Grenzen aangegeven in je liefdesleven? Een RAMP!😅😌
13 februari 2024 

Grenzen aangegeven in je liefdesleven? Een RAMP!😅😌

Je kunt enkel succesvol zijn met grenzen aangeven als je erover communiceert vanuit je krachtige vrouwelijke energie EN er consequenties aan verbonden zijn!

Geef jij vaak je grenzen aan en heb je het gevoel dat er elke keer weer over je grens wordt heen gegaan? Dat je weer mee gaat in wat een man wil? Wat je date wil of je partner wil?

En er verandert NIKS?

En hoe frustrerend is het om iets te doen dat toch niet werkt! 😓🥵

EN HOE KOMT DIT?:
Omdat je niet communiceert vanuit je vrouwelijke energie EN er GEEN CONSEQUENTIES aan verbonden zijn NADAT je je grens hebt aangegeven.

Je geeft aan je partner of je date je grens aan, of je geeft aan hoe het voor je voelt en dat je het graag anders wilt en that’s it! Niks verandert. Je trekt, je sleurt, je werkt hard om het te doen werken, maar het blijft telkens opnieuw gebeuren. En je staat weer op net hetzelfde punt.

Dit is letterlijk wat er gebeurt wanneer je een grens stelt en er geen gevolg aan verbindt. Het saboteert je relatie en het doet al je goede intenties en je harde werk teniet. Je verlegt elke keer weer je grens met als gevolg: je hart wordt platgetrapt. En je hart staat open (wat super goed is!) zonder enige bescherming.

Een open hart ❤️ hoef je niet uit te gooien op de straatstenen zonder een set van goede grenzen en dus ook consequenties. Zonder consequenties heeft grenzen aangeven geen zin.
Dus maak wijze keuzes, bescherm je grenzen en ga voor een communicatie inclusief consequenties.

En wat er vaak gebeurt is dat als je dit nu leest je boos wordt op jezelf en op de man waarmee je nu date of je partner want je hebt zoiets van: "ja verdorie! Ik laat elke keer over mijn grens heen gaan! Ik ben het ZAT en ga het hem NU wel eens vertellen."
Voel je deze boze energie, die frustratie? En vaak vanuit die energie gaan we dit ook en ook dit gaat bij een man niet binnenkomen en dan ben je weer bij af. Dus communicatie is hier key! Zodat het ook bij hem binnenkomt en hij er iets me kan en wil doen.

En dat ga ik je leren in mijn GRATIS VALENTIJN MASTERCLASS: HOE KRIJG JE WAT JE WILT VAN JE MAN ZONDER MOEITE?

Wat gaan we doen tijdens de VALENTIJN masterclass voor relatie?
  • De 4 must-haves van krachtige vrouwelijke communicatie zodat je gehoord en gezien wordt in plaats van je man weg te duwen.
  • De nummer 1 fout die zelfs de slimste vrouwen maken bij het communiceren met hun man.
  • Hoe je ervoor zorgt dat een man ECHT naar je luistert EN er daarna ook daadwerkelijk iets verandert zonder je stem te verheffen of drama.

Wanneer? Voor relatie
15 februari om 12.00u.  Je aanmelden kan hier. 

ENNN… Als laatste! Je wilt er echt LIVE bij zijn. Why? Alleen als je er live bij bent krijg je 5 dagen lang een inkijk in hoe ik dagelijks omga met vrouwelijke energie in mijn liefdesleven versus dagdagelijks leven en in mijn business. En hoe ik dit alles combineer.  Dit is alleen mogelijk als je er live bij bent! (dus dit geldt NIET voor de replay). Dus zeker waard om al je andere afspraken af te zeggen. 😍 Zodat jij in 2024 ook die mooie relatie kan ervaren en daarvoor gewoon mijn bewezen, resultaatgerichte proces kunt volgen!

Zie ik je overmorgen?

PS: Moest je het gemist hebben. Morgen, op Valentijn jaja, geef ik ook nog een masterclass voor singles.

De masterclass zal gaan over: HOE MAAK JE EEN HART-TOT-HART CONNECTIE MET EEN MAN DIE ECHT BIJ JE PAST?

Wanneer?
14 februari om 10.00 uur.

Aanmelden kan hier.

Ik heb er zin innnn!

Liefs, Lara
Over de schrijver
Reactie plaatsen