Een man voor VALENTIJN?

Vind jij Valentijn ook maar niks zoals zovele dames? Weer iets commercieels overgewaaid uit Amerika? Of hou jij net wel van Valentijn en heb je zoiets van: altijd een goede reden voor een feestje?


Wat het ook is. Ik dacht: Wat als ik nu voor Valentijn weer wat liefde ga verspreiden onder single dames? Geen man onder de kerstboom maar een man voor Valentijn met de vraag: wil jij mijn Valentijntje zijn? ( lekker cheeky haha)

Goed alle gekheid op een stokje. Hoe ga ik dat nu doen weer wat liefde verspreiden onder single dames? Dit ga ik doen met mijn Naar Eeuwige Liefde VALENTIJNS CHALLENGE

Van 14 februari tot en met 20 februari ga ik gedurende een hele week samen met SINGLE VROUWEN een challenge aan.

Tijdens deze 7 dagen gaan we volledig doorheen mijn 7 STAPPEN LIEFDESMETHODE waarmee 100den vrouwen hun partner hebben gevonden de afgelopen 2.5 jaar.

Mijn methode is een succesformule gebleken bij het vinden van je eeuwige liefdespartner. 
( In de Fb groep waarvan je de link krijgt als je je aanmeldt kan je hierover ook interviews terugvinden met mijn bestaande klanten over hoe zij mijn 7 stappen methode hebben gebruikt voor het vinden van hun partner). 

Wil jij ook graag weten hoe jij die mooie, fantastische liefdesrelatie kan krijgen zonder weer maanden of jaren te worstelen? Heb je al vanalles geprobeerd en het lijkt maar niet te lukken en je wilt wel ontzettend graag die mooie verbindende romantische relatie?

Meld je dan aan via deze link www.liefdesschool.com/challenge

Waarover gaan we het hebben tijdens deze 7 dagen?

Tijdens de Valentijnsweek zal ik je insights geven in mijn 7 stappen liefdesmethode en elke dag gaan we doorheen 1 van de stappen.

Hoe ziet dat er nu uit?:

DAG 1 (14-02-2022) Manifesteren - hoe trek ik de mannen aan die bij me passen?

DAG 2 ( 15-02-2022) : De relatie met jezelf versterken - en nee je moet niet 100% van jezelf houden om die bijzondere partner aan te trekken

DAG 3 ( 16-02-2022) Angst voor intimiteit en liefdesblokkades en hoe deze je blokkeren om echte liefde binnen te laten - 1 van de grootste redenen waarom zoveel dames nog single zijn!

DAG 4: (17-02-2022) Circulerend daten - met meerdere mannen daten ( niet circulerend seksen!)

DAG 5: (18-02-2022) Vrouwelijke energie gaan belichamen (niet enkel intellectueel begrijpen!)

DAG 6: (19-02-2022) Mannen beter begrijpen
DAG 7: Live Q&A om 10.30u in de FB groep ( voor deze Q&A kan je je vragen indienen via een link in de Fb groep)


Het is mijn missie om tijdens VALENTIJN weer wat liefde naar je toe te brengen en om vrouwen te helpen bij het vinden van hun man.

Daarom organiseer ik van 14-02-2022 tot en met 20-02-2022 deze VALENTIJN CHALLENGE in een aparte Facebook groep. De link van de Facebook groep ontvang je zodra je je aanmeldt voor de challenge. Klik hier om je aan te melden

Ik weet vanuit mijn eigen dating tijd en mijn ervaring met de Mastermindgroep Naar Eeuwige liefde dat je partner ontmoeten vaak niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Als je weet HOE het moet dan wordt het plotseling ook veel makkelijker en leuker. 

De challenge bestaat uit 6 livestreams en 1 Facebook live en testimonials van mijn klanten en hoe zij het hebben gedaan.
Elke dag breng ik een ander topic dat te maken heeft met je liefdesleven, daten en de zoektocht naar je partner. 
Elke videostream wordt om 19.00u in de groep geplaatst. Zet het alvast in je agenda!

Op 20-02-2022 kom ik om 10.30u live in de FB groep en beantwoord ik jullie vragen. 

Je kan je inschrijven voor de naar Eeuwige Liefde VALENTIJN CHALLENGE van 14-02-2022 tot en met 20-02-2022 via deze link www.liefdesschool.com/challenge

Wil jij ook graag na maanden en jaren worstelen die bijzondere partner in je leven? En denk je nu, jaja het zal wel ik heb de moed opgegeven! Dan is deze challenge voor jou! Morgen stuur ik je meer info toe over hoe mijn klanten na slechts een paar maanden dit werk te doen hun partner in hun leven kwam.

Laten we samen wat meer liefde in je huiskamer brengen tijdens Valentijn.

Heb je nog een fantastische vriendin waarvan je denkt: Yes zij verdient een leuke man, stuur haar deze e-mail gerust door!

Ik hoor met veel liefde van je.

Volg je me al op Instagram? 𝕃𝕒𝕣𝕒’𝕤 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕕𝕖𝕤𝕤𝕔𝕙𝕠𝕠𝕝 💙💕 (@dating_relatiecoach_lara) • Instagram-foto's en -video's

Over de schrijver
Reactie plaatsen