Ik leun achterover en toch hoor ik niks van hem!
10 januari 2022 

Ik leun achterover en toch hoor ik niks van hem!

Vraag in mijn mailbox: Lara, Ik leun achterover en toch krijg ik geen aandacht van hem of toch komt hij niet naar me toe? Wat doe ik verkeerd?

Mijn antwoord:
Je energie, je energie, je energie,…. ACHTEROVERLEUNEN IS GEEN STRATEGIE en GEEN manier om te “hopen” dat een man je meer aandacht geeft. Wanneer jij achterover leunt met dit doel voor ogen of met een specifieke agenda in je hoofd van “ik wil dat deze specifieke man aandacht aan mij besteedt” is je energie nog steeds: ik doe dit omdat jij me meer zou bellen of whatsappen! Terwijl ik ondertussen op mijn handen zit en wel 100 keer heb gekeken of je online bent. Waarom reageer je niet???
Weet: Dit werkt gewoon niet! Nooit! Een vrouw jaagt niet op een man, NOOIT! Ook niet om het af te sluiten! - Lara (liefdesschool.com)

Of dan hoor ik ook: Lara, ik hoor dat ik achterover moet leunen maar ja ik ga hem toch een bericht sturen om deze avond af te spreken of om hem eens de waarheid te zeggen dat ik zo niet wil behandeld worden.

Misschien werkt dit in het begin een paar keer met sommige mannen maar op lange termijn, vroeg of laat zal hij dit doorzien. Hij zal je strategieën en je spelletjes doorzien en het zal hem wegduwen en hem niet inspireren om dichterbij te komen. Achteroverleunen doen we voor onszelf en voor onze eigen energie. Daarom zeg ik ook in de Mastermind: Master je energie, focus op jezelf, get busy! Leef je eigen leven. Ga daten vanuit je vrouwelijke energie.

Wil je ook weten hoe je kan gaan daten vanuit je vrouwelijke energie en hoe we dit vanuit onze eigen natuurlijke vrouwelijke energie doen in de Mastermind? Stuur me een berichtje met VROUWELIJKE ENERGIE en ik kom bij je terug.

Gebruik achteroverleunen niet als een strategie om een uitkomst te krijgen met een man maar meer als een natuurlijke, vrouwelijke manier van “zijn” in je leven no matter what… Het zou je basis/default moeten zijn in je relaties en niet een plaats waar je naartoe moet om iets te bereiken met een man.Waarom verdwijnen mannen zomaar? - Lara (liefdesschool.com)

Mijn werk gaat niet over oppervlakkige regels of quick fixes om een man iets te laten doen wat jij wilt. Het gaat er echt om hem te inspireren, hem HET GEVOEL te kunnen geven dat hij je nodig heeft of niet zonder jou aan zijn zijde wilt. Wanneer hij DAT voor je voelt zal dat ervoor zorgen dat hij je berichten stuurt of belt. Geen strategie of verborgen agenda. Een man maakt gaat volledig voor jou wanneer je hem kan inspireren een emotionele connectie te maken. Daardoor zal hij blijven op lange termijn.

Wanneer hij afstand neemt heeft dat ook met dit specifieke GEVOEL te maken. Dus wanneer je dit gevoel weet te inspireren van je innerlijke kracht dan zal deze man naar je toe komen.

Je kan je ook aanmelden voor mijn Facebook pagina Lara’s Angels. Dit is waar al de magie plaatsvindt https://www.facebook.com/groups/668358583629442/

Voor inspiratie volg je me al op Instagram?
𝕃𝕒𝕣𝕒’𝕤 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕕𝕖𝕤𝕤𝕔𝕙𝕠𝕠𝕝 💙💕 (@dating_relatiecoach_lara) • Instagram-foto's en -video's

Over de schrijver
Reactie plaatsen