+31634853824 lara@liefdesschool.com
Home » Blog » Zelfliefde » Wacht jij nog steeds op die prins op het witte paard?

Wacht jij nog steeds op die prins op het witte paard?

door | 6 apr, 2022 | Daten, Zelfliefde

Kies jij ervoor om je liefdesleven NIET te veranderen?🤔 en te blijven wachten op die prins op het witte paard?
JE KIEST OM NIET TE VERANDEREN! De Engelse versie: ‘’WHAT YOU ARE NOT CHANGING, YOU ARE NOT CHOOSING.’’
En ik weet dat dit bij sommige dames hard kan binnenkomen maar zo is het wel en dat geldt ook voor je liefdesleven.
Heb je in maart gebruik gemaakt van de aanbieding voor mijn programma ‘’Wakker zijn Liefde weer aan´´ of van de inschrijving voor de ‘’Naar Eeuwige Liefde “ Mastermindgroep? Of ben je nog steeds in dubio? OOK GEEN KEUZE MAKEN IS EEN KEUZE MAKEN
Ik heb deze bovenste quote niet zelf verzonnen. Ik las deze zin op het profiel van Laura Buchanan ( een auteur). Ik kwam deze quote afgelopen week tegen terwijl ik iets aan het opzoeken was over het veranderen van belemmerende gedachtes en ik kwam hier toevallig op uit. En ik voelde me geïnspireerd om dit met jullie te delen. Want het is zo relevant!🙌
Elke dag maken we keuzes in ons leven. Wat we eten, welke kleding we gaan dragen, tegen wie we praten, wat we deze avond gaan doen. En dan zijn er de grote beslissingen zoals, met welke mensen we ons willen omringen, onze familie, kinderen, onze baan, ons huis, onze partner, onze relaties enzovoort.
Dat zijn allemaal keuzes die we maken. En soms maken we ook GEEN keuze. En ook dat is een keuze!
We blijven in een relatie die ons niet gelukkig maakt of we blijven in een job waar we geen JOY voor voelen.😍
Of je nu een keuze maakt of niet het komt er bottomline op neer dat we verantwoordelijkheid dienen te nemen voor elke situatie waar we NU in zitten. Want jij en enkel JIJ kan de keuze maken en hebt de kracht binnenin jezelf om te kiezen voor wat je ECHT wilt EN er iets aan te doen! Ook in je liefdesleven. ❤️
Soms als je oog in oog staat met deze kracht, kan je je verlamd voelen, ookal bevindt de oplossing zich voor je neus. 👃

En we vertellen onszelf: wat als we nu gewoon wachten op een mirakel? Misschien zint mijn man op het witte paard dan wel een serenade aan mijn balkon? Of misschien kunnen we het ongelukkig gevoel van het gemis van een partner negeren en gewoon verder gaan zoals we nu doen?
Misschien lossen dingen zich vanzelf op? Misschien komt die partner wel vanzelf in mijn leven ookal stoot ik elke keer weer op dezelfde situaties?(patroon!) Of misschien komt het met mijn man en mij vanzelf wel weer goed? Of zeg je tegen jezelf: Ik moet dit toch wel alleen kunnen? Zo moeilijk kan het toch niet zijn om een man te vinden? Zo moeilijk kan het toch niet zijn om onze relatie te redden?
Op het einde van de dag is het uiteindelijk ook JOUW keuze om te blijven hangen of te blijven zitten in je huidige situatie.🪑 Een relatie?! Het lukt mij toch niet! – Lara (liefdesschool.com)
Dus wat je situatie nu ook mag zijn, en het maakt je niet gelukkig🥰. Je huidige liefdessituatie waar je nu in zit maakt je NIET GELUKKIG? Hoe voelt het dan voor jou om te weten dat je momenteel de keuze maakt om daarin te blijven zitten?
Voelt dat krachtig?💪 Voelt dat spannend? Dat zou het dienen te zijn! Want het betekent dat je simpelweg een ANDERE KEUZE kan maken. VANDAAG, NU op dit moment. Kies jij voor angst of hoop in je liefdesleven? – Lara (liefdesschool.com)
Wil je deze keuze NU graag maken? Dan heb ik iets leuks voor je! Maar enkel als jij er klaar voor bent om van je liefdesleven een PRIORITEIT te maken. Ik kom niet voor niks nu met deze post bij je binnen op DIT moment! Het universum zegt je: je bent er klaar voor!❤️
Wat is dat nu dat leuks?
Ik hoorde zonet van mijn fantastische assistente dat er 1 plekje vrij is gekomen voor een ‘’welvaartcheck van je liefdesleven’’ met mij. Tijdens deze check gaan we kijken wat je struggle is in je liefdesleven en gaan we kijken hoe dat voor jou er anders zou kunnen uitzien.
Wil je graag dit plekje stuur me dan een messenger berichtje met CHECK en ik kom bij je terug.
Reageer enkel wanneer je echt van je liefdesleven een prioriteit wilt maken! De prachtige vrouw die het eerste reageert krijgt het plekje.❤️

Over mij

Door mijn eigen ervaring met daten samen te voegen met mijn kennis vanuit mijn opleiding als psychotherapeute, kan ik krachtige vrouwen op weg helpen naar het vinden van hun prins op het witte paard.

Gerelateerde artikelen

Welke invloed heeft kritiek op je date en op jezelf

Welke invloed heeft kritiek op je date en op jezelf

Heb jij kritiek op mannen waarmee je date. En geef je daarmee ook kritiek op jezelf. Zelfkritiek houdt je tegen om een verbinding met iemand anders te maken. Zelfkritiek en kwetsbaarheid gaan namelijk niet samen. Wanneer je jouw vrouwelijke energie en daarmee gepaard gaande ook jouw kwetsbaarheid niet kan tonen in een relatie met een man dan is er ook geen mogelijkheid om dichter naar elkaar te groeien. Kwetsbaarheid verbindt.

lees verder
Mannen willen geen perfecte vrouw!

Mannen willen geen perfecte vrouw!

Het gaat niet om alles in 1 x perfect doen maar elke dag een kleine of grote keuze maken die je dichterbij die mooie relatie brengt. En sommige dagen heb je het gevoel dat je weer helemaal terug gaat waar je begonnen bent, maar dat is niet zo! Het gaat niet om perfectie, mannen houden niet van perfectie maar van een vrouw die puur is, die vanuit haar vrouwelijke energie kan genieten van zijn gezelschap en een vrouw die kan ontvangen en oprecht gelukkig is . DAT IS WAT EEN MAN WILT! EEN VROUW GELUKKIG MAKEN.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin