Accepteer jij zijn slecht gedrag?
21 april 2023 

Accepteer jij zijn slecht gedrag?

ACCEPTEER JE EEN MAN ZIJN ‘’SLECHT GEDRAG’’ JA OF NEEN?
En je zegt nu misschien wel: nee dat doe ik zeker niet! Maar is dat ook wel echt zo als je brutaal eerlijk tegen jezelf bent?

Wanneer je een man zijn slecht gedrag accepteert gaat hij jou niet zien als een lieve en vergevingsgezinde Godin!


Integendeel!
Een man weet heus wel wanneer hij een “L*L” is, geloof me!
Als je met een man aan het daten bent en hij verdwijnt plotseling tussendoor voor een tijdje helemaal van de radar dan weet hij heus wel dat dit niet ok is. En dat geldt ook voor je partner waar je al jaren mee samen bent.


En wanneer jij dit gedrag tolereert zegt dat hem dat er iets aan de hand is met jouw waarde radar (jouw zelfwaarde).


Hij ziet jou als een vrouw die het ok vindt als hij zich slecht gedraagt. Je vindt hem leuk en hij voelt dat je hem niet wilt verliezen. Daarom zeg ik altijd: achteroverleunen als strategie werkt NIET. Energetisch achteroverleunen werkt WEL!
Hij realiseert zich op zo een moment dat hij dat gewoon met jou kan doen en jij zult het begrijpen en hem vergeven.


Het ergste is dat het onbewust zijn aantrekking voor jou zal verminderen en hij op zoek gaat naar andere vrouwen die verwachten dat hij aan hogere standaarden voldoet, dus ook zijn slecht gedrag niet accepteren.


Deze vrouwen laten hem IETS VOELEN en net dat zorgt voor aantrekking.

Ik wil nog even herhalen dat dit vaak een onbewust proces is bij een man en ook de reden waarom zoveel relaties opdrogen en dat de vlam er uitgaat, zelfs al ben je de liefste en zachtste vrouw op aarde. Want je hebt zoveel liefde te geven. “ Kijk eens wat ik allemaal voor hem gedaan heb!’’. Mega frustrerend!


Nu wilt dit dan zeggen dat je zijn neus moet afbijten voor elk klein detail? Dat je alles gaat uitspreken, all the time?
"Waarom bel je niet, waarom krijg ik geen berichten, waarom doe je dit niet, waarom doe je dat niet? Waarom maak je niet meer tijd voor mij?"
Dat is ZEUREN en daar ga je niets mee bereiken. Dat is wat we net NIET gaan doen! En dat is wat ik bedoel met energetisch achteroverleunen.


Wat het wel betekent is: DAT JE UITSPREEKT WAT JE NIET LEUK VINDT ALS HIJ JE GRENS OVERSCHRIJDT. Grenzen met consequenties aangeven.


Mannen voelen het wanneer ze te maken hebben met een vrouw die in haar waarde staat of ze een man nu echt leuk vindt of niet. Ze blijft staan voor waar ze zelf in gelooft. Zowel tijdens het daten als in je relatie mag je innerlijke leeuwin al eens bovenkomen. Onbewust windt hem dit op.


Er is wel een fijne lijn tussen je ongenoegen uitspreken, wat voor aantrekking zorgt, en zeuren, wat net de aantrekking doodt.


Op de juiste manier communiceren is hier dus key! Zodat wat je zegt ook echt bij een man binnen komt.


En dat is ook waarover we het gaan hebben in het 
Webinar: HOE WORD JE EEN MAGNEET VOOR JE DROOMMAN?
Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hoe vind je jouw droomman EN hou je hem ook? Want ja vinden is leuk maar houden is NOG leuker! 
😊

Wat gaan we doen tijdens het webinar?

  1. Hoe het komt dat je je droomman nog niet gevonden hebt en welk aandeel jij daar zelf in hebt.
  2. Je krijgt inzicht in de onbewuste patronen waarmee je jezelf saboteert in het krijgen van een fijne relatie.
  3. Hoe je jouw droomman wél vindt en houdt.
  4. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hem zo inspireert om een fijne toevoeging te zijn aan elkaars leven.
  5. Je krijgt twee oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man. Kan dat dan? JAAA!!


Wanneer?
26 april om 20u

Aanmelden?
https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/magneet

Ben je al lid van de 
mega toffe ondersteunende Facebook groep? NEE!? Je weet niet wat je mist 😀 Aanmelden voor de Facebook groep kan hier.

Over de schrijver
Reactie plaatsen