Grenzen aangeven in je liefdesleven? Een RAMP!!
06 juni 2022 

Grenzen aangeven in je liefdesleven? Een RAMP!!

Grenzen aangegeven in je liefdesleven? Een RAMP!😅😌

JE KUNT ENKEL SUCCESVOL ZIJN MET GRENZEN AANGEVEN ALS ER CONSEQUENTIES AAN VERBONDEN ZIJN! (Yes… Laat dit even bezinken)
Geef jij vaak je grenzen aan en heb je het gevoel dat er elke keer weer over je grens wordt heen gegaan? Dat je te veel pikt? Dat je weer mee gaat in wat een man wil? Wat je date wil of je partner wil…
En waarom doe je dat?
Omdat je achterliggend misschien bang bent om hem kwijt te geraken?
Omdat je geen discussie wilt?
Omdat grenzen aangeven toch niet werkt voor je?
Omdat er daarna niks verandert?
Omdat…

En hoe frustrerend is het om iets te doen dat toch niet werkt!😓🥵

EN HOE KOMT DIT?:
Omdat er GEEN CONSEQUENTIES aan verbonden zijn NADAT je je grens hebt aangegeven.
Je geeft aan je partner of je date je grens aan, of je geeft aan hoe het voor je voelt en dat je het graag anders wilt en that`s it! Niks verandert. Je trekt, je sleurt, je werkt hard om het te doen werken, maar het blijft telkens opnieuw gebeuren, je laat weer over je grens heen gaan, je gaat er weer in mee, beweegt mee, kruipt in de pleasing rol en de cirkel is weer rond…
En je staat weer op net hetzelfde punt. Super frustrerend toch? Herkenbaar?

Dit is letterlijk wat er gebeurt wanneer je een grens stelt in je relatie of tijdens het daten en er geen gevolg of consequentie aan verbindt. Het saboteert je relatie en het doet al je goede intenties en je harde werk teniet. Je verlegt elke keer weer je grens met als gevolg: je hart wordt platgetrapt, you set yourself up for failure!
En je hart staat open (wat super goed is!) zonder enige bescherming. Ik zeg altijd, ook in mijn podcast hoor je me dit vaak zeggen: ‘’ Waar ik je als prachtige vrouw wil uitdagen je hart te volgen, ookal is dat super spannend, en erop te vertrouwen dat liefde ook voor jou is weg gelegd.’’

Een open hart❤️ hoef je niet uit te gooien op de stenen vloer zonder een set van goede grenzen en daar dus ook consequenties aan verbinden. Zonder consequenties heeft grenzen aangeven geen zin.
Dus maak wijze keuzes, bescherm je grenzen, schat jezelf naar waarde en ga voor een communicatie inclusief consequenties.
En wat er vaak gebeurt is dat als je dit nu leest je boos wordt op jezelf en op de man waarmee je nu date of je partner want je hebt zoiets van: ‘’ja verdorie! Ik laat elke keer over mijn grens heen gaan! Ik ben het ZAT en ga het hem NU wel eens vertellen. ‘’ Ik heb al 2 dagen niks van hem gehoord! Wat nu? - Lara (liefdesschool.com)

Voel je deze boze energie, die frustratie? En vaak vanuit die energie gaan we dit ook communiceren ( omdat we het zo ZAT zijn) en ook dit gaat bij een man niet binnenkomen en dan ben je weer bij af. Dus communicatie is hier key! Zodat het ook bij hem binnenkomt en hij er iets me kan en wil doen.
In mijn allernieuwste coachingstraject INNER CIRCLE LOVE QUEEN voor SINGLE DAMES, die start eind juni-begin juli, zal COMMUNICATIE EN GRENZEN AANGEVEN een groot onderdeel zijn. Vaak worstelen wij als dames zo om onze grenzen te kunnen communiceren op een manier dat het voor een man ook echt binnen komt en dat er daarna ook dingen oprecht gaan veranderen. Want met grenzen aangeven ben je niets als er verder niks mee gebeurt. Wat willen mannen nu echt? - Lara (liefdesschool.com)

Ik heb momenteel nog maar 10 plekken beschikbaar voor de INNER CIRCLE LOVE QUEEN. Er zijn al 10 plekken ‘’verkocht’’ aan dames vanuit mijn community. Überhaupt zonder dat ik een lancering heb gedaan! Of zonder dat ze 100% weten wat het inhoudt.

Ze weten dat het een traject is van 8 maanden en een combi van coaching calls, gevorderde leermodules EN voor de dames die willen: intensief 1 op 1 met mij werken. That`s it… ( maar er is nog zoveel meer!) Dat vind ik dus fantastisch 😁Dames die zoiets hebben: ‘’Lara, ik wil mijn liefdesleven anders, ik wil ook die mooie relatie en ik kies JOU om daarmee aan de slag te gaan in plaats van weer jaren te blijven worstelen. Omdat ik weet hoe succesvol je daarin bent.’’
Deze dames stonden al op de wachtlijst voor mijn Mastermind groep en laten er nu geen gras over groeien om kans te maken op een plek voor de INNER CIRCLE LOVE QUEEN. LOVE IT! Geen manifestatie zonder ACTIE. Dit zijn de dames die bij mij horen en ik ook bij hun.

Ik start eind juni-begin juli met INNER CIRCLE LOVE QUEEN voor SINGLE DAMES. Ik heb nog 10 plekken. Wil je ook kans maken op een plek? Stuur me dan een berichtje met: LOVE QUEEN en we zetten je op de wachtlijst. Eind juni geef ik een webinar waar ik meer zal vertellen over het programma. Informatie over het webinar ontvang je via e-mail . De dames die op de wachtlijst staan maken als eerste kans. First come, first serve!

INNER CIRCLE LOVE QUEEN is een NEXT LEVEL programma voor SINGLE DAMES. Om van single naar een relatie te gaan zonder te blijven worstelen, jezelf te saboteren ( onbewust ), waar je mannen beter gaat begrijpen zodat daten ook echt FUN wordt, waar je gaat leren om je grenzen aan te geven door passende communicatie die ook echt bij hem binnenkomt en waar je jezelf kan laten zien zodat een man je ook echt kan zien voor wie je bent. En zoveel meer. Voelt dat niet heerlijkkkk? JA dat is zo…

Love to see you in de INNER CIRCLE LOVE QUEEN… Enkel als het goed voelt, enkel als het resoneert en enkel als je vollenbak ervoor wilt gaan. ❤️
Lara

De Lara's Liefdesschool Podcast 🎙
Over de schrijver
Reactie plaatsen