Ben je NIET AANTREKKELIJK voor een man?
18 mei 2022 

Ben je NIET AANTREKKELIJK voor een man?

JOUW MANTRA: Alle mannen vinden me aantrekkelijk en willen me in hun leven!
Vandaag wil ik de origine en kracht van deze uitspraak met jullie delen!

Wanneer ik als jong meisje opgroeide was ik allesbehalve de mooiste of de knapste om te zien. Ik had rood haar wat heel erg dun was. Mijn moeder noemde het: pierenverdriet. Ik had een buikje, ik had een buitenbeugel en sproeten. In deze tijd vinden veel mensen rood haar en sproeten mooi maar geloof me 30 jaar geleden was het dat niet. Ik was ‘’die rosse om op te krosse!” 
Ik en mijn ouders verhuisde dan nog eens van Duitsland naar België en ik was weer de vreemde eend in de bijt als jong meisje en ik begroef mijn hoofd in de boeken. Die boeken waren mijn vlucht van de realiteit.

Totdat ik op een dag in de bibliotheek was, om weer een aantal boeken op te halen, en de bibliothecaris me een folder gaf met een uitverkoop van boeken van een boekenwinkel bij ons in het dorp. Ik ging er naartoe op zondag en daar stootte ik op het boek: Live your dreams van Les Brown. En dit boek heeft toen als jong meisje bij mij toen al een zaadje geplant voor het werk dat ik nu doe en wat ik jullie leer.

En daar is deze uitspraak er 1 van: ALLE MANNEN VINDEN ME AANTREKKELIJK EN IK BEN HET WAARD! ❤️

Wanneer ik begon met dit werk aan mijn eigen interne keuken en toen ik besloot dat die mooie verbindende relatie aantrekken ook belangrijk voor me was kwamen al mijn gemene stemmen over mezelf weer naar boven: Welke man zou mij nu willen? Waarom zouden ze voor mij kiezen er zijn zoveel vrouwen knapper dan mezelf? (hallo belemmerende gedachte!) En deze mantra: Alle mannen vinden me aantrekkelijk en ik ben het waard heeft me daarmee geholpen.

Ik besloot gewoon dat welke man ook in mijn leven kwam, hij me aantrekkelijk zou vinden…. Dat hij me aantrekkelijk zou vinden en naar me zou verlangen! JAJA!

En dat wilt niet zeggen dat elke man me ook aantrekkelijk vond (BUMMER) of dat elke man met me wilde daten maar wat het wel met me deed is dat het mijn eigen VIBRATIE ging verhogen.

Het veranderde de energie en de manier waarop ik verscheen in de wereld van mannen.

Ik ging FLIRTEN MET DE WERELD 😍. Ik ging glimlachend de AH in en plotseling voelde ik een shift, de energie van mannen kwam meer naar me toe door mijn eigen open energie in plaats dat ik met mijn hoofd omlaag de winkel binnen liep, soort van verdween tussen de rekken, ging ik flirten met de wereld.

Zoals je kan zien, mede door deze mantra veranderde mijn energie van onzeker naar meer relaxed, van twijfelen aan mezelf naar een sterk anker dat ik binnenin mezelf vond.

Het ECHT GELOVEN van deze mantra gaf me het gevoel van krachtig zijn, van aantrekkelijk zijn voor voor mezelf en dus ook voor een man.

En wat gebeurde er? Ik werd aangesproken aan de kassa, in de sportschool, op straat… Mannen voelden mijn vibe.

En zelfs nu ik in een relatie zit test ik deze vibe soms nog steeds. Herken je het gevoel dat wanneer je in een relatie bent dat er geen mannen je aanspreken of minder vaak en dat er niet meer om je nummer wordt gevraagd op een feestje of in de sportschool? Dat is omdat je energie is afgesloten en dat is bij mij dus ook. Ik heb de laatste jaren heel veel energiewerk gedaan en daardoor kan ik ook soms met die energie spelen en zoek ik de energie van het single zijn weer op, weer flirten met de wereld en die openheid in energie en van zodra ik dat doe merk ik dit ook weer in het gedrag van mensen rondom mij of in het gedrag van mannen. Zo werk het.

Het gaat om de ENERGIE. En dat is jouw magie, jouw energie! De sleutel is jouw ENERGIE!In dat ene moment wanneer die man voor je staat , MAAK JE EEN KEUZE!

OFWEL door aan jezelf te twijfelen, in elkaar te krimpen en oogcontact te vermijden 

OF je kan onthouden wat ik je vandaag vertel, oogcontact maken, glimlachen en ervoor KIEZEN om te GELOVEN dat je de kracht hebt enkel omdat je een vrouw bent in je VROUWELIJKE ENERGIE. De waarheid is dat mannen geboren zijn om zich aangetrokken te voelen tot vrouwen in hun vrouwelijke energie.

Dus STOP MET IN JE EIGEN WEG TE STAAN ⛔️ en over jezelf te twijfelen en ga kijken hoe het voelt om te gaan geloven: Alle mannen vinden me aantrekkelijk! Kijk wat het doet met je vibratie en voel je krachtiger tijdens het dating process. Start NU!

In mijn Mastermindgroep Naar Eeuwige Liefde gaan we daar in module 2 volledige mee in de diepte. Het gaat over de relatie met jezelf VERSTERKEN.

We moeten niet perfect zijn om een geweldige man in ons leven aan te trekken en je hoeft ook niet altijd en overal perfect van jezelf te houden. Het heeft te maken met je vibratie.

In feite is perfectionisme slechts een van de manieren waarop je liefde kunt blokkeren om je leven binnen te komen.

Hoe kan je gaan daten zodat daten ook echt FUN is! In plaats van elke keer weer een ontgoocheling. En hoe kan je die vibratie vast houden ook bij een man die je leuk vindt? Want in vertrouwen blijven staaN is vaak niet zo moeilijk als er een man voor je staat die je niet leuk vindt, maar wat als je de man die voor je staat wel leuk vindt? Wat dan?

Je kan het ook zo bekijken: Je kan het zien als een kans, je kan enthousiast worden over het helen van je nare of gemene stem om je volgende niveau van BOSSBABE-VERTROUWEN te ontketenen rond mannen die het potentieel hebben om je partner te zijn.

En dat is 1 van de 7 stappen van mijn 7 stappen liefdesmethode: Hoe kan je de relatie met jezelf versterken zodat ook de mannen op je pad komen die echt bij je passen en hoe is dat verbonden met jouw innerlijke wereld en hoe kan je dit patroon waar je telkens lijkt tegenaan te blijven lopen doorbreken? Dat is waar ik met jou mee aan de slag ga in mijn Mastermind groep.

GOED NIEUWS! Eind van deze week komen er weer 2 plekjes vrij voor mijn Mastermindgroep. Mijn Mastermind groep is een combinatie van leermodules, groepscoaching en 1-op-1 sessies met mij gedurende een traject van 8 maanden waar we jouw liefdesleven onder de loep gaan nemen en samen die mooie verbindende romantische relatie gaan aantrekken.

Heb je zoiets van: ja, ik wil niet weer 1 jaar van mijn tijd verspillen en het lijkt me boeiend en echt iets voor mij en herken je jezelf hierin?

Ben je een enthousiaste vrouw met een groeimindset en wil je graag nog die mooie relatie in 2022? Dan heb ik iets leuks voor je. Je kan je vanaf vandaag inschrijven voor DE WACHTLIJST voor mijn Mastermindgroep. Je kan je hier inschrijven op de wachtlijst: https://falmubhtu0u.typeform.com/to/nHFMyqZ6

Wanneer je je inschrijft dan neem ik contact met je op voor een oriënterend ontdekkingsgesprek waar we gaan kijken waar je nu staat, waar je graag naartoe wilt in je liefdesleven en wat ik daarin voor jou kan betekenen en of je een match bent voor de Mastermindgroep. That`s it! 
Ik kijk nu al uit naar ons gesprek en om meer te horen over jouw liefdesleven en hoe je zou willen dat dat eruit gaat zien over 8 maanden.

Wil je graag meer weten over VROUWELIJKE ENERGIE in je relaties?
Heb je mijn laatste Podcast aflevering al beluisterd? In deze aflevering heb ik het over:
Het effect van VROUWELIJKE ENERGIE op je relaties en tijdens het daten!

Je kan de aflevering hier beluisteren:
iTunes: https://podcasts.apple.com/us/podcast/de-laras-liefdesschool-podcast/id1618194513

Spotify: https://open.spotify.com/show/5qrdMHdrQKRkSqquStrbes?si=1aab3ac24f804212

Ik hoor met veel liefde van je.

Over de schrijver
Reactie plaatsen