Waarom blijf je kiezen voor de verkeerde mannen?
17 september 2022 

Waarom blijf je kiezen voor de verkeerde mannen?

Ik kreeg deze morgen een berichtje van Kim: Lara, nu begrijp ik wat je bedoelt met : liefde mag moeiteloos zijn! Jan en ik dat voelt moeiteloos en dat voelt al 8 maanden lang moeiteloos.
Hij is een mannelijke energie man en zo het tegengestelde van de mannen uit mijn verleden!

Ik weet nog het gesprek dat ik had nu net 8 maanden geleden had met Kim.

Kim was aan het circulerend daten met 2 mannen en 1 van de mannen had een verslavingsproblematiek. En Kim was heel gevoelig voor mannen die hulp nodig hadden. Kim had last van het reddersyndroom. Elke partner waar ze voor koos had een bepaalde problematiek. Bipolair, agressief gedrag, een verslaving, verbaal of fysiek geweld. Dat waren de mannen waar Kim zich tot aangetrokken voelde en dat gebeurde elke keer opnieuw.
Kim zei me toen tijdens ons gesprek: Lara, ik besef nu door dit gesprek met jou dat ik elke keer denk: ik ga deze man hier wel mee helpen, ik ga hem uit deze put halen ( financieel & emotioneel) want wie gaat het anders doen, hij staat er alleen voor! Dat gaat me lukken.

Ik vroeg haar: welke behoefte zit hierachter? Daar moest ze even over nadenken.
De behoefte om gezien te worden, de behoefte nodig te zijn en te laten zien dat ik dat wel kan, dat ik deze man wel kan redden!

Ik zei haar: Blijf jij keuzes maken vanuit je oude versie van jezelf of vanuit de nieuwe versie van Kim? Je kan elk moment een keuze maken!

Blijf jij kiezen voor die belemmerende gedachtes die je tegenhouden of kies je een andere gedachte?

Ook dit is een keuze.
Na alles wat je de laatste maanden al aan intern werk hebt gedaan. Kijk waar je nu staat?
Het is aan jou om een keuze te maken. Blijf je kiezen voor de oude versie van Kim of heb je het lef om in te tunen in die nieuwe versie van Kim.
Blijf je nu dezelfde keuze maken ook weer bij deze man waar je mee aan het daten bent . Kies je weer voor de man met deze verslavingsproblematiek terwijl de andere mannen zoveel potentieel hebben?
Ja maar Lara ik voel me aangetrokken tot hem? En waarom blijven deze mannen dan op mijn pad komen?
Omdat jij er elke keer in mee gaat en geen keuze maakt dit patroon te doorbreken door te zeggen: hier stopt het. En pas als je deze beslissing maakt dan komt er ruimte in je deuropening voor een frisse wind, voor iets nieuws, voor licht.

En natuurlijk zal je deze mannen nog op je pad krijgen. Zie het als een test van het universum: waarvoor kiest ze? Blijft ze de keuzes maken zoals de oude versie van Kim zou doen of heeft ze het lef om bold moves te maken?

Kim heeft nu een relatie met Jan. Kim zei me deze morgen: Ik heb na ons gesprek direct de keuze gemaakt om te stoppen met deze man. 4 dagen later had ik een match met Jan en de rest is historie. Ik heb zo een relatie als ik met Jan heb nog nooit in mijn leven gehad. Een man die er voor mij is en niet enkel andersom en dat voelt bevrijdend.

Wanneer jij de keuze maakt een patroon te gaan doorbreken, creëer je ruimte voor iets beters, ruimte voor iets nieuws.
Wie of wat staat er momenteel nog in jouw deuropening?

Nu iets helemaal anders. Heb jij je al aangemeld voor mijn training: HOE VALT EEN MAN ALS EEN BLOK VOOR JE? EN NIET VOOR JE JARRETELS? De training is op 19 september om 20.00u

De training zal doorgaan op 19 september om 20.00u

Wat ga je leren in deze training?

  1. Wat je moet weten over het verschil tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties
  2. De 3 dingen die je absoluut NIET moet doen als je wil dat een man 100% voor je gaat
  3. Hoe je ervoor zorgt dat jij zijn "one & only" wordt met 3 praktische tips om gelijk mee te starten
  4. En nog veel meer...

Wil jij graag dat een man waarmee je date 100% voor je gaat, naar je verlangt, je aan alles merkt dat jij zijn ‘’one & only” bent en niet enkel kiest voor je jarretels (een wippertje dus!) dan is deze training absoluut voor jou.

Meld je nu aan voor deze gratis training "HOE VALT EEN MAN ALS EEN BLOK VOOR JE? EN NIET VOOR JE JARRETELS?

Over de schrijver
Reactie plaatsen