Waarom is je liefdesleven geen sprookje?
10 september 2022 

Waarom is je liefdesleven geen sprookje?

Een aantal weken geleden was ik uitgenodigd om een workshop te geven over bindingsangst en verlatingsangst en hoe zich dat verhoudt tot je hechtingsstijl.

Dames konden zich aanmelden voor de workshop wanneer ze een vermoeden hadden of ze kampten met bindingsangst of verlatingsangst ja of neen. Uiteindelijk was het een groep van 50 single dames die al geruime tijd worstelden met het vinden van een partner en om weer een relatie te kunnen aangaan.
Ik had er helemaal zin in!

Ik startte de workshop met een fantastische groep met stuk voor stuk prachtige vrouwen. En ik wilde hen in ieder geval na de workshop mee kunnen geven dat liefde ook voor hen is weggelegd en dat ze daar met volle vertrouwen in mogen en kunnen geloven.

Ik wilde hen ondersteunen in het terugvinden van hun ‘’leeuwinnen energie’’ en weer in connectie te kunnen komen met hun “ik flirt met de wereld” energie. Zodat die koningin die ze zo lang verborgen hadden gehouden in volle glorie kon gaan shinen! En hen helpen met het aantrekken van een krachtige mannelijke energie man. Om hen echt te laten doorvoelen dat liefde ook voor hen is weg gelegd.

En tijdens de workshop ontmoette ik vrouwen waarin ik mezelf herkende van toen ik zelf worstelde met daten.
En dat zag er als volgt uit:

  1. Vrouwen die steeds low effort gedrag van mannen accepteren
  2. Vrouwen die de man, die warm en koud gedrag vertoont, nog steeds een kans blijven geven
  3. Vrouwen die tegen dezelfde patronen aanlopen elke keer opnieuw ( Jazeker! Ik was de queen in het aantrekken van emotioneel onbeschikbare mannen!)
  4. Vrouwen die angst voelden om vast te houden aan hun grenzen en steeds hun grenzen gingen verleggen
  5. Vrouwen die hun eigenwaarde niet konden zien wanneer de man die ze leuk vonden voor hun zat
  6. Vrouwen die met belemmerende gedachtes rond liepen zoals: ik ben te dik, te dun, te oud, alleenstaande moeder met 2 kids,…

En ik voelde hun verdriet, hun pijn, hun teleurstelling. Want dat was hoe ik me ook gevoeld heb.

Dagelijks krijg ik e-mails van dames over: het leed dat daten heet!
Soms zou ik willen dat ik elk van jullie even kan wakker schudden en je laten zien hoe fantastisch je bent en dat je ook zo die mooie romantische relatie verdient.

Dat daarbuiten mannen rondlopen die je de wereld willen geven, die je in de watten willen leggen, die je als een koningin behandelen als jij het jezelf waard zou vinden en weigert om genoegen te nemen met minder.

Maar ik kan het niet voor jou doen. Ik die jou dit wil laten zien is niet genoeg.

Wat is dan wel nodig? JIJ die dat voor jezelf wilt. Dat is nodig!

Ik kan jouw weg niet bewandelen voor je, ik kan je alleen de weg wijzen en dat kan ik alleen doen met jouw toestemming, bereidheid om de dingen anders te doen en een goede portie LEF!

Ik kan jou niet helpen met het creëren van je liefdesleven waar je naar verlangt, als je vast zit in WEERSTAND.

Eigenlijk kan niemand je dan helpen.

De positieve verandering in je leven die je wilt kan enkel starten met JOU! Jij die het spannend vindt, maar het toch doet!

Dus vandaag wil ik je uitnodigen om GROOTS te dromen! Groter te dromen voor jezelf.

Jouw mantra voor vandaag: Mijn droomrelatie bestaat en ik verdien liefde!

Je bent geboren om liefde te ervaren. Dit soort liefde waar je als klein meisje op je zolderkamertje van droomde met de hoge hakken van je moeder aan, rode lippenstift en de bruidssluier van je oma.

Ik wil je vertellen dat dit soort liefde mogelijk is, ook voor jou! Ookal voelt het voor jou nu een ‘’ver van je bed show’’.

Dat is het niet. Dat dachten mijn dames eerst ook en kijk ze nu stralen.

Wanneer je weet HOE je van waar je nu bent ( je zit vast in je liefdesleven, je worstelt met mannen, mannen die verdwijnen, ruzie, geen connectie) kan gaan naar wat je graag zou willen (een romantisch diner met de man waarvan je houdt, trouwen, kinderen, familie, connectie, vurige seks en zoveel meer) en je de stappen volgt, dan is dit ook mogelijk voor jou!

Het proces werkt! Het proces en mijn 7-stappen methode werkt voor mijn klanten.

En het is geen quick fix of ‘’playing hard to get’’ of een strategie. Het is een diep helend proces, persoonlijke kracht, diepe zelfliefde en mannen beter begrijpen. Wanneer je door het proces heen gaat kan je niet meer terug naar wie je was.

Wanneer je het verlangen voelt om je liefdesleven een andere wending te geven, en ondanks dat het verlangen intens aanwezig is vind je het toch spannend. Wat is dan de kleine stap die je vandaag kan zetten om die toekomstige relatie dichterbij te brengen? Wat zou die kleine stap voor jou zijn? Laat het me weten.

Verlang je naar die mooie relatie maar weet je soms gewoon echt niet meer wat mannen willen?

Daar ga ik het over hebben in mijn gratis training: HOE VALT EEN MAN ALS EEN BLOK VOOR JE EN NIET VOOR JE JARRETELS?

Misschien is het volgen van deze training wel die kleine stap voor jou?

Waar gaan we het over hebben in deze training?

  1. Wat het verschil is tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties?
  2. De 3 dingen die ervoor zorgen dat zijn verlangen naar jou aangewakkerd wordt
  3. De 3 desire killers
  4. 3 Praktische manieren om zijn verlangen aan te wakkeren om direct mee te starten

De training zal doorgaan op 19 september om 20.00u.

Wil jij graag dat een man waarmee je date 100% voor je gaat, naar je verlangt, je aan alles merkt dat jij zijn ‘’one & only” bent en niet enkel kiest voor je jarretels (een wippertje dus!) dan is deze training absoluut voor jou.

Meld je nu aan voor deze gratis training "HOE VALT EEN MAN ALS EEN BLOK VOOR JE? EN NIET VOOR JE JARRETELS?

Ik kijk er zo naar uit je te zien op 19 september.

Over de schrijver
Reactie plaatsen