Je liefdesleven is 1 doffe ellende omdat je je patronen niet doorbreekt
10 februari 2024 

Je liefdesleven is 1 doffe ellende omdat je je patronen niet doorbreekt

Ik kreeg onlangs dit berichtje van Kim: Lara, nu begrijp ik wat je bedoelt met ‘’liefde mag moeiteloos zijn!’’ Jan en ik, dat voelt moeiteloos en dat voelt al 8 maanden lang moeiteloos. Hij is een mannelijke energie man en dus het tegenovergestelde van de mannen uit mijn verleden!Ik herinner me het gesprek dat ik had met Kim. Kim was aan het circulerend daten met 2 mannen, en 1 van de mannen had een verslavingsproblematiek. Kim was heel gevoelig voor mannen die hulp nodig hadden. Kim had last van het reddersyndroom. Elke partner waar ze voor koos had een bepaalde problematiek: bipolair, agressief gedrag, een verslaving, verbaal of fysiek geweld. Dat waren de mannen die Kim aantrok, en dat gebeurde elke keer opnieuw. Een duidelijk patroon.Ik vroeg haar: "welke behoefte zit hierachter?" Daar moest ze even over nadenken."De behoefte om gezien te worden, de behoefte nodig te zijn en te laten zien dat ik dat wel kan, dat ik deze man wel kan redden als ik maar genoeg liefde geef!"Ik vroeg haar: ‘’Blijf jij keuzes maken vanuit je oude versie van jezelf of vanuit de nieuwe versie van Kim? Je kan elk moment een keuze maken! Blijf jij kiezen voor die belemmerende gedachtes die je tegenhouden of kies je een andere gedachte?’’ Ook dit is een keuze. Auw!Het is aan jou om een keuze te maken. Blijf je kiezen voor de oude versie van Kim of heb je het lef om in te tunen op die nieuwe versie van Kim. Blijf je nu dezelfde keuze maken ook weer bij deze man waar je mee aan het daten bent.Kies je weer voor de man met deze verslavingsproblematiek terwijl de andere mannen zoveel potentieel hebben?"Ja maar Lara, ik voel me aangetrokken tot hem? En waarom blijven deze mannen dan op mijn pad komen?"Omdat jij er elke keer in meegaat en geen keuze maakt dit patroon te doorbreken door te zeggen: "hier stopt het." En pas als je deze beslissing maakt dan komt er ruimte in je deuropening voor een frisse wind, voor iets nieuws, voor licht.En natuurlijk zal je deze mannen nog op je pad krijgen. Maar ook dan kan je WEER die keuze maken. Blijf je de keuzes maken zoals de oude versie van jou zou doen of niet?Kim heeft nu een relatie met Jan. Kim vertelde me: "Ik heb de keuze gemaakt om te stoppen met deze man. 4 dagen later had ik een match met Jan en de rest is geschiedenis. Ik heb zo'n relatie als ik met Jan heb nog nooit in mijn leven gehad. Een man die er voor mij is en niet enkel andersom en dat voelt bevrijdend."Wanneer jij de keuze maakt een patroon te doorbreken, creëer je ruimte voor iets beters, ruimte voor iets nieuws. Wie of wat staat er momenteel nog in jouw deuropening?Wil je niet meer kiezen voor oude patronen en wil je het ECHT anders?Een goede start hiervoor? Join onze Valentijn ladies tribe 🥰 tijdens de Valentijn Masterclass!Voor Single Dames:De masterclass zal gaan over: HOE MAAK JE EEN HART-TOT-HART CONNECTIE MET EEN MAN DIE ECHT BIJ JE PAST?14 februari om 10.00 uur. Je plek reserveren kan hier.Voor Dames in een Relatie:De masterclass zal gaan over: HOE KRIJG JE WAT JE WIL VAN JE PARTNER ZONDER MOEITE?15 februari om 12.00 uur. Je aanmelden kan hier.Je moet er echt live bij zijn. Why? Alleen als je er live bij bent krijg je 5 dagen lang een inkijk in hoe ik dagelijks omga met vrouwelijke energie in mijn liefdesleven versus dagdagelijks leven. Dit is alleen mogelijk als je er live bij bent! (dus dit geldt NIET voor de replay).Nog een paar dagen wachten en dan gaan we er een lap op geven 😍Liefs,Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen