De reden waarom mannen verdwijnen
12 september 2022 

De reden waarom mannen verdwijnen

Heb je het al mee gemaakt dat een man in het begin heel enthousiast is en dan plotseling verdwijnt? En je vraagt je af: het ging toch zo goed? Wat is er aan de hand?

Ik weet hoe verschrikkelijk dit voelt want ik heb dit zelf mee gemaakt.

De belangrijkste reden waarom dit gebeurt is: je gaat veel te snel in het begin!

Ik zie vaak gebeuren dat een relatie die heel snel vooruit gaat in het begin een veel grotere kans heeft om plotseling en onverwacht dood te bloeden. En je denkt: huh, wat is er aan de hand? Hij laat niks meer horen of hij zegt dat hij het niet meer voelt.

En wat er vaak gebeurt is dat, omdat het zo snel is gegaan, mannen plotseling voelen: Oh dit gaat wel heel snel, ik ken haar eigenlijk niet zo goed, dit wordt serieus. Ze geraken overweldigd door hun gevoelens en trekken zich terug.

Anders gezegd: het gevoel van connectie en te veel emotionele intimiteit voelt plotseling beangstigend, hij voelt dat hij de controle verliest en hij geraak overweldigd door al de gevoelens die hij voelt en geraakt in paniek en vanuit dat gevoel trekt hij zich terug.

Vrouwen verbinden zich door nabijheid, mannen door afstand.
En wat is nu de magische combi die ervoor zorgt dat mannen op lange termijn blijven? Ten eerste het creëren van gevoelens van LIEFDE en ten tweede het creëren van gevoelens van VERLANGEN. En hoe creëer je dat nu?
Daar ga ik het over hebben in mijn gratis training: HOE VALT EEN MAN ALS EEN BLOK VOOR JE? EN NIET VOOR JE JARRETELS? De training is op 19 september om 20.00u. Aanmelden kan nog via deze link: https://liefdesschool.com/webinar/

De training zal doorgaan op 19 september om 20.00u

Wat ga je leren in deze training?

  1. Wat je moet weten over het verschil tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties
  2. De 3 dingen die je absoluut NIET moet doen als je wil dat een man 100% voor je gaat
  3. Hoe je ervoor zorgt dat jij zijn "one & only" wordt met 3 praktische tips om gelijk mee te starten
  4. En nog veel meer...

Dus wanneer je merkt dat een man in het begin heel snel gaat. Wat doe je dan?
Je gaat hem VERTRAGEN! In het begin doe je het rustig aan.

Je doet het rustig aan ookal merk je dat hij sneller wilt gaan, je meer wilt zien, meer intimiteit wilt,…

Jij als vrouw gaat hem vertragen. Wij als vrouw zijn de emotionele leider van onze relatie.
Jij als vrouw neemt je tijd! En door deze tijd te nemen is de kans op het vormen van echt een emotionele connectie veel groter en dat zorgt ervoor dat een man blijft.

Dus het is aan jou om te vertragen en rustig aan te doen ookal zal hij dat niet direct zien in de ‘’heat of the moment’’. Jij bent de vrouw en jij bent de emotionele leider.

Vertraag hem en voel en zie en ervaar dat hij daardoor net op lange termijn voor je zal kiezen omdat door je tijd te nemen er ook de tijd en ruimte is om een emotionele connectie te laten groeien.

Over de schrijver
Reactie plaatsen