Een gesprek in Turkije...

2 dagen geleden hier in Turkije werd me gevraagd: "Weet je wat je lichaamsleeftijd is?" door een grote gespierde man aan het zwembad.

 
"JA DAT WEET IK... “: zei ik. 😅
 
Terwijl ik aan het zwembad zat te wachten op Chris dacht ik: ‘’ik ken deze man ergens van!’’ Ik ben gewoon beter in gezichten dan namen. Dus ik zei: ‘’ ik ken je ergens van! Hij zei: ‘’ oh no is this a very bad pick-up-line? Ik moest lachen en zei: ‘’ OMG NOOO. I am with my husband. I am waiting for him. Ik ken je gezicht. Ik ben goed in gezichten.”
 
Wat bleek, zat ik naast een bekende Amerikaanse basketballer. (Omwille van privacy redenen maak ik zijn naam niet bekend.)
 
We geraakten verder aan de praat…Chris bleef lang weg haha 😂. En ik zei hem: "Ik vind het knap hoe je zo een imperium hebt opgebouwd en de impact die je in de wereld hebt gecreëerd, maar voor mij bewonder ik je VEEL MEER omdat ik zie dat je een FAMILIEMENS bent ( zijn kinderen en vrouw waren er ook). 
 
Je hebt je persoonlijke leven niet verwaarloosd om rijkdom en impact te creëren.
 
Je maakt ook tijd voor je vrouw, voor je kinderen. Je herkent wat echt belangrijk is en wat blijvend is. Hij zei: "Oh, onze relaties en familie zijn ALLES…En hij zei het vanuit een plek van wijsheid, levenservaring en diepgaand bewustzijn.
 
Er was een moment van stilte...🥰
 
We glimlachten allebei alsof we zojuist een geheim hadden gedeeld dat de rest van de wereld vaak niet lijkt te begrijpen totdat het vaak te laat is...
 
En toen verraste hij me plotseling met deze vraag - "Weet je wat je lichaamsleeftijd is?" Haha
 
En ik zei ja... 29 ( heb ik onlangs laten meten). 10 jaar jonger dan mijn leeftijd. Hij zei: “YOU GO GIRL! 💪
 
Ik heb afgelopen jaar echt een balans gevonden in mijn voeding en beweging. Zeker na mijn zwangerschap vond ik dat echt een uitdaging als jonge moeder. Het heeft me geholpen mijn lichaam te helpen herstellen en ik heb weer zoveel meer energie. Ook ben ik al niet meer zo ‘’in shape’’ geweest sinds mijn 18de. Woehoee, lekker weer in die bikini.
 
Dit alles omdat ik geloof in een HOLISTISCH SUCCES waarin rijkdom wordt gezien niet alleen in geld, maar ook in onze gezondheid, in de tijd die we hebben om de dingen te doen die we leuk vinden, ons lichaam, tijd te nemen voor vriendschappen en verbinding, en voor seks en intimiteit en ALL THE GOOD STUFF! ❤️
 
Ik heb geleerd door mijn eigen ervaringen en die van mijn dames dat een leven dat alleen draait om het volgende zakelijke doel en prestatie eerlijk gezegd maar half geleefd is.
 
Daarom ben ik ZO GEPASSIONEERD over het uitnodigen van ambitieuze vrouwen in LOVE LEADERS. Zodat ze zich kunnen richten op hun liefdesleven, dating en romantische relaties maar ook op hun passie, ook op hun gezondheid en ook op het runnen van een succesvol bedrijf.
 
In LOVE LEADERS 💕 leer ik jou hoe je een goede liefdescoach wordt EN ik leer je de business kant van hoe je achter de schermen een stabiel bedrijf opzet met oneindige financiële mogelijkheden. 
EN ook hoe je echt rijk wordt doordat jij kan focussen op wat je echt leuk vindt, waar je vlam van aangaat en dit gebaseerd op een holistische levensfilosofie ( vrouwelijke energie ten top!). Want je bedrijf is maar zo succesvol dan jij je voelt op alle vlakken in je leven.
 
Je kunt het ALLEMAAL krijgen! Echt waar! Je passie, je gezondheid, financiële vrijheid, liefde… 
 
Stuur me een berichtje met LOVE LEADERS als je voor de TOP 🔝wilt gaan ❤️
 
Het is een jaartraject waar we heel intens gaan samenwerken en enkel voor dames die echt willen investeren in zichzelf en er 100 % voor gaan.
Over de schrijver
Reactie plaatsen