De relatie die je graag wilt bevindt zich aan de andere kant van je ANGST
23 april 2023 

De relatie die je graag wilt bevindt zich aan de andere kant van je ANGST

ALLES WAT JE WILT BEVINDT ZICH AAN DE ANDERE KANT VAN ANGST.

Ik weet nog zoveel jaren geleden. Mijn liefdesleven was 1 doffe ellende, ik zat in een job waar ik goed in was maar geen passie voor voelde. Mijn leven leek ‘’on hold’’ te staan.

Ik wilde zoveel maar er gebeurde niets. Ondertussen droomde ik van een leven waarin ik mijn passie kon leven, droomde ik van zelf een gezin stichten in plaats van enkel onbeschikbare mannen aantrekken en droomde ik ervan ooit zelf moeder te worden met de juiste man.

Mijn leven was comfortabel, ik was veilig, alles op een rijtje met een standvastige baan enzovoort maar het voelde saai en passieloos.


Ik voelde dat er meer in zat, dat er meer in mij zat. Maar noch mijn leven, noch mijn liefdesleven reflecteerden dat.
Ik wist dat ik het verlangen had om op de 1 of andere manier ándere vrouwen te helpen, ik wist dat ik het verlangen had om te trouwen, kinderen te krijgen met de juiste man, een relatie te ervaren vanuit verbinding en niet een relatie aan te gaan vanuit angst en controle (onbewust op dat moment). Ik wilde niet elke keer weer mannen aantrekken die emotioneel niet beschikbaar waren.


Ik wist dat ik dit niet meer wilde en dat ik deze verlangens had. En toch wist ik op dat moment niet HOE?


Vandaag ziet mijn leven er helemaal anders uit. Ik heb een relatie waar ik kan groeien en bloeien, ik ben moeder van Nio en zo trots om dat te mogen zijn. Elke dag help ik prachtige vrouwen om ook te stralen in hun relatie. Ik sta elke morgen op met zoveel goesting en dankbaarheid dat ik dit mag doen, dat ik mijn passie kan leven en andere vrouwen.


En dan krijg ik de vraag heel vaak: Lara, hoe heb je dat gedaan?


Om eerlijk te zijn: er zijn meerdere stappen geweest in het volledige proces en het kostte me een paar maanden vooraleer ik hetgeen ik leerde van mijn coach in de praktijk kon brengen.


En vooraleer ik al de concepten die ik leerde over daten en relaties (en waaruit later mijn 7-stappen methode is ontstaan) kon toepassen moest eerst mijn MINDSET KNOP om. Eerst moest bij mij echt de knop om!


Toen ik na een zoveelste date met een getrouwde man gefrustreerd op mijn woonkamer vloer zat besefte ik: niemand gaat je komen redden! Het licht ging aan en ik besefte, als ik wilde dat mijn leven er anders zou uitzien en als mijn verlangen was om meer vanuit hartstocht te leven ik echt 100% verantwoordelijkheid moest nemen voor hoe mijn leven eruit zag.


En natuurlijk wanneer je verantwoordelijkheid neemt komt ANGST naar boven.


Angst komt naar boven omdat je niet meer naar anderen kan wijzen ( er zijn geen goede mannen meer!), je kan niet meer de schuld geven aan externe omstandigheden of anderen. Ik moest volledige verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die ik had gemaakt en voor hoe mijn leven eruit zag. It was scary!
Maar tegelijkertijd was het ook heel bevrijdend! Want plotseling voel je: ik heb in het verleden keuzes gemaakt maar ik kan nu een andere keuze maken. Ik kan zelf mijn koers bepalen en waar ik heen ga. Je hoeft niet de rollercoaster aan emoties elke keer door te maken, ook dat is een keuze.


Plotseling zijn de meeste successen die je behaald een gevolg van de keuzes die je maakt. En dat voelt freaking fantastisch.

Jij bent de baas over je eigen leven en hoe het eruit ziet. En dat is zo KRACHTIG en dat is de transformatie die ik zoveel dames zie maken. Wanneer je eigen SH*TSHOW runt, wanneer jij jouw eigen innerlijke goud gaat aanboren. That is where the magic happens!
Dan zie ik sacred feminine energy door elke vrouw heen stralen en als je dit goud vindt dan wil je niet weten (of net wel) hoe magnetisch dit is!


En dan ga je mannen aantrekken die echt bij je passen, dan kan jouw man je niet weerstaan. Een krachtige vrouw die haar leven leidt volgens haar eigen kompas, keuzes en verlangens. En van daaruit ontstaan de meeste fantastische relaties omdat je zo in contact bent met je eigen krachtige binnenwereld, met je eigenwaarde en je neemt geen genoegen met minder.


Wanneer je je geïnspireerd voelt en je weet dat je bijzonder bent en je voelt dat er veel meer in je zit. Wanneer jij je sacred feminine power wilt gaan aanspreken, de man aantrekken die bij je past? Daar gaan we het over hebben in de masterclass: HOE WORD JE EEN MAGNEET VOOR JE DROOMMAN?


Wat gaan we doen tijdens het webinar?

  1. Hoe het komt dat je je droomman nog niet gevonden hebt en welk aandeel jij daar zelf in hebt.
  2. Je krijgt inzicht in de onbewuste patronen waarmee je jezelf saboteert in het krijgen van een fijne relatie.
  3. Hoe je jouw droomman wél vindt en houdt.
  4. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hem zo inspireert om een fijne toevoeging te zijn aan elkaars leven.
  5. Je krijgt twee oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man. Kan dat dan? JAAA!!


Wanneer?
26 april om 20u

Aanmelden?
https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/magneet

Ik kijk ernaar uit! Om samen het liefdesleven aan te trekken waar je altijd van gedroomd hebt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen