Ben je single en niet aan het daten ( of niet genoeg aan het daten)? Dan is dit voor jou!
12 november 2022 

Ben je single en niet aan het daten ( of niet genoeg aan het daten)? Dan is dit voor jou!

Ben je single en niet aan het daten? (Of niet genoeg daten?)

Als je single bent en niet actief aan het daten bent, of af en toe aan het daten bent maar zonder succes ( alleen maar slechte mannen!), blijf dan lezen.

Volgens statistieken gaat meer dan 65% van de single niet 'actief daten'. Zonde?! Waarom? Lees zeker verder… Hint: Wij maken nog zo weinig ‘’gebruik’’ van de kansen die er voor ons liggen. Wij zijn vaak zo gefocust of wat er niet is ( er zijn geen goede mannen meer die bij me passen) in plaats van wat er wel is.

Als ik dames vraag waarom ze niet aan het daten zijn krijg ik meestal de volgende redenen te horen:

“Op dit moment heb ik geen tijd om te daten. Ik ben bezig met aan mezelf te werken.” (, je kan aan jezelf werken tot je een ons weegt, triggerloze steriele ruimte is veilig)

“Op dit moment heb ik geen tijd voor liefde. Ik ben bezig met andere dingen.” ( maar ik verlang wel naar die mooie relatie)

 “Ik denk niet dat ik actief moet daten om mijn man aan te trekken. Hij gaat vanzelf komen, wanneer de tijd rijp is en dan komt alles goed als het zo moet zijn.”

Dit laatste hoor ik het vaakst.

En wat zo een contradictie is. Want dezelfde vrouw die haar zakelijke of carrièresucces nooit aan het toeval of God of het lot zou overlaten. Ze heeft altijd een plan. (me!)

Op haar werk gelooft ze nog steeds dat God en het Universum haar steunen, maar ze zal dit altijd ondersteunen met geïnspireerde actie en haar deel in het proces doen.

Ze investeert regelmatig in zichzelf, haar opleiding, haar bedrijf, haar lichaam, haar uiterlijk, haar gezondheid, maar op de een of andere manier vermijdt ze het kijken naar investeren in haar liefdesleven. Want daar is nu even geen tijd voor. En weer zo een contradictie: ik wil wel graag die mooie verbindende relatie.

Herken je jezelf hierin?

Als jij jezelf herkent, wees lief voor jezelf ( I have been there!)

Op de een of andere manier zijn de meesten van ons, vrouwen, geprogrammeerd om te denken: "Dit deel van ons leven zou vanzelf moeten lukken", ook al heeft niemand ons geleerd hoe we gezonde liefde aantrekken EN behouden. LIEFDE MOETEN WE ALLEEN KUNNEN EN MOET VANZELF KOMEN!

Geloof me toen ik single was heb ik jaren hetzelfde gedaan. ‘’Die partner komt vanzelf joh!‘’

Niet actief daten, liefde aan het toeval overlaten, vermijden om mijn getriggerde gevoelens onder ogen te zien die daten bij mij opriep. Niet gaan kijken naar mijn triggers en belemmerende gedachtes Wachten op het lot en die man die een serenade aan mijn balkon zou komen zingen, NIET DUS!

Maar helaas, toen ik af en toe goede mannen ontmoette, verpestte ik het allemaal (opnieuw!) want hey, ik had mijn innerlijke werk niet gedaan. Ik was niet zelfbewust. Ik zei van wel, maar ik was het niet. Ik sprak met vriendinnen af, we gingen gezellig eten en we zwijmelden in onze slachtofferrol: ‘’zie je mannen willen maar 1 ding!’’

En ik herhaalde mijn patronen elke keer opnieuw, zoals op emotioneeel onbeschikbare mannen vallen. Ik geraakte uit balans als ik met een man datet die ik leuk vond, ik trok geen grenzen, te veel delen of te veel geven, niet communiceren wat ik graag wilde vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie.
Wil jij graag ontdekken wat communiceren vanuit je krachtige vrouwelijke energie is? Daar ga ik het over hebben in mijn gratis live masterclass: DE MAGIE VAN VROUWELIJKE COMMUNICATIE.

Wanneer?
16 november om 20.00u ( er is een replay)

Wat gaan we NOG doen tijdens deze masterclass?:

  1. Wat is het belangrijkste ingrediënt van succesvolle vrouwelijke communicatie in je relatie?
  2. Hoe vermijd je verwijten over en weer?
  3. Hoe zorg je ervoor dat je verlangens en grenzen gerespecteerd worden zonder irritaties en ruzies?
  4. Drie leugens over kwetsbare vrouwelijke communicatie.
  5. Wat vertel je wel EN wat vertel je NIET tegen je (toekomstige) partner?
  6. Meteen een praktische tool die je direct kan gebruiken om je gevoelens te delen met je man.

Waar kan je je aanmelden?
https://liefdesschool.com/webinar-magie-van-vrouwelijk-communicatie/

Nu even terug komen op mijn datingtijd. Hoe heb ik mijn patronen weten om te draaien?

Met innerlijk werk. En dat kan jij ook! Het is geen rocket science als je weet HOE.

Net zoals je je carrière of gezondheid of de opvoeding van je kinderen niet aan het toeval overlaat, is het belangrijk om je liefdesleven niet aan het toeval over te laten.

Kom opdagen voor JOUW liefdesverhaal en vind die dapperheid in je hart om naar je angsten, patronen en belemmerende gedachtes te kijken.

In de wereld van de liefde is DATEN HELEN en mannen zijn onze katalysator daarvoor!

Wanneer ze ons triggeren, is dat onze kans op groei, is dat onze kans om onze relatie met de liefde en de relatie met mannen en onze triggers te helen. Het is groei, groei naar jouw next level versie in de LIEFDE. Dat gun ik je zo!

Wil je echt hier nog dieper in duiken en met dit interne werk aan de slag gaan dan kan je je aanmelden voor de wachtlijst voor mijn INNER CIRCLE LOVE QUEEN ( 8-maanden coaching programma). Er komen deze maand weer 2 plekken vrij. Wanneer jij je aanmeldt voor de wachtlijst dan nemen we contact met je op om kort even te bellen en te kijken of dit programma een goede match voor je is. Het is een verkennend gesprek. Je kan je hier aanmelden voor de wachtlijst.

Over de schrijver
Reactie plaatsen