GRATIS ONLINE TRAINING

HOE VALT EEN MAN ALS EEN BLOK VOOR JOU? EN NIET VOOR JE JARRETELS!

Creëer een liefdesleven dat je laat stralen

JA, ik wil hier bij zijn!

Is het nu wel eens tijd voor het liefdesleven waar je altijd van gedroomd hebt?

Een liefde in je leven waar je vuurtje van aan gaat en ook het vuurtje van de man waarmee je date. Een liefde die je laat stralen?

Geloof maar dat die mooie, verbindende, romantische relatie ook voor jou mogelijk is!

 

Meld je nu aan voor mijn gratis online training: ‘Hoe valt een man als een blok voor jou? En niet voor je jarretels?’ en leer hoe ook jij de 7-stappen-liefdesmethode kunt toepassen om jouw droomrelatie te vinden!

Inner Circle Love Queen

Wat ga je leren in deze training?

  • Wat je moet weten over het verschil tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties
  • De 3 dingen die je absoluut NIET moet doen als je wil dat een man 100% voor je gaat
  • Hoe je ervoor zorgt dat jij zijn “One & Only” wordt met 3 praktische tips om gelijk mee te starten
  • En nog veel meer….

 

Wil jij graag dat een man waarmee je date 100% voor je gaat, naar je verlangt, je aan alles merkt dat jij zijn ‘’one & only” bent en niet enkel kiest voor je jarretels (een wippertje dus!) dan is deze training absoluut voor jou.

Schrijf je nu in voor de GRATIS training:

Yes, ik wil meedoen!

Lukt het je niet om die fantastische man en die fijne relatie in je leven te krijgen?

Kom je gewoon geen mannen tegen die bij jou passen?

Lijkt het alsof de liefde niet is weggelegd voor jou?

Ben je op het punt dat je het daten maar wilt opgeven?

 

Dit was precies hoe ik me voelde jaren geleden.

Ik had het gevoel dat ik zo hard moest werken voor de liefde. Het leek andere mensen zo makkelijk af te gaan, maar ik kreeg steeds die mannen op mijn pad die niet bij me pasten of zich niet wilden binden. Ik wilde graag een leuke relatie, maar ik begon steeds meer het gevoel te krijgen dat ik waarschijnlijk altijd single zou blijven.

En elk jaar, met familie aan het kerstdiner, kwam weer die vraag: “En, hoe is het met de liefde, Lara? Heb je nog geen leuke vent weten te strikken? ”

Grrr… ik werd het zo zat!

Waarom lukte het bij mij niet?

Waarom ging het steeds mis?

Het was niet zo dat ik ongelukkig was. Nee, ik was best een happy single, hoor. Maar naarmate ik ouder werd kreeg ik een diep verlangen om onderdeel te zijn van een gezin. Mijn gezin. Mijn man. Die speciale man, waar ik mijn leven mee wilde delen.

Ik ging op zoek naar antwoorden. Als andere mensen gelukkig konden zijn in de liefde, kon ik dat toch zeker ook?
Via mijn opleiding tot psychotherapeute ging ik me verdiepen in de dynamieken tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Ik ging mannen beter begrijpen en ik leerde hoe ik kon daten op een manier die natuurlijk voor me voelde. Ik vond het belangrijk om mezelf te blijven en me niet anders voor te hoeven doen dan wie ik ben.

De fantastisch mooie relatie die ik nu heb met Chris is voor mij het bewijs dat wat ik geleerd heb, werkt. We hebben twee prachtige zonen en we zijn nog steeds gelukkig. In deze relatie kan ik mezelf zijn. Deze relatie laat me stralen en stimuleert me om andere vrouwen zoals jij te helpen de liefde te vinden.

Hiervoor heb ik uit alle inzichten die ik heb opgedaan mijn eigen 7- stappen- liefdesmethode ontwikkeld die ik graag met je deel.

 

Denk je nu: ‘Dit klinkt te mooi om waar te zijn?’

Dat begrijp ik. Maar wat je tot nu toe hebt gedaan heeft niet gewerkt, anders zou je hier niet zijn.

Je hebt het nog niet opgegeven, toch?

Wat heb je te verliezen?

Er moet iets veranderen en waarom zou je daar niet vandaag mee beginnen?

Je kunt je nu aanmelden voor de GRATIS training: ‘Hoe valt een man als een blok voor jou? En niet voor je jarretels!’

Yes, ik meld me aan!

Wat anderen over Lara zeggen…

Over Lara

Dating- en relatiecoach voor de prachtige, succesvolle & moderne vrouw op zoek naar haar ideale man en een mooie relatie. Ik ben psychotherapeute en gecertificeerd practitioner in de oplossingsgerichte therapie.

Vanuit mijn eigen ervaring met daten (het was niet altijd een pretje!) en een zeer tumultueus relatieverleden, is mijn passie ontstaan om andere vrouwen opnieuw op weg te helpen.

Doordat ik zelf lange tijd geworsteld heb met daten en het vinden van mijn prins op het witte paard ben ik via mijn opleiding op zoek gegaan naar antwoorden. Ik ben me verder gaan verdiepen in het “mannelijke brein”, de oorsprong hiervan en waarom mannen denken zoals ze denken en voelen zoals ze voelen. Een ook hoe wij vrouwen vanuit onze natuur hierop reageren. Een meer dan merkwaardig fenomeen!

Ikzelf heb nu een fantastische relatie met een man die voor me zorgt, die me steunt door dik en dun, die me uitdaagt in mijn professionele leven. Met hem kan ik lachen en huilen. Ik kan bij hem mezelf zijn met al mijn imperfecties. Ook heb ik een heel bijzondere bonuszoon erbij gekregen. En als kers op de taart hebben we daarbovenop vorig jaar samen nog een heel lief zoontje gekregen. 

 

 

Je zit inmiddels vast te popelen om je aan te melden voor de training, of niet 😉?
Oké! Top!
Hier is de knop:

Yes, ik ben klaar voor de liefde!

Nog meer ervaringen van anderen…