Home » Blog » Daten » Een vrouw jaagt niet op een man, NOOIT! Ook niet om het af te sluiten!

Een vrouw jaagt niet op een man, NOOIT! Ook niet om het af te sluiten!

door | 27 Oct, 2021 | Achteroverleunen, Daten, Vrouwelijke energie

Een vrouw jaagt niet op een man, NOOIT! Ook niet om het af te sluiten!  

Herken je dit?:

Plotseling hoor je minder van hem, hij lijkt afstandelijker, hij stuurt niks terug terwijl hij in het begin de hele de dag door met je aan het whatsappen was of enkel wanneer jij iets stuurt antwoordt hij wel maar dan uren later of dagen later. Hij neemt geen initiatief om je te zien en je zegt tegen jezelf: ”hij heeft het druk, hij heeft de kinderen, hij is een weekendje weg, hij verwerkt zijn vorige relatie nog ik moet hem ruimte geven, hij heeft een vrije dag, hij heeft stress door zijn baan,” enzovoort enzovoort… Val jij op emotioneel niet beschikbare mannen? – Lara (liefdesschool.com)
In je hoofd (mannelijke energie!) bedenk je allerlei scenario’s en je gaat de situatie overanalyseren (mannelijke energie!)

En plotseling na een paar dagen of weken trek je het niet meer en je confronteert hem met zijn gedrag waardoor hij nog meer afstand neemt Wat als hij afstand neemt en verdwijnt in zijn “man cave”? – Lara (liefdesschool.com) , je nog minder van hem hoort en uiteindelijk stel je hem de vraag (mannelijke energie!): ”ik wil weten wat er aan de hand is, wees eerlijk tegen me zodat ik het kan afsluiten en desnoods verder kan” (mannelijke energie!)

Dit scenario heb ik zo vaak gehoord en zien gebeuren en geloof me ik heb dit zelf in het verleden ook zo vaak gedaan en dat voelt gewoon echt PIJNLIJK, FRUSTREREND, MAAKT JE BOOS, VERDRIETIG en je vraagt je af: WAAROM?

Maar lieve dames: wij jagen niet op een man, hij jaagt op ons! Ook niet om het af te sluiten, ook niet om je waarom vraag te beantwoorden, ook niet zodat jij dan het gevoel hebt dat je het kan afsluiten (nee ook dan niet!).

Ik weet dat dit vele dames triggert wanneer ik dat zeg (‘’Lara, ik wil het ECHT afsluiten dus ik MOET weten waarom’’, hoor ik vaak’).
Maar net als je hier die trigger voelt opkomen is het het moment om hier even bij stil te staan:
1.Waar komt die trigger vandaan?
2. Waarom heb ik nood aan een afsluiting?
3. Ben ik op zoek naar bevestiging van een man waarvan ik al weet dat hij niet volle 100% voor me gaat? Ik zie het aan al zijn acties.
4. Waarom geef ik zoveel van mijn energie aan een man die geen initiatief neemt om me te zien?
5. Waarom laat ik me telkens weer in mijn mannelijke energie terug duwen?
6. Waarom heb ik nood aan afsluiting en een bevestiging van een man nodig in woorden (‘’Ik voel het toch niet voor jou’’) als je dat ziet en merkt aan al zijn acties.

In dit geval zijn het de acties die hij NIET neemt door je in het ongewisse te laten, geen initiatief te nemen om je te zien,…
Een man die 100% voor je gaat laat je niet in het ongewisse! Zo is dat! Een man die 100% voor je gaat laat je niet in het ongewisse!

Dus wat doen wij: Wij blijven achteroverleunen, zijn in onze vrouwelijke energie en laten het harde werk aan de mannen over !

Ik heb het zovele keren zien gebeuren. Wanneer jij gaat daten vanuit je vrouwelijke kern  en gaat achteroverleunen (en niet enkel in je acties maar ook energetisch achterover gaat leunen!) Hoe bereik je zijn hart? – Lara (liefdesschool.com) en dichtbij je eigen energie kan blijven in plaats van al je energie te blijven geven aan een man die zijn energie niet aan jou geeft of een man die je de laatste dagen en weken niet gezien of gehoord hebt, dan pas ga je echt daten met succes .

Daten waar jij je eigen weg volgt en niet overgeleverd bent aan de aandacht van een man maar jij echt dichtbij je eigen zelf kan blijven, de situatie niet gaat overanalyseren en oprecht kan gaan genieten van het daten met een man die jou in de watten legt.

Hoe zou dat voelen?
Ben je benieuwd hoe de dames van de mastermind nu mannen aantrekken die HUN in de watten leggen in plaats van andersom? En dat daten ook gaat zonder worstelen en pijn, maar heel natuurlijk vanuit hun vrouwelijke energie?

Beantwoordt dan deze blog met: YES, IK WIL OOK IN DE WATTEN GELEGD WORDEN! En dan kom ik bij je terug.

Een dag vol met liefdevolle momenten… Dat wens ik je van harte toe

Liefs

Lara

 

Over mij

Door mijn eigen ervaring met daten samen te voegen met mijn kennis vanuit mijn opleiding als psychotherapeute, kan ik krachtige vrouwen op weg helpen naar het vinden van hun prins op het witte paard.

Gerelateerde artikelen

5 Reacties

 1. Debby

  Yes ik wil ook in de watten gelegd worden.

  Reageer
 2. Mariska Delheye

  Yes ik ook. Graag terug in die watten liggen☺️

  Reageer
 3. Els

  Iedere man(en vrouw) moet heel veel voor je overhebben en dat laten zien aan zijn gedragingen!Niet met woorden.

  Reageer
 4. Els

  Een man(of vrouw)haalt alles uit de kan om jou te versieren!!

  Reageer
 5. Meike Nieuwboer

  Yes ik wil ook in de watten gelegd worden

  Reageer

Verzend een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tweet
Share
Share
Pin