Mannen zijn EGOÏSTISCH!?

MANNEN ZIJN EGOÏSTISCH!?

Deze vraag kreeg ik van Marijke: Ik ben met een man aan het daten en waarom is hij zo egoïstisch?
Wanneer mannen met je daten dan denken ze aan zichzelf en hun eigenbelang.
Dit is misschien een droevige maar ware realiteit.

Maar, dat maakt hun nog geen slecht persoon! Deze mentaliteit is net een gezonde mentaliteit!
Het zijn gewoon normale mensen die kijken naar wat ook het beste voor hunzelf is of wat goed kan werken voor hen en niet wat het BESTE is voor JOU of JOUW belang.
Ik weet wanneer vele dames dit lezen dat ze denken of zeggen: zie je, mannen zijn enkel egoïsten! Ik wist het! Wait for it…

Hoe kan, enkel denken aan eigen belang tijdens het daten, er nu uit zien?:
1. Aandringen op seks
2. Je schuldig laten voelen over achteroverleunen (want daardoor dient hij meer actie te ondernemen en proactiever te zijn)
3. Wanneer je elke keer duidelijk een grens aan geeft en hij blijft het doen (rode vlaggen)
4. ….

Waarom vertel ik je dit?
Niet om mannen zwart te maken of hun in een slecht daglicht te plaatsen, neen!
Omdat we hierin nog wat kunnen leren van mannen! Dat je leert om ook je eigen zelfbelang een belangrijke plaats te geven tijdens het daten.
Ik wil dat je leert en absorbeert van de tools die ik je leer in mijn werk (via mijn programma’s) en dat je duidelijk bent (ook naar jezelf toe) over je eigen grenzen en wat werkt voor jou en wat niet werkt voor jou en dat je dit kan gaan communiceren zodat dit bij een man binnen komt en hij er ook echt iets mee doet.
Ik zie zo vaak dames daten met mannen en ze wringen zich in allerlei bochten om het hem naar zijn zin te maken, om zich aan te passen aan zijn agenda, enzovoort.

Ik wil dat je je comfortabel gaat voelen in deze positie van persoonlijke kracht en assertiviteit naar jezelf toe EN naar een man toe. (nota: assertiviteit wilt niet zeggen agressief communiceren, dat is een zeer dunne lijn).

Later wanneer een relatie gaat van daten naar een serieuze relatie zal je merken dat (wanneer je de tools implementeert) mannen echt wel bereid zijn om meer te geven aan je op allerlei manieren en ook veel meer gaan kijken naar jouw belang omdat er dan ook echt een emotionele connectie is ontstaan. Mannen willen ons gelukkig maken! Maar ook zichzelf op een belangrijke plaats zetten zonder zichzelf helemaal weg te cijferen en dat zie ik vaak heel veel vrouwen doen.

Het is echt de kunst om tijdens deze eerste maanden in je eigen kracht te blijven staan en je niet volledig te verliezen in op chemie gebaseerde liefde. Blijf uitkijken wat voor JOU van belang is in plaats van je in allerlei bochten de wringen om het hem naar zijn zin te maken.
Wat BELANGT JOU aan?

In mijn allernieuwste coachingstraject INNER CIRCLE LOVE QUEEN voor SINGLE DAMES, die start eind juni-begin juli, zal MANNEN BETER BEGRIJPEN een groot onderdeel zijn. Ben je NIET AANTREKKELIJK voor een man? - Lara (liefdesschool.com)
Vaak zeggen dames tegen me: “ik begrijp helemaal niks meer van mannen”!
Maar eigenlijk is het heel simpel: mannen willen ons gelukkig maken. Welke effect heeft BEMOEDEREN op een man? - Lara (liefdesschool.com)
Hoe mannen denken (ik heb jarenlang mannen begeleid), hoe werkt de mannelijke relatietijdlijn, in welke fase van het daten zitten jullie, hoe zorg je voor emotionele connectie, hoe creëer je positieve spanning en hoe belangrijk is dat voor aantrekking in je relatie. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn en dat ga ik allemaal met je delen in de INNER CIRCLE LOVE QUEEN.

Ik heb momenteel nog maar 12 plekken beschikbaar voor de INNER CIRCLE LOVE QUEEN. Er zijn al 10 plekken ‘’verkocht’’ aan dames vanuit mijn community. Überhaupt zonder dat ik een lancering heb gedaan! Of zonder dat ze 100% weten wat het inhoudt.
Ze weten dat het een traject is van 8 maanden en een combi van coaching calls, gevorderde leermodules EN voor de dames die willen: intensief 1 op 1 met mij werken. That`s it… ( maar er is nog zoveel meer!) Dat vind ik dus fantastisch 😁 Dames die zoiets hebben: ‘’Lara, ik wil mijn liefdesleven anders, ik wil ook die mooie relatie en ik kies JOU om daarmee aan de slag te gaan in plaats van weer jaren te blijven worstelen. Omdat ik weet hoe succesvol je daarin bent.’’
Deze dames stonden al op de wachtlijst voor mijn Mastermind groep en laten er nu geen gras over groeien om kans te maken op een plek voor de INNER CIRCLE LOVE QUEEN. LOVE IT! Geen manifestatie zonder ACTIE. Dit zijn de dames die bij mij horen en ik ook bij hun.

Ik start eind juni-begin juli met INNER CIRCLE LOVE QUEEN voor SINGLE DAMESIk heb nog 12 plekken. Wil je ook kans maken op een plek? Stuur me dan een berichtje naar lara`liefdesschool.com met: LOVE QUEEN en we zetten je op de wachtlijst. In juni geef ik een webinar waar ik meer zal vertellen over het programma. Informatie over het webinar ontvang je via e-mail. De dames die op de wachtlijst staan maken als eerste kans. First come, first serve!

INNER CIRCLE LOVE QUEEN is een NEXT LEVEL programma voor SINGLE DAMES. Om van single naar een relatie te gaan zonder te blijven worstelen, jezelf te saboteren ( onbewust ), waar je mannen beter gaat begrijpen zodat daten ook echt FUN wordt, waar je gaat leren om je grenzen aan te geven door passende communicatie die ook echt bij hem binnenkomt en waar je jezelf kan laten zien zodat een man je ook echt kan zien voor wie je bent. En zoveel meer. Voelt dat niet heerlijkkkk? JA dat is zo…

Love to see you in de INNER CIRCLE LOVE QUEEN… Enkel als het goed voelt, enkel als het resoneert en enkel als je vollenbak ervoor wilt gaan en ook die fantastische verbindende relatie wilt. ❤️

 

Nog niet naar de Lara’s Liefdesschool Podcast geluisterd?
Om de 14 dagen breng ik een ander topic over je liefdesleven.
De laatste aflevering gaat over: Wat als hij afstand neemt?
Spotify: https://open.spotify.com/episode/5bo05kejV7owaFmfmvaIu8?si=j_ZpFvMmTWS9afuJ7ttC7w

iTunes:
https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-laras-liefdesschool-podcast/id1618194513?i=1000563721583

 Wist je al dat ik ook een YOUTUBE kanaal heb?
https://youtube.com/channel/UCn76CxCp7h1rVCHtF6mrzng

 Volg je me nog niet op Instagram?

𝕃𝕒𝕣𝕒’𝕤 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕕𝕖𝕤𝕤𝕔𝕙𝕠𝕠𝕝 💙💕 (@dating_relatiecoach_lara) • Instagram-foto's en -video's

 Je kan je ook aanmelden voor mijn Facebook pagina Lara’s Angels https://www.facebook.com/groups/668358583629442/

Ik hoor met veel liefde van je.

Over de schrijver
Reactie plaatsen