Grenzen aangeven in je liefdesrelaties. Hoe dan? + aanbod LOVE TALK voor Queens
17 november 2022 

Grenzen aangeven in je liefdesrelaties. Hoe dan? + aanbod LOVE TALK voor Queens

YOUR WAY OR THE HIGHWAY?

Herkenbaar?
‘’Lara, ik ben in mijn vrouwelijke energie en toch legt hij me niet in de watten?’’

Vrouwelijk energie is:
De drang opgeven om het altijd op jouw manier te hebben. CONTROLE LOSLATEN!

Hoeveel een man ook van je houdt, ook hij verlangt naar een metgezel met wie hij zichzelf kan zijn en de dingen doet zoals hij ze soms wil. Het is een PARTNERSCHAP.

Als dat een deurmat voelt voor een deel van je systeem of dat voor je voelt als volgzaam zijn en volgen wat hij zegt. Dat is het NIET! Het is een gezonde samenwerking. In een samenwerking ben je met 2.

Als dat voelt als het opgeven van de controle in je relatie. JA dat is het! En dat is weer heel gezond. Controle is mannelijke energie.

De overtuiging dat als een man van je houdt, hij ALTIJD alles voor je doet, en doet wat jij wilt is geen overtuiging die komt vanuit eigenwaarde of zelfliefde maar die komt vanuit controle. Op korte termijn zal een man dat misschien voor je doen, maar op lange termijn zorgt dit niet voor aantrekking. Integendeel. Je gaat hem hierdoor verder weg duwen. We gaan een man inspireren om ons in de watten te leggen (omdat hij dat zelf wilt) niet omdat wij dit afdwingen. Want dit gaat leiden tot ruzies en irritaties en zorgt niet voor een emotionele connectie.

Ben je de ruzies en irritaties zo zat en merk je dat dit vaker terug komt ook tijdens het daten en dat je niet weet hoe je je grenzen kan aangeven zodat het ook echt bij hem binnen komt?
Bespaar jezelf dan de tranen, de teleurstellingen en ja het geschreeuw. En waarschijnlijk reageert je man of je date niet op al deze dingen en dat gaat op lange termijn ook niet zorgen voor verandering en dat leidt weer tot frustraties en zo is de cirkel rond en er verandert niets.

Dat deed het bij mij ook niet! Totdat ik de kracht ontdekte van VROUWELIJKE COMMUNICATIE.

Hoe te gaan communiceren vanuit je vrouwelijke energie.

En hoe ik dat heb gedaan vertel ik je in mijn LIVE PROGRAMMA: LOVE TALK voor Queens.

Wat gaan we precies doen tijdens de 4 LIVE dagen? 

LIVE Training 1: Praktische tools die ervoor zorgen dat jouw woorden ook bij hem binnen komen
Sessie 1 gaan we meer naar de praktijk toe om mannen beter te begrijpen en hoe mannen en het brein van een man werkt als het gaat over communicatie en zodat je communicatie ook aankomt en mede zorgt voor die emotionele connectie.
Je krijgt toegang tot scenario’s en hoe je in deze situatie gaat communiceren zodat je tot het hart van een man gaan spreken.
We gaan ook werken met voorbeelden uit het echte leven.

LIVE Training 2: Wanneer spreek je je uit & wanneer kan je het beter loslaten?
In de tweede sessie geef ik je een exact model dat je kan gebruiken om te beslissen of je iets moet zeggen of niet tijdens het daten of in je relatie zodat al je zelftwijfel daarrond verdwijnt.
Elke dag zien we relaties doodbloeden, omdat een vrouw haar behoeften en verlangens niet aan haar man heeft gecommuniceerd of niet durft te communiceren.
Of het niet bij hem binnen kwam of hij het niet begreep. Wat hij niet wist dat ze nodig had, kon hij niet waarmaken. Of wat niet bij hem binnen komt gaat hij niet veranderen.

LIVE Training 3: Concrete scripts die werken ( bij de juiste “gezonde’’ man)
Live sessie 3 zit vol met gouden scripts die je gaan helpen bij alledaagse situaties die je tegenkomt tijdens het daten of in je relatie
Deze scripts zal Lara mee nemen in de live .

LIVE Training 4: De 3 pijlers van communicatie
We spreken niet alleen met onze woorden - we 'spreken' ook met onze lichaamstaal, gebaren, gezichtsuitdrukkingen... En op een dieper niveau 'spreken' we ook met onze Energie!
Ik ga het tijdens deze live hebben over de 3 pijlers van communicatie en hoe je deze kan gebruiken in romantische relaties.

Wil jij graag gaan ontdekken hoe je kan communiceren vanuit je vrouwelijke energie zodat het ook echt binnen komt bij een man en communicatie niet leidt tot nog meer irritaties?

Dan kan dat met dit programma: LOVE TALK VOOR QUEENS

En dit nu voor 125 EURO in plaats van 299 euro.

LOVE TALK is een programma waar we samen 4 dagen live gaan. Elke live duurt ongeveer 1.5 uur.
Als je er live niet kan bij zijn is er ook een replay beschikbaar.

Voor wie is dit programma?
Voor single dames en dames in een relatie die weer connectie willen maken met hun man

Wanneer starten we?
We starten 24 november om 14.00u met de eerste live. De andere data zullen, als je je aanmeldt, in de Facebook groep staan. De tijden wisselen per dag. Er is een replay beschikbaar.

Waar kan je je aanmelden?
Je kan je hier aanmelden

Tot wanneer kan je je aanmelden?
Tot 23/11 om 22.00u. Ik zou niet wachten tot 23/11 omdat ik maar een beperkt aantal plekken heb. VOL is VOL 😁. Vorige keer waren de plekken al na 2 dagen weg.

Over de schrijver
Reactie plaatsen