Waarom werkt daten niet voor je?

Ik krijg heel vaak te horen van single dames:
Lara, online daten werkt niet voor me, ik wil liever in het echte leven iemand tegenkomen. Geloof me, dat willen we allemaal!


Lara, ben je een fan van online daten ja of neen?
Er is mij al zo veel keer gevraagd wat ik van matchmaking vind.


Dus hier is mijn waarheid – wat jij gelooft werkt. Het werkt als jij het gelooft! EN… ( lees zeker verder want dit is het interessantste stuk!)


Er circuleert een overtuiging onder single vrouwen dat als de JUISTE MAN op magische wijze voor je verschijnt, het allemaal gewoon goed zal komen en alles zomaar moeiteloos gaat voelen en alles vanzelf stroomt.


Is dat zo?


Ja en neen! ALLEEN als je het innerlijke werk hebt gedaan.


Anders, ongeacht hoe geweldig de man die voor je staat ook is, is de kans groot dat je alleen je bekende patronen gaat herhalen.


Die patronen kunnen er als volgt uit zien:

 • Je niet geliefd voelen en behoeftig worden in de relatie
 • Veroordelend of kritisch worden en hem wegduwen omdat jij je liefdesblokkades niet erkent
 • Geen aantrekkingskracht voelen voor goede mannen, maar alleen voor degenen waar je achteraan moet gaan of de bad boys
 • De relatie bewust of onbewust saboteren door onnodige ruzies en discussie te beginnen die voor jou vertrouwd aanvoelen of op een manier veilig voelen (verslaving aan de emotionele ups en downs?)
 • Wrok voor hem voelen omdat je te veel geeft en je je vanzelfsprekend genomen voelt
 • Wanneer hij niets van zich laat horen dan voel je de onrust en de onmacht en wil je iets doen ( controle!)


Dit is de reden waarom 'gewoon een geweldige kerel ontmoeten' zelden de FIX is bij het aantrekken van die mooie romantische relatie.


De echte oplossing is jezelf toestemming geven om de patronen binnenin jezelf te helen die je niet dienen in je relaties. En vaak als we toch een prille relatie starten met deze man dan komen in een later stadium onze triggers weer naar boven als deze niet geheeld zijn.


Geen van je patronen is jouw schuld. Weet dat!


Ze zijn slechts het resultaat van de wonden die je als kind of jongvolwassene of in vorige relaties hebt opgelopen.


Maar het goede nieuws is dat je door ‘innerlijk werk’ dit kan gaan helen. Is dat niet fantastisch dat je zelf een keuze hebt om deze patronen te doorbreken?


Door dit innerlijke werk en je sabotagepatronen te helen, kom je in de READY POSITIE om de liefde van een geweldige kerel te ontvangen, als hij langskomt.


En dan maakt het niet uit of dat via online dating, offline dating, een matchmaker, een blind date, speeddaten of op een andere manier is…


Je gaat pas achter je triggers, patronen komen als je ook daadwerkelijk gaat daten. Het gevaar is en wat ik vaak hoor: ‘’Ik moet eerst nog aan mezelf werken.’’ Maar je kan aan jezelf werken in een steriele ruimte op jezelf maar je gaat pas weer getriggerd worden of geraakt in je kind stukken wanneer je daadwerkelijk in de ECHTE wereld je gaat begeven, omringt door anderen, omringt door mannen. Dan pas ga je voelen waar je staat op dat moment in het stukje ‘’aan jezelf werken.’’


Denk je nu bij jezelf: ‘’Ja Lara lekker, ik herken mijn patronen maar ik heb geen idee hoe ze te doorbreken? Of HOE het anders te doen, ik doe dit al jaren niks lijkt te werken!’’
Dan zeg ik: ‘’YESSS daar kan ik iets mee!‘’
Ja en HOE dan? Al de antwoorden die je zoekt waarom het voor jou niet werkt en hoe je het anders kan doen ga je terugvinden in mijn programma LOVE QUEEN.

Vraag je je af: is dit iets voor mij? Wat gaan we dan precies doen en hoe gaan we dat doen? Allemaal heel normale vragen. Ik zou zeggen: laten we samen kort even bellen en kijken of Love Queen bij je past ja of neen! Daar ga ik open over zijn in ons gesprek. Hier 
kan je rechtsreeks in mijn agenda en een moment uitkiezen dat voor je past. Ik kijk ernaar uit om jouw verhaal te horen. Ik heb ook nog iets super leuk voor de dames in een RELATIE. Ook als je single bent is dit interessant om als basis mee te nemen voor je toekomstige relatie.

Op 27 maart geef ik een mega toffe gratis masterclass " THE QUEEN… Haar 10 secrets voor een SUPPERRELATIE met haar KING !”


Wanneer is deze masterclass?
Op 27 maart om 20.00u.

Aanmelden kan via deze link: https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/10-secrets-voor-een-superrelatie

Wat ga je leren in deze masterclass?
De 10 secrets van een QUEEN:

 1. Wat je moet weten over het verschil tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties.
 2. De 3 dingen die je absoluut NIET moet doen als je wil dat je man 100% voor je relatie blijft gaan EN jij dus ook.
 3. Hoe je hem kan inspireren om meer in zijn mannelijke energie te stappen ( dus meer initiatief te nemen).
 4. Hoe je een hart-tot-hart connectie krijgt met je man.
 5. Hoe je ervoor zorgt dat jij zijn "one & only" blijft met 3 praktische tips om gelijk mee te starten.


Ben je erbij? Meld je dan hier aan.

Leuk je daar te zien! Even ons liefdesleven een boost geven samen. Let's go!
 

Over de schrijver
Reactie plaatsen