Ik voel het niet (meer) voor je

IK VOEL HET NIET VOOR JE!

Een zin die mannen zo vaak gebruiken en die wij als vrouwen zo goed kennen.. het breekt ook vaak ons hart als we dit horen.
“Ik heb geen gevoelens (meer) voor je..” 💔

Wat wilt dit zeggen?
Dit is een man zijn manier om te zeggen – Hey, je bent een leuke vrouw, geen twijfel over mogelijk, maar ik mis iets. Je bent knap en leuk, sexy en enthousiast maar ik verlang naar een dieper gevoel, een intens gevoel, meer doorslaand en overtuigend ten opzichte van jou en deze gevoelens worden niet in mij aangewakkerd door jou.
Het kan ook zijn dat je een paar dates achter de rug hebt en je plotseling niets meer van hem hoort (frustrerend!) of je hebt een relatie en hij zegt dat hij plotseling geen gevoelens meer voor je heeft.

Herkenbaar voor je?
Kortom, hij zegt OF laat je merken door niks meer van zich te laten horen dat hij dat echte diepe gevoel mist en dan heeft hij het over de EMOTIONELE CONNECTIE die hij MOET voelen.
Die emotionele connectie zal ervoor zorgen dat hij voor je kiest op de lange termijn, ervoor kiest om met jou een serieuze relatie aan te gaan.

Fysieke aantrekking en goede seks is niet voldoende om een man aan je te binden op de lange termijn zonder dat hij die sterke emotionele connectie met je voelt. Wanneer die emotionele connectie er is zal hij bereid zijn om bergen te verzetten voor je. Ik leun achterover en toch hoor ik niks van hem! - Lara (liefdesschool.com)

Het gebeurt elke dag opnieuw bij mijn klanten en ook in mijn eigen relatie.

Vanaf het moment dat je weet hoe deze emotionele connectie aan te wakkeren, door middel van je VROUWELIJKE ENERGIE 💃 en het creëren van POSITIEVE SPANNING in je relatie.
Ik verval ook binnen mijn eigen relatie wel eens in mijn oude patronen en ook dan merk ik dat ik mezelf dien te stoppen, bewust te zijn, weer uit mijn patroon dien te stappen. Indien ik dit niet doe merk ik dat mijn partner meer afstand neemt. Dus het is een “work in progress” maar weet wel dat als jij je vrouwelijke energie EN mijn 7 stappen liefdesmethode volgt dat hij de afstand die er nu is tussen jullie gaat overbruggen.

Ik zie het elke dag gebeuren! Zowel bij mijn dames die aan het daten zijn als mijn dames die in een relatie zitten. Dus weet dat ondanks dat het nu voelt alsof niets wat jij doet hem dichterbij brengt, het wel mogelijk is!
Neemt de man waarmee je date afstand? Of neemt je partner afstand? En weet je niet meer hoe je dit kan omdraaien of hoe je weer dichter tot elkaar kan komen? Een vrouw jaagt niet op een man, NOOIT! Ook niet om het af te sluiten! - Lara (liefdesschool.com)

Wil jij weer die mooie relatie met je partner of wil jij graag weten hoe je kan gaan daten zodat je ook daadwerkelijk die mooie relatie krijgt met een man die ook oprecht voor jou wilt gaan en niet elke keer afstand neemt?
Vergeet

Ik heb komende week nog 3 plekjes vrij voor een ´GEZONDHEIDSCHECK´🩺 van je liefdesleven. Vandaar ook deze post. Tijdens deze gezondheidscheck stel ik jou een aantal vragen, gaan we kijken wat je graag anders zou zien in je liefdesleven en hoe ik dit aanpak.

Stuur me een PM met: AFSTAND naar lara@liefdesschool.com en voor de eerste 3 dames die reageren staat hun plekje vast.
Loop je al zo lange tijd tegen hetzelfde aan en weet je niet meer hoe je het anders kan doen? Maak dan zeker gebruik van de 3 plekjes die ik nog heb.

Ik hoor met veel liefde van je.❤️
Over de schrijver
Reactie plaatsen