Hoe maak je een goede indruk op een eerste date?
15 juni 2022 

Hoe maak je een goede indruk op een eerste date?

HOE MAAK JE EEN GOEDE INDRUK OP EEN EERSTE DATE?🥸

Een vraag die ik kreeg van Sandra: Hoi Lara, ik volg je al een tijdje en ik hou van je posts in de groep. Gisteren avond heb ik iemand ontmoet en hij heeft me uit gevraagd maar nu vraag ik me af: wat kan ik doen om hem te imponeren om een goede indruk na te laten? Ik wil het namelijk goed doen met de hoop op een tweede date. Ik vond deze man heel erg leuk.

Dankje Sandra voor de goede vraag, want ik weet dat meerdere dames zich deze vraag stellen.

Het korte antwoord is: Nee je kan niets doen om indruk op hem te maken EN je moet niets doen om indruk op hem te maken! Waarom niet? Omdat jij niets dient te DOEN. Dat is niet jouw taak.

Het lange antwoord en diepgaander antwoord: Sandra voelt zich helemaal opgetogen en helemaal enthousiast omdat ze een date gaat hebben met een man die ze eindelijk echt leuk vindt en ze wilt de beste kant van zichzelf laten zien en haar beste beentje voorzetten.
Je beste beentje voorzetten kan (willen we dat niet allemaal op een eerste date?) maar wel wanneer je dit doet vanuit je vrouwelijke energie! Dit is het gedeelte waar de meeste van ons de mist in gaan. Zeker wanneer we een goede indruk willen maken op een man.

HOE KAN DAT ERUIT ZIEN?
✔️We praten over onze professionele successen
✔️We praten over onze diploma’s
✔️We praten over onze persoonlijke successen en sterktes zoals hoeveel talen je kan spreken of hoeveel landen je hebt bezocht of hoeveel conferenties je hebt bezocht
✔️Of je spreekt over hoeveel boeken je hebt gelezen of hoeveel cursussen je hebt gedaan
✔️We praten enkel over hoe goed we kunnen koken of hoe goed we voor het huishouden kunnen zorgen met 3 kinderen in huis
En uiteraard mag je daar trots op zijn maar weet ook dat dit een heel erg mannelijke energie benadering is en vooral gefocust op jezelf. (sidenote: ook too much om allemaal op een eerste date te vertellen)
Je wilt een goede indruk nalaten en hem over jezelf wilt vertellen (want hell yeah: ik mag toch wel trots zijn op mijn successen!) maar hij voelt dit aan en voor hem zit daar een snuifje vertwijfeling en hopeloosheid in. Het lijkt alsof je onbewust en in stilte naar hem roept: “Hey, kies mij! Ik beloof je dat ik een topper ben, als je mij maar kiest.”

JIJ GAAT NIET SOLLICITEREN, JIJ NEEMT DE SOLLICITATIE AF! Ben je NIET AANTREKKELIJK voor een man? - Lara (liefdesschool.com)

Je bent goed zoals je bent, een complete en mooie vrouw en er is niets dat je hoeft te bewijzen aan hem dat jij “relatiemateriaal” bent.❤️

Nu, hier is hoe jij je beste beentje voorzet tijdens je eerste date zonder dat je jezelf gaat bewijzen:
1️.Achteroverleunen en smile!
2️.Actief naar hem luisteren in plaats van enkel het gesprek te willen leiden
3. Laat hem de rekening betalen ( ja!Trigger?)
Voel je aan hoeveel zachter, aantrekkelijker dit voelt in plaats van ik ga deze leiden en ik ga niks aan het toeval overlaten en ik ga ervoor zorgen dat hij me ziet als een catch!

Terug naar Sandra:
Ga even terug naar je rustige en relax energie en wees je eigen zelf tijdens de date zonder dat je het gevoel hebt: ik moet me bewijzen. Je bent goed zoals je bent!De goede man voor jou zal dat zien en de slechte man voor jou is zelfs de moeite niet waard ❤️ Amen!

In mijn allernieuwste coachingstraject INNER CIRCLE LOVE QUEEN voor SINGLE DAMES, bestaat de EXTRA MODULE uit:
💕Wat doe je tijdens een eerste online contact om zo snel mogelijk over te gaan naar een date?
💕Wat doe je tijdens een eerste date zodat je uit gevraagd wordt voor volgende dates
💕Wat als je niks van hem hoort?
💕 Wat is de mannelijke relatietijdlijn en in welke fase van het daten is er exclusiviteit
💕Wat is het relatiegesprek en de no-girlfriendspeech en waarom is dat zo belangrijk voor lange termijn commitment.


INNER CIRCLE LOVE QUEEN is een NEXT LEVEL programma voor SINGLE DAMES. Om van single naar een relatie te gaan zonder te blijven worstelen, jezelf te saboteren ( onbewust ), waar je mannen beter gaat begrijpen zodat daten ook echt FUN wordt, waar je gaat leren om je grenzen aan te geven door passende communicatie die ook echt bij hem binnenkomt en waar je jezelf kan laten zien zodat een man je ook echt kan zien voor wie je bent. Waar je leert hoe je in de praktijk kan gaan daten en concrete en praktische tips krijgt boevenop het energiewerk. Voelt dat niet heerlijkkkk? JA dat is zo…
Ik heb momenteel nog maar een paar plekken beschikbaar voor de INNER CIRCLE LOVE QUEEN.

Vele dames zijn al ingestapt zonder überhaupt een lancering! Of zonder dat ze 100% weten wat het inhoudt.
Ze weten dat het een traject is van 8 maanden en een combi van coaching calls, gevorderde leermodules EN voor de dames die willen: intensief 1 op 1 met mij werken. That`s it… ( maar er is nog zoveel meer!) Dat vind ik dus fantastisch 😁 Dames die zoiets hebben: ‘’Lara, ik wil mijn liefdesleven anders, ik wil ook die mooie relatie en ik kies JOU om daarmee aan de slag te gaan in plaats van weer jaren te blijven worstelen. Omdat ik weet hoe succesvol je daarin bent.’’


Deze dames stonden al op de wachtlijst voor mijn Mastermind groep en laten er nu geen gras over groeien om kans te maken op een plek voor de INNER CIRCLE LOVE QUEEN. LOVE IT! Geen manifestatie zonder ACTIE. Dit zijn de dames die bij mij horen en ik ook bij hun.

Ik start eind juni-begin juli met INNER CIRCLE LOVE QUEEN voor SINGLE DAMES. Wil je ook kans maken op een plek? Stuur me een PM met: LOVE QUEEN en we zetten je op de wachtlijst. In juni geef ik een webinar waar ik meer zal vertellen over het programma. Informatie over het webinar ontvang je via e-mail. De dames die op de wachtlijst staan maken als eerste kans. First come, first serve!
Love to see you in de INNER CIRCLE LOVE QUEEN… Enkel als het goed voelt, enkel als het resoneert en enkel als je vollenbak ervoor wilt gaan en ook die fantastische verbindende relatie wilt. ❤️
Over de schrijver
Reactie plaatsen