Hij wilt EXCLUSIVITEIT op date TWEE! RODE VLAG 🚩
06 februari 2023 

Hij wilt EXCLUSIVITEIT op date TWEE! RODE VLAG 🚩

Hij wilt EXCLUSIVITEIT op date TWEE! RODE VLAG 🚩

 
Vorige week zag ik een post verschijnen in 1 van mijn groepen waar het ging over een man die exclusiviteit vroeg op date TWEE!
 
Er kwamen heel veel reacties op deze post en 1 reactie viel direct mijn oog op en dat was de volgende: ’Ik ken niks van dit werk, maar is het DAT niet wat we willen? Is het niet geweldig dat hij je ECHT wilt en je dat dan ook direct duidelijk maakt en vraagt op date 2?’’ 🤷‍♀️
 
En mijn vraag aan jullie is dan: Echt waar lieve schatten? Is exclusiviteit de prijs? Wat brengt exclusiviteit je ECHT op dat moment? Na date 2? Een tijdelijke opluchting van: YES het is me gelukt? En dat je goed genoeg bent voor een man om voor exclusiviteit te vragen op date 2?
 
VERSUS Te blijven circulerend daten, je opties open te houden, de fases van daten te doorlopen (mannenbrein) en te gaan voor een commitment op lange termijn. ❤️
 
En is het wel echt zo leuk dat hij exclusiviteit vraagt? Voor WIE is dat leuk?
 
Voor hem? JAZEKER! Want snel exclusief zijn betekent ook dat hij je kan ‘’testdriven’’ met al de ‘’wife benefits’’. Seks kan hebben met je want ja, jullie zijn nu exclusief, en zonder dat hij verder enige vorm van ander commitment laat zien.
 
Maar hoe zit het met JOU? Is dit wel zo leuk voor JOU?
 
💕 Voelt het krachtig voor jou om al je opties af te sluiten en je enkel te focussen op deze ene man in de hoop dat het gaat werken?
 
💕 Voelt het krachtig voor je om je hart zomaar weg te geven aan iemand die je amper kent? Enkel en alleen omdat je potentieel in hem ziet?
 
💕 Voelt het krachtig om weer zoveel tijd te verliezen, je kinderwens met het badwater weg te gieten, in de hoop dat deze ‘’exclusieve relatie’’ wel gaat werken en zo te hoppen van de ene exclusieve relatie naar de andere? Terwijl dat niet is wat je hart ECHT verlangt?
 
Het is leuk voor hem, maar is het ook zo leuk voor jou? En ik geef om het JOU stukje omdat ik hier ben om JOU als vrouw te EMPOWEREN!
 
VERTRAAG je commitment tijdlijn, take is easy! Vertraag deze man, observeer hem, neem je tijd, kijk of dit bij je past EN BLIJF CIRCULEREND DATEN!
 
Nieuwsgierig naar meer? Op 14/02 geef ik een gratis VALENTIJN ❤️ WEBINAR HOE WORD JE EEN MAGNEET 🧲 VOOR JOUW DROOMMAN?
 
Waar gaan we het in dit Valentijn Webinar over hebben?
  1. Hoe het komt dat je je droomman nog niet gevonden hebt en welk aandeel jij daar zelf in hebt.
  2. Je krijgt inzicht in de onbewuste patronen waarmee je jezelf saboteert in het krijgen van een fijne relatie.
  3. Hoe je jouw droomman wél vindt en houdt.
  4. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hem zo inspireert om een fijne toevoeging te zijn aan elkaars leven.
  5. Je krijgt twee oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man. Kan dat dan? JAAA!!
 
Wanneer is het webinar? 14 februari om 20.00u
 
Over de schrijver
Reactie plaatsen