijn. Maar dit zorgt niet voor aantrekking op lange termijn. Mannelijke energie is geven en vrouwelijke energie is ontvangen.

En dit is wanneer mijn Love Queens bij me komen en hun wenkbrauwen fronzen en niet kunnen geloven wat ze horen. En dit is ook net de reden waarom ze zo succesvol zijn in het vinden van hun partner. We geven een man wat hij nodig heeft, niet wat hij wilt ( en ook voor een man is dit vaak een onbewust proces).

Wil je ook graag leren hoe aantrekking werkt bij een man en hoe je die positieve spanning en dus ook aantrekking kan gaan creëren zodat een man op lange termijn blijft? En je niet elke keer na een paar maanden opnieuw dient te beginnen en daardoor de handdoek in de ring gooit? Super frustrerend!

Wil je ook graag die mooie relatie en lijkt het je maar niet te lukken en je hebt geen idee meer waarom het niet lukt?

Hou dan zeker vanaf morgen je mailbox goed in de gaten. 

De eerste week van augustus ga ik een leuk aanbod doen voor mijn INNER CIRCLE LOVE QUEEN GOLD👑. Van 1 augustus tot 5 augustus loopt dit aanbod en Het is nu of NOOIT!

Vanaf morgen zijn Chris, Nick, Nio en ikzelf op vakantie ( heerlijk even weg!) en ik dacht: de perfect timing voor iets leuks. Zie je vanzelf morgen in je mailbox verschijnen.

Dus heb je altijd zoiets gehad van: Yes, ik wil graag met Lara samenwerken, dan is dit je kans.
Dus hou zeker je mailbox in de gaten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen