Black Friday bij Lara’s Liefdesschool eindigt maandag
27 november 2022 

Black Friday bij Lara’s Liefdesschool eindigt maandag

Francis startte in februari met het programma en ontmoette in april Michel al! En dit via Tinder en in volle corona tijd. 

Ik weet nog wanneer ik Francis voor het eerst ontmoette. Na haar scheiding ging het op en neer in haar liefdesleven en het daten wilde niet echt opschieten in het begin. Vaak kwam ze mannen tegen die niet echt initiatief namen en er kwam niet heel veel uit.

Toe ze ging leren om vanuit haar vrouwelijke energie te gaan daten, achterover te leunen en de mannen het initiatief te laten nemen kwam er schot in de zaak en dat werkte heel erg goed.

Francis is nu 1,5 jaar samen met Michel en ze wonen nu samen en ze vormen een mooi gezin.

Bekijk hieronder het interview met Francis

DE BLACK FRIDAY PROMO IS MORGEN VOORBIJ.

Alles nog even op een rij:

 1. Mijn programma “ Wakker zijn Liefde weer aan” voor 49 euro in plaats van 60 euro
  Wakker zijn liefde weer aan - Lara (liefdesschool.com)
 2. VOXER coaching voor 1 maand: 197 euro in plaats van 300 euro
  https://www.derelatieacademie.com/purchase/order-id/ebc82ad2f5
  Wat is VOXER coaching?
  1 maand lang begeleid ik jou met je liefdesleven of je nu single bent of een relatie hebt. 1 maand lang kan jij me vragen stellen waarmee je wortelt in je liefdesleven en ik ga je 1 op 1 antwoorden geven waar jij direct mee stappen kan nemen. Ben je single dan beantwoord ik al je vragen waar je tegenaan loopt met het daten of blokkades die er zijn die je wilt oplossen, patronen doorbreken, angsten loslaten. Je kan me al je vragen stellen.
  Heb je een relatie dan begeleid ik je naar weer die mooie relatie met je man, waar jullie weer dichter naar elkaar komen, de communicatie beter is, de seks beter
 3. INNER CIRCLE LOVE QUEEN GOLD ( coaching voor 8 maanden) voor 997 euro in plaats van 2600 euro.
  https://www.liefdesschool.com/lovequeenIndien je nog vragen hebt over Inner Circle Love Queen of je wilt weten of dit programma voor jou is. Schrijf je dan hier in voor de wachtlijst en wij nemen contact met je op. Kort met elkaar bellen praat gewoon veel makkelijker 😁
Over de schrijver
Reactie plaatsen