Wil jij een mannelijke man?

Wil je dat hij een mannelijke man is die je achtervolgt en de relatie leidt?
Dan zal jij dienen te leren om de vrouwelijke partner te zijn die volgt!

Veel vrouwen hebben het gevoel 'recht' te hebben op mannelijk gedrag van de mannen met wie ze aan het daten zijn, zonder dat als reactie de vrouwelijke balans wordt hersteld.

Geloof me. Ik was 1 van hen.

Vroeger verwachtte ik dat mannen 'een man' zouden zijn zonder dat ik 'vrouw wilde zijn'.

Ik bood aan om naar ze toe te rijden, ze uit te nodigen voor feestjes, ik stuurde ze leuke e-mails - allemaal per ongeluk natuurlijk, maar nog steeds allemaal mannelijke energie.

En dan vroeg ik me af waarom ze me niet hetzelfde terug gaven, en ik werd er boos om en ik voelde woede opkomen.

Tegenwoordig weet ik dat dit niet werkt, want voor een energetisch uitgebalanceerde relatie heb je een mannelijke EN een vrouwelijke Energiepartner nodig!

Als hij mannelijk is en je jij wilt een mannelijke energie man en je bent er niet bewust van dat jij ook continu in je mannelijke energie zit, dan dwing je hem onbewust om in zijn vrouwelijke energie te gaan zitten, omdat hij geen keus heeft! Wanneer 2 mannelijke energieën samen zijn in een relatie zorgt dit voor disbalans en conflict. Wanneer je vaak ruzie hebt met je partner of je date heeft dit vaak te maken met de polariteit tussen mannelijke en vrouwelijke energie die ontbreekt.

En dat conflict doodt op lange termijn zijn motivatie om een relatie met jou te hebben.Ik leun achterover en toch hoor ik niks van hem! - Lara (liefdesschool.com)

Om echte romantiek te ontwikkelen, heb je de polariteit van Mannelijke en Vrouwelijke energie nodig!

Kort gezegd:
Wanneer jij kan leren om in je Vrouwelijke energie te zijn ( door de natuurlijke vrouwelijke energie die al in je zit en niet door jezelf compleet te gaan veranderen) , als je een mannelijke man in je leven wilt aantrekken ga je een relatie hebben in balans.

Het omarmen van je Vrouwelijke Energie betekent in de wereld van de liefde NIET dat je je krachtige Mannelijke Energie in de steek laat. Want ook deze heb je nodig. In je carrière, bij de zorg voor je kinderen, om in de actiestand te zijn en zoveel meer…

Het betekent gewoon weten hoe je elke energie in het juiste gebied van je leven kunt inzetten, en leermiddelen en strategieën leren om over te schakelen van mannelijk naar vrouwelijk (en andersom) wanneer dit nodig is. Ookal voelt dat nu uit je comfortzone en ver verwijdert van wie je bent. Het is niet de bedoeling om nog verder van jezelf af te dwalen maar net terug te gaan wat natuurlijk al in je zit.

Ik heb een TRAINING OPGENOMEN OVER VROUWELIJKE ENERGIE en ga deze volgende week met jullie delen... HELEMAAL GRATIS! (ter waarde van 199 euro). Op deze manier geef ik terug aan mijn community van fantastische vrouwen.

Je kan je ook aanmelden voor mijn Facebook pagina Lara’s Angels. Dit is waar al de magie plaatsvindt https://www.facebook.com/groups/668358583629442/ 

Voor inspiratie volg je me al op Instagram?
𝕃𝕒𝕣𝕒’𝕤 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕕𝕖𝕤𝕤𝕔𝕙𝕠𝕠𝕝 💙💕 (@dating_relatiecoach_lara) • Instagram-foto's en -video's

Over de schrijver
Reactie plaatsen