Waarom lukt het voor jou niet in de liefde?!
15 augustus 2022 

Waarom lukt het voor jou niet in de liefde?!

Vraag je je wel eens af waarom het jou maar niet lijkt te lukken in de liefde?

Een vraag die ik mezelf vaak heb gesteld toen ik single was, maar verder niks mee deed. Althans niks dat mijn liefdesleven compleet veranderde op dat moment. Ik las boeken, beluisterde Podcasts, bekeek YOU TUBE filmpjes en dat was het. Er veranderde niet veel.

Totdat ik me ging verdiepen in wat krachtige vrouwelijke energie nu echt is. En welke impact dit had op mijn liefdesleven en liefdesrelaties.

Ik merkte toen ook op dat ik daten vooral benaderde vanuit mijn mannelijke energie waardoor ik oververmoeid geraakte en het op een gegeven moment ook opgaf.

En dat hoor ik ook heel veel van dames wanneer ik met hen in gesprek ga.

Ik zie zoveel prachtige vrouwen ZICHZELF VERBRANDEN en ze willen op zoek gaan naar wat er mis is met hen en hoe ze dat kunnen gaan fixen en hopen zo ook de liefde van hun leven te ontmoeten.
En dat is daten benaderen vanuit je mannelijke energie, vanuit je mannelijke motivatie van: ik wil dit doel bereiken dus ik ga ook in de actiemodus, 5 keer per week op date, 2 uur per dag met mannen chatten en YES het gaat me lukken! Ik kan dit!

Dames melden zich aan voor een liefdes coaching traject, gaan er vollenbak in, met de mannelijke intentie: YES ik ga de code kraken!
Ze gaan doorheen het programma als een sneltrein, volgen alles helemaal op , krijgen grote inzichten (als het een goed programma is), trekken mannen aan die bij hun passen, hebben keuze aan mannen, er is overvloed, het zijn leuke dates en dan…

Plotseling: een emotionele trigger komt naar boven en daar gaat ze op reageren vanuit die trigger en dan stopt het plotseling. Want vanuit haar gewonde vrouwelijke energie haar grens aangeven en communiceren komt niet binnen bij een man!

Plotseling gaat alles mis, hij trekt zich terug, ze hoort niks meer van hem enzovoort.
Energetisch achteroverleunen lukt niet meer. En ze komt in een neerwaartse spiraal terecht. En het lijkt wel een herhaling van het verleden. De man verdwijnt en ze is weer waar ze begonnen was.
En de cyclus begint opnieuw.
Ze zegt tegen zichzelf: Zie je, ik ben niet goed genoeg! Zie je, het lukt me WEER niet! Al die nare stemmen komen weer naar boven. Zie je, ik ben het niet waard. Wat is er mis met me?

Er is niks mis met je! Geloof me.
Je benadert daten enkel vanuit een mannelijk paradigma en dat zal leiden tot: een BURN OUT!
Jij die oververmoeid geraakt omdat je over je grens heen gaat en te veel hooi op je vork neemt.
Te veel dates, te veel berichten en te veel hard werken.
Omdat je gaat pushen voor zo snel mogelijk resultaat en dat werkt niet! Je kan dat gewoon niet volhouden en dat is wat ik bij vele dames zie die beginnen aan een traject in het begin: helemaal erin vanuit het snelle resultaat dat je wilt. Om later crash & burn te gaan ervaren.
Dit gebeurt vooral wanneer je heel erg gehecht geraakt aan 1 man. Hoe meer je gehecht geraakt hoe groter de crash ( Ja circulerend daten!)

Hoe zou het voor je voelen als je kan gaan daten vanuit je krachtige vrouwelijke energie? Vanuit een energie die op lange termijn voor je werkt.
Vanuit de visie van: het belichamen van je krachtige vrouwelijke energie tijdens het daten.
Een meer ontspannen en emotioneel gebalanceerde benadering van daten.

Veel vrouwen denken dat als ze liefde benaderen vanuit mannelijke energie, ze de oplossing zullen vinden en dus de man zullen vinden.

Dit is niet hoe het werkt.

Leven vanuit je vrouwelijke energie komt VOORDAT je je droomman aantrekt en blijft bij je tijdens het daten met hem.

HOE ZIET DIT ERUIT?

  • Open staan voor daten en ook echt gaan daten maar daar goed je grenzen bewaken en niet oververmoeid geraken
  • Niet je volledige planning omgooien voor een man wanneer dat niet goed voelt
  • Ook een gelukkig leven leiden zonder een man
  • Dagelijks journalen over je dromen, wensen en verlangens
  • Naar je emotionele triggers kijken en met je belemmerende overtuigingen aan de slag gaan
  • Uit je hoofd gaan en in je lichaam zakken. Ga voelen, wat je nodig hebt
  • Oprecht nieuwsgierig zijn naar anderen
  • Geen mannen willen redden vanuit je reddersbehoefte
  • Nee zeggen wanneer het niet goed voelt ( grenzen aangeven) en dit niet baseren op je emotionele trigger die je voelt

Als je dit eenmaal onder de knie hebt, als je eenmaal begrijpt dat daten vanuit je vrouwelijke energie niet kan worden gedaan vanuit pushen, afdwingen maar vanuit zelfzorg, rust en een vol leven hebben ook zonder een man. That is where the magic happens!

Als je wilt leren te gaan daten vanuit je vrouwelijke energie en je hart te gaan helen en vanuit die duurzame plek een relatie aan te gaan dan ben je van harte uitgenodigd om hier mijn training te bekijken waar ik veel dieper in ga op wat krachtige vrouwelijke energie nu is versus gewonde vrouwelijke energie en welke impact dit heeft op je liefdesleven.

Bekijk de training hier

De liefde die je wilt wacht op je, maar intensiteit en pushen zullen je er nooit brengen.

Dagelijks vreugde cultiveren, aanwezigheid, overgave, vrouwelijke energie. Dat is de key!

In deze training vertel ik je ook hoe je met mij kan samenwerken en vertel ik je ook meer over mijn traject INNER CIRCLE LOVE QUEEN en hoe ik met dit programma vrouwen leer hoe ze van single naar een relatie gaan zonder weer maanden of jaren te blijven struggelen.
www.liefdesschool.com/lovequeen

Wil je dit zelf ook gaan ervaren? Die mooie relatie die jou doet stralen?
Dit kan ook voor jou! Met de INNER CIRCLE LOVE QUEEN .

INNER CIRCLE LOVE QUEEN
is het programma waar je op een leuke en speelse manier je partner gaat aantrekken en die mooie verbindende relatie aangaat zonder nog jaren te blijven worstelen. Meld je hier aan

Over de schrijver
Reactie plaatsen