Hoe word je een magneet voor je droomman?
21 juni 2022 

Hoe word je een magneet voor je droomman?

Vorige week ging bij ons thuis de bel. Staat er een man voor de deur met een super grote doos: ‘’Bent u Lara van Dongen? Ja dat klopt. Dan heb ik een kadootje voor je.’’ Heerlijk zo kadootjes krijgen!🥰🤩

Wat zat er in de doos? Een ballon met I love you erop van mijn geweldige man Chris, inclusief chocolade. En dames, elke week verrast mijn man me met iets kleins of iets groot. De ene kleer bloemen, dan een ballon, een kaartje, een horloge, een gezellige of avontuurlijke date… Hij vindt elke keer iets nieuws om me te verrassen. En dat voelt fantastisch. Zelfs na zovele jaren gebeurt dit nog elke week. En nu heb je misschien zoiets: Ja Lara maar jij hebt een attente man.
Niets is minder waar. 😎 #2 Hoe trek ik de partner aan die bij me past? Ja het kan! - Podcast (liefdesschool.com)

En waarom deel ik dit met je? Niet om op te scheppen of je te laten zien van: kijk eens hoe geweldig mijn leven is. Nee ik deel dit omdat ik weet dat dit ook voor jou mogelijk is. Want niet alleen ik ervaar dit wekelijks maar ook mijn klanten. En nu je dit leest vraag je je waarschijnlijk af: ja en HOE DAN?🤓


En dit is wat ik met je wil delen in mijn webinar op 4 juli. Dat liefde moeiteloos kan zijn ( en ook ontvangen) en hoe je hem hierin kan inspireren , dat je partner vinden geen zoektocht is naar een naald in een hooiberg en dat wij daar veel meer impact op hebben dan we zelf denken. En dat we onszelf vaak in de weg staan! En zo saboteren we onbewust ons liefdesleven. En dat is zo zonde. Wacht jij nog steeds op die prins op het witte paard? - Lara (liefdesschool.com)

GRATIS Webinar: Hoe word je een magneet voor jouw droomman?
Waar gaan we het in deze masterclass over hebben?
✅ Hoe je jouw droomman als een magneet naar je toe trekt
✅ Hoe je je power weer kan terugvinden door het omarmen van je krachtige vrouwelijke energie (vs je gewonde vrouwelijke energie)
✅ 2 oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man 
Wanneer is het webinar?
4 juli om 20.00u 
Hoe kan je je aanmelden?
https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/inner-circle...
De plaatsen voor het webinar zijn beperkt. Ik kan binnen Webinar Geek helaas maximum 500 dames toelaten dus wees niet te laat om je aan te melden.

En geloof het of niet maar het is iets wat van nature al in je zit… Niks manipulatie, niks jezelf veranderen, niks mysterieus zijn, niks van dat. Simpel, eenvoudig en moeiteloos.
Kies je voor ‘’het is ingewikkeld’’ of ga je voor moeiteloos?

Wat ik je als laatste ook nog wil mee geven. Ik hoor vaak dames zeggen: ja een relatie is geen sprookje. En dan vraag ik: waarom niet eigenlijk? Waarom mogen we daar niet naar verlangen? Moeten we dan maar genoegen nemen met… ? Mijn relatie is zeker ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn, ook wij hebben onze uitdagen, zeker weten! Maar het leunt er wel dicht tegen aan. En ook bij mijn klanten is dit zo… En het begint met een verlangen❤️
Over de schrijver
Reactie plaatsen