Wil je een mannelijke man die je verovert en de relatie leidt?
25 april 2023 

Wil je een mannelijke man die je verovert en de relatie leidt?

Wil je dat hij een mannelijke man die je verovert en de relatie leidt? JA?
Dan zal jij dienen te leren om de vrouwelijke partner te zijn die volgt!

Veel vrouwen hebben het gevoel 'recht' te hebben op mannelijk gedrag van de mannen met wie ze aan het daten zijn, zonder dat als reactie de vrouwelijke balans wordt hersteld.

Geloof me. Ik was 1 van hen.

Vroeger verwachtte ik dat mannen 'een man' zouden zijn zonder dat ik 'vrouw wilde zijn'.

Ik bood aan om naar ze toe te rijden, ze uit te nodigen voor feestjes, ik stuurde ze leuke e-mails - allemaal per ongeluk natuurlijk, maar nog steeds allemaal mannelijke energie.

En dan vroeg ik me af waarom ze me niet hetzelfde terug gaven, en ik werd er boos om en ik voelde woede opkomen.

Tegenwoordig weet ik dat dit niet werkt, want voor een energetisch gebalanceerde relatie heb je een mannelijke EN een vrouwelijke energiepartner nodig!

Als hij mannelijk is en je jij wilt een mannelijke energie man en je bent er niet bewust van dat jij ook continu in je mannelijke energie zit, dan dwing je hem onbewust om in zijn vrouwelijke energie te gaan zitten, omdat hij geen keus heeft! Wanneer 2 mannelijke energieën samen zijn in een relatie zorgt dit voor disbalans en conflict. Wanneer je vaak ruzie hebt met je partner of je date heeft dit vaak te maken met de polariteit tussen mannelijke en vrouwelijke energie die ontbreekt.

En dat conflict doodt op lange termijn zijn motivatie om een relatie met jou te hebben.

Om echte romantiek te ontwikkelen, heb je de polariteit van Mannelijke en Vrouwelijke energie nodig!

Kort gezegd:
Wanneer jij kan leren om in je vrouwelijke energie te zijn ( door de natuurlijke vrouwelijke energie die al in je zit en niet door jezelf compleet te gaan veranderen) , als je een mannelijke man in je leven wilt aantrekken ga je een relatie hebben in balans.

Het omarmen van je vrouwelijke energie betekent in de wereld van de liefde NIET dat je je krachtige mannelijke energie in de steek laat. Want ook deze heb je nodig. In je carrière, bij de zorg voor je kinderen, om in de actiestand te zijn en zoveel meer…

Het betekent gewoon weten hoe je elke energie in het juiste gebied van je leven kunt inzetten, en leren om over te schakelen van mannelijk naar vrouwelijk (en andersom) wanneer dit nodig is. Ookal voelt dat nu uit je comfortzone en ver verwijdert van wie je bent. Het is niet de bedoeling om nog verder van jezelf af te dwalen maar net terug te gaan wat natuurlijk al in je zit. En zo dus ook minder hard te gaan werken in plaats van meer. Hoe zou het voelen als liefde moeiteloos kan zijn?

Ontdek het in de gratis masterclass morgen 26/04:
HOE WORD JE EEN MAGNEET VOOR JE DROOMMAN?

Waar gaan we het over hebben?

  1. Hoe het komt dat je je droomman nog niet gevonden hebt en welk aandeel jij daar zelf in hebt.
  2. Je krijgt inzicht in de onbewuste patronen waarmee je jezelf saboteert in het krijgen van een fijne relatie.
  3. Hoe je jouw droomman wél vindt en houdt.
  4. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hem zo inspireert om een fijne toevoeging te zijn aan elkaars leven.
  5. Je krijgt twee oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man. Kan dat dan? JAAA!!


Wanneer?
26 april om 20u

Aanmelden?
https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/magneet

Ik kijk ernaar uit! Om samen het liefdesleven aan te trekken waar je altijd van gedroomd hebt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen