Ben je er vandaag bij? De Start van de Lara´s Liefdesschool Podcast
13 april 2022 

Ben je er vandaag bij? De Start van de Lara´s Liefdesschool Podcast

Ben je erbij vandaag?
De START van DE LARA`S LIEFDESSCHOOL PODCAST📻🎙

Vandaag is DE DAG! Vandaag start de Lara`s Liefdesschool Podcast met de eerste 3 afleveringen!
Mijn team en ik zijn er helemaal klaar voor… En we hebben er super veel zin in. Hier hebben we maanden naartoe gewerkt en eindelijk is het zover. Wihaaa ( vreugdedansje 😁)
De Lara`s Liefdesschool Podcast is gestart vanuit het idee dat ik over de jaren heen heb gemerkt dat zovele dames vaak echt worstelen met hun liefdesleven en dat dit zo een grote impact heeft op de rest van je leven.❤️

Wanneer het goed gaat met je partner of je bent lekker aan het daten dan ben je ook zoveel productiever en in balans op andere vlakken in je leven, maar wanneer je liefdesleven aan diggelen ligt dan functioneer je vaak gewoon niet meer zoals je graag zou willen en dat heeft weer een impact op je kids, je baan, en zoveel meer…

Je weet waarschijnlijk nog heel goed het moment waarop je ex en jij uit elkaar gingen Wil jij je ex terug? - Lara (liefdesschool.com) en wat voor een heftige periode dat is geweest de maanden erna of je weet waarschijnlijk ook nog dat je aan het daten was met die ene leuke man en plotseling hoor je niks meer van hem en dat je na de zoveelste date zoiets hebt van: man man man ik stop ermee…! Hier heb ik geen zin in…. Herkenbaar?

En daarom ben ik gestart met deze podcast! Om vrouwen zoals jij weer te gaan inspireren dat liefde ook voor jou mogelijk is. En niet alleen het geloof en vertrouwen dat het mogelijk is, maar ook HOE je dat nu in godsnaam kan gaan doen!
Wat laat je van jezelf zien zodat die bijzondere man ( of jouw huidige man) jou ook echt kan gaan zien voor wie je bent. ❤️Daarmee wil ik je graag inspireren en introduceren in de prachtige wereld van de Liefde en dat is ook waar ik je de eerste afleveringen heel graag in mee neem. DAAR heb ik super veel zin in!

Wat kan je vanaf vandaag beluisteren?
Episode # 1: De reden waarom ik met deze podcast ben begonnen?
Episode # 2: De vraag van vele vrouwen: Hoe trek ik de man aan die bij me past? Ik kom geen leuke mannen tegen en als ik ze leuk vindt vinden zij mij niet leuk. Het lijkt wel de zoektocht naar die ene naald in de hooiberg
Episode # 3: Iedereen spreekt dezer dagen over ZELFLIEFDE en hoe belangrijk dat is. Ook in je liefdesleven!? Zou het wel eens kunnen dat we in een omgeving terecht gekomen zijn van ‘’Giftige positiviteit’’ en hoe deze ZELFLIEFDE dan weer impact heeft op ons liefdesleven?

Ik zou het ook super leuk vinden als je me kan laten weten wat je van de Podcast vindt? Stuur me gerust een persoonlijke e-mail naar: lara@liefdesschool.com. Ik hoor graag van je.
Zou ik je ook om een gunst mogen vragen? Wil je op de knop ‘’abonneer” klikken als je de podcast inspirerend vindt? Ik ben je eeuwig dankbaar 🙏
Ik hoor met veel liefde van je.
Lara
Over de schrijver
Reactie plaatsen