Welke effect heeft BEMOEDEREN op een man?
24 april 2022 

Welke effect heeft BEMOEDEREN op een man?

Ik ben moeder van een zoontje van 1.5 jaar en jazeker mijn moedergevoelens en ‘’het zorgen voor’’ worden hierdoor ook zeker aangewakkerd en gestimuleerd.

Dit wilt ook zeggen dat ik vaak heel erg gefocust ben op mijn zoontje zijn noden. Mijn moederinstinct komt dan meer naar boven, mijn moederlijke neigingen komen naar boven en dit ook tegenover mijn man Chris.
Dan komen de volgende dingen in me op:
✅Schat, vergeet je je pillen voor je hart niet te nemen?
✅Schat, doe je wel rustig aan met de chocolade, niet goed voor je cholesterol?
✅Schat, ik zal je even laten zien hoe je de was in de wasmachine doe.
✅Schat, kan je de glazen goed afwassen, ze staan niet goed in de kast.

En soms geef ik toe aan de drang om er ook echt iets van te zeggen!
Chris kijkt me dan aan en zegt: ‘’Lara, ik kan echt goed voor mezelf zorgen, ik ben een volwassen man, je bent niet mijn moeder! Ga even rustig zitten en drink een kopje thee…’’ ☕️
Auwchhh!?🙄 De vrouw binnenin me is gefrustreerd, waarom willen mannen niet dat we voor hen zorgen? Waarom kunnen ze niet gewoon ontvangen? 🤔
De relatiecoach binnen in me moet lachen.😁 Want ontvangen is niet hun taak of natuurlijke energie. Mannelijke energie is geven en vrouwelijke energie is ontvangen. Dus ik moet niet verbaasd zijn over zijn reactie want ik weet dat het zo werkt. Ookal gaan wij mannen vaak wel bemoederen, alles voor hun doen, hun was, hun plas, vanalles voor hun regelen.

Maar weet dat mannen niet willen samen zijn met hun moeder. Daar hebben ze een hekel aan, ookal lijkt dat zo niet voor je… Dit is voor vele mannen ook een onbewust proces. Maar het zorgt NIET voor AANTREKKING bij een man! Samen zijn met hun moeder zorgt niet voor aantrekking! En laat hem niet blijven op de lange termijn. Hoe kan je ervoor zorgen dat een man verliefd op je blijft - Lara (liefdesschool.com)

In plaats dat mannen zich geliefd voelen, voelen ze zich geïrriteerd en vaak zelfs gecastreerd en ontmant. Je maakt van hem een klein jongetje dat hulpeloos is en niet weet hoe hij zijn problemen zelf op kan lossen. Laat hem in zijn mannelijke rol, zonder hem dit te ontnemen. Want ook dit gaat voor aantrekking zorgen.
Dus op zo een moment herinner ik mezelf eraan: Lara, laat het los, laat hem man zijn, relax en geniet ervan dat hij dit voor je wilt doen. Wees de koningin en laat hem je koning zijn.🔱

Ga niet in de rol zitten van over-geven, hyper focussen, over-bemoederen. Als het goed is heeft hij daar zelf een moeder voor. Onze mannen zien ons graag als hun vrouw, als hun liefde, als hun koningin👑, de vrouw die in de overgave kan gaan, de vrouw die in haar vrouwelijke energie kan zijn en kan ontvangen van hem. Mannen begrijpen Archieven - Lara (liefdesschool.com)
En dit geldt niet enkel voor je man waarmee je een relatie hebt maar ook voor mannen waar je mee aan het daten bent. Kan jij ontvangen van een man? Kan jij hem het initiatief laten nemen? Ontvangen tijdens de dates? Gaan achteroverleunen in je vrouwelijke energie?

Met de juiste skills kan je de volledige dynamiek van je relatie omdraaien of shiften. Het enige wat daarvoor nodig is: de wil om te leren, om iets anders te doen dan dat je altijd hebt gedaan.
Heb je nu zoiets van: Ja Lara, ik wil het NU echt anders doen, ik wil ‘’full force’’ erin gaan en nieuwe dingen leren zodat ik mijn liefdesleven compleet kan gaan omdraaien. Of je nu single bent of een langdurige relatie hebt. Dan is deze post jouw signaal van het universum, jouw fortune coockie.

Waarom? Ik heb deze week nog 1 plekje vrij voor een ontdekkingsgesprek voor mijn Mastermindgroep. Wanneer jij dit plekje claimt en je na ons gesprek besluit mee te doen krijg je mijn Masterclass Emotionele triggers (erkennen, masteren en helen van je triggers) ter waarde van 250 euro er als BONUS bij. Dit is een eenmalige bonus en enkel voor de vrouw die dit plekje claimt. Hoe kan je dit claimen? Stuur me een e-mail naar lara@liefdesschool.com met UNIVERSUM en ik kom direct bij je terug.
Ben je single en vraag je je wel eens af waarom? En wat je daaraan kan doen? Dan heb ik iets tofs voor je - moest je het nog niet weten! Mijn gratis e-book: DE 6 REDENEN WAAROM JE SINGLE BENT EN WAT JE ERAAN KAN DOEN. Het e-book kan je downloaden op de homepage van mijn website www.liefdesschool.com
PS: Binnenkort start ik met de Lara`s Liefdesschool Podcast en waar zal die over gaan? De LIEFDE natuurlijk! De datum van de lancering zal ik binnenkort bekend maken. De aankondiging daarvan zal gebeuren via mijn Instagram account.
Dus moest je me nog niet volgen op Instagram? @dating_relatiecoach_lara

Met liefde
Lara ❤️
Over de schrijver
Reactie plaatsen