Hoe ga je van een toxische naar een gezonde relatie
29 juni 2022 

Hoe ga je van een toxische naar een gezonde relatie

Barbara is mama van 3 kinderen en ze komt uit Oudenaarde en is 37 oud. Voor Barbara bij mij kwam had ze een tumultueus relatie verleden, een scheiding en daarna een toxische relatie. 

Barbara haar grootste struggle was zoals ze zegt: alles wat het relationele betreft. Geloven dat ze opnieuw kon beginnen met haar kindjes en een goede man. Het vertrouwen in relaties was helemaal weg en de angst om niet elke keer in de pleaser rol terecht te komen. Ze wilde ook graag los komen van toxische relaties. Barbara is bediende en boekhoudster en ze heeft een ongelofelijke weg af gelegd op een paar maanden tijd en ze ging van single, niet meer goed weten waar te beginnen met het daten naar de mooie relatie die ze nu heeft met Lorenzo. ❤️Ze heeft nu een exclusieve relatie met Lorenzo.

Daarom kijk ik er zo naar uit om Barbara vandaag haar verhaal met jullie te laten delen om je zo te inspireren dat het ook mogelijk is voor jou.

 
Wil je dit zelf ook gaan ervaren? Meld je dan aan voor het gratis Webinar:
Hoe word je een magneet voor jouw droomman?
🧲

Al 470 dames hebben zich aangemeld en ik heb maar plek voor 500 dames dus wees er op tijd bij.

Waar gaan we het in dit webinar over hebben?
✅ Hoe je jouw droomman als een magneet naar je toe trekt
✅ Hoe je je power weer kan terugvinden door het omarmen van je krachtige vrouwelijke energie (vs je gewonde vrouwelijke energie)
✅ 2 oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man

Wanneer is het webinar? 4 juli om 20.00u

Over de schrijver
Reactie plaatsen