Heb je ooit geprobeerd je man te veranderen?
10 mei 2023 

Heb je ooit geprobeerd je man te veranderen?

Heb jij wel eens geprobeerd om je man te veranderen en faalde je daar compleet in?
Mijn LOVE QUEEN 👑 Diana heeft keihard haar best gedaan om haar man te laten veranderen qua kledingstijl.

Voordat ze LOVE QUEEN werd, ging ze zelfs voor hem winkelen, maar de kleding belandde onderin de kast en hij droeg het nooit.

Ze probeerde hem te inspireren met Instagram-reels van modieuze mannelijke modellen, maar hij negeerde haar gewoon. Vervolgens probeerde ze hem te coachen. En je kent het wel: de motiverende speech dat kleding je persoonlijkheid uitdrukt! Maar dat werkte helemaal niet. 🤷‍♀️
In plaats daarvan werd hij heel chagrijnig. Diana raakte gefrustreerd en begon zijn kleding te bekritiseren en sarcastisch te doen over zijn kledingkeuze, zelfs in het bijzijn van vrienden.

Herkenbaar? Ik denk dat we dat allemaal wel eens hebben meegemaakt, proberen onze man te veranderen...

Maar het punt is, toen Diana LOVE QUEEN werd, realiseerde ze zich dat dit slechts het topje van de ijsberg was. Toen ik haar vragen begon te stellen, ontdekte ik dat ze 'te hard haar best deed' in veel andere aspecten van hun relatie, zoals seks, communicatie, overgeven,…. Daarom hebben we haar aangemoedigd om iets compleet nieuws te proberen. Op DE VROUWELIJKE ENERGIE manier. 💞

Ik raadde haar aan om haar man te waarderen als hij zich goed kleedde en dit te gaan benadrukken. Diana was hier niet helemaal van overtuigd, maar ze besloot het toch te proberen, want ze was niet voor niets bij ons.
Toen ze zijn outfit een beetje leuk vond, zei ze: "Wauw, dat blauw t-shirt staat je fantastisch..."

En weet je wat haar man zei? Eerst keek hij haar verbaasd aan en daarna zei hij: 'Als je zo tegen me praat, motiveert dat me. Het inspireert me om te veranderen.'
Diana was ontroerd en verrast door de kracht van ons simpele advies. ❤️

Binnen enkele weken zag ze een enorme verandering in haar man. Hij begon nieuwe kleding uit te zoeken en veel van de suggesties die Diana had gedaan, werden eindelijk uitgevoerd.
Maar deze keer was het verschil dat Diana niet meer aandrong op verandering, hij was in zichzelf gemotiveerd om het te doen.
De intimiteit kwam terug in hun relatie en hun verbinding werd alleen maar sterker. Ze hielden weer elkaars hand vast tijdens wandelingen, hadden hartstochtelijke vrijpartijen en maakten weer echt contact.
Omdat Diana volledig uit haar controle energie ging en meer in haar vrouwelijke flow.

Wil jij dit ook voor jezelf?
Maak dan je borst maar nat en je agenda vrij want dan MOET je erbij zijn voor de masterclass THE QUEEN… Haar 10 secrets voor een superrelatie met haar man. Op 16 mei om 20u

Wat ga je leren in deze masterclass?
De 10 secrets van een QUEEN:

  1. Wat je moet weten over het verschil tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties
  2. De 3 dingen die je absoluut NIET moet doen als je wil dat je man 100% voor je relatie blijft gaan EN jij dus ook.
  3. Hoe je hem kan inspireren om meer in zijn mannelijke energie te stappen ( dus meer initiatief te nemen)
  4. Hoe je een hart-tot-hart connectie krijgt met je man
  5. Hoe je ervoor zorgt dat jij zijn "one & only" blijft met 3 praktische tips om gelijk mee te starten

Meld je hier aan voor de gratis masterclass

Over de schrijver
Reactie plaatsen