Ben jij zijn QUEEN of zijn assepoester? DE reden waarom de connectie tussen jullie weg is!
10 maart 2023 

Ben jij zijn QUEEN of zijn assepoester? DE reden waarom de connectie tussen jullie weg is!

Heb je het al mee gemaakt dat je man in het begin van jullie relatie heel enthousiast was, vanalles voor je deed en nu is het helemaal andersom? En je vraagt je af: het ging toch zo goed? Wat is er aan de hand? Hoe krijg ik nu die hart-tot-hart connectie met mijn man? En hoe zorg ik ervoor dat ik zijn queen ben en niet zijn assepoester?

De belangrijkste reden waarom dit gebeurt is: je bent waarschijnlijk heel goed in HET CREËREN VAN LIEFDE in je relatie! Wanneer je man zich terug trekt ga jij net meer geven, wanneer je man geen initiatief neemt ga jij waarschijnlijk meer initiatief nemen, wanneer je man je minder berichten stuurt ga jij er net meer sturen of ga je dit ter sprake brengen of word je passief agressief. Wanneer je man afstand neemt in de slaapkamer haal jij je meest sexy lingerie boven. Herken je dit?


Waar je waarschijnlijk NIET zo goed in bent? 
Is het CREËREN VAN VERLANGEN in je relatie. En dan heb ik het niet alleen over seksueel verlangen maar ook over emotioneel verlangen.

Je man voelt zich vaak afgewezen (ookal spreekt hij dat niet uit), hij zegt: ‘’ik kan niks goed doen! Alles wat ik doe is niet goed!’’ Je vraagt hem dagelijks: ‘’kan je dit vandaag doen?’’ En hij doet het niet. Je hebt het gevoel dat zonder jou alles in het 100 loopt? Je wilt graag op een romantische date, en geeft dat aan maar hij neemt geen initiatief. Je wilt graag zijn QUEEN zijn maar bent eerder zijn assepoester. Herkenbaar?


Dat is omdat het emotioneel verlangen en daarmee dus ook samengaand het seksueel verlangen op een laag pitje staat.


Wij als vrouw zijn de emotionele leiders van onze relatie en daarvoor is zowel LIEFDE als VERLANGEN nodig. En vaak zijn wij vrouwen heel erg goed in het ene OF in het andere.


Ik hoor heel vaak dames die bij me komen en zeggen: ‘’Lara ik zou zo graag willen dat mijn man wat meer initiatief toont, dat hij wat meer voor me doet, een date organiseert, iets leuks samen doen, dat we echt kunnen praten, maar niks lijkt te werken. Als ik er iets van zeg dan wordt hij boos en sluit zich af, als ik er niks van zeg geraak ik zelf gefrustreerd en ik kan er gewoon niet meer tegen!” Herken je dit?


Weet dat je deze dynamiek kan omdraaien. Of je nu een relatie hebt van 9 maanden of 20 jaar. Ja het kan!

[/et_pb_text][et_pb_image src="https://liefdesschool.com/wp-content/uploads/2023/03/kira.jpg" alt="king" title_text="Heb jij jezelf wel eens verloren in een relatie?" _builder_version="4.18.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version="4.18.1" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" sticky_enabled="0"]

Heel vaak is het zo dat wij vrouwen ons verbinden door nabijheid en mannen door afstand. Een mannenbrein werkt heel anders dan een vrouwenbrein wanneer het over de liefde gaat.

En wat is nu de magische combi die ervoor zorgt dat mannen op lange termijn blijven?
Ten eerste het creëren van gevoelens van LIEFDE en ten tweede het creëren van gevoelens van VERLANGEN. En hoe creëer je dat nu?
Daar ga ik het over hebben in mijn gratis masterclass: "THE QUEEN… Haar 10 secrets voor een SUPPERRELATIE met haar KING!”

Wanneer is deze masterclass?
Op 27 maart om 20.00u. Aanmelden kan nog via deze link:
https://liefdesschool.com/webinar-queen-10-secrets/

Wat ga je leren in deze masterclass?
De 10 secrets van een QUEEN:

  1. Wat je moet weten over het verschil tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties
  2. De 3 dingen die je absoluut NIET moet doen als je wil dat je man 100% voor je relatie blijft gaan EN jij dus ook.
  3. Hoe je hem kan inspireren om meer in zijn mannelijke energie te stappen ( dus meer initiatief te nemen)
  4. Hoe je een hart-tot-hart connectie krijgt met je man
  5. Hoe je ervoor zorgt dat jij zijn "one & only" blijft met 3 praktische tips om gelijk mee te starten
Laten we samen gaan ontdekken hoe we onze KING kunnen inspireren zodat wij echt weer zijn QUEEN kunnen zijn!
Over de schrijver
Reactie plaatsen