Ben je het respect voor je man verloren?
08 mei 2023 

Ben je het respect voor je man verloren?

Sta even stil en voel met me mee...🥰

Hoe zou jouw relatie veranderen als je je man zou zien als een krachtige en capabele persoon? Wat als je zou stoppen met medelijden te hebben met hem en hem niet langer zou zien als iemand die constant jouw hulp nodig heeft en gered moet worden?

Stel je eens voor hoe jullie relatie zou kunnen veranderen als je niet langer jezelf ziet als de superieure, slimmere, en meer competente partner tussen jullie beiden? 🥰

Als je naar je partner kijkt als iemand die incompetent en onbekwaam is, of als iemand die jou nodig heeft om te functioneren of beter te doen, dan creëer je een onbewuste energetische dynamiek waarin hij jouw kind is en jij zijn moeder bent.

Deze dynamiek van de kind-moederrelatie zorgt ervoor dat je overmatig functioneert en te veel geeft in jullie relatie. Door te veel te geven, voel je je boos en uitgeput en verlies je langzaam maar zeker respect voor jouw partner. Herkenbaar?

Aan de andere kant zal jouw partner, als hij een krachtige mannelijke man is, langzaam passiever en relaxter worden in jullie relatie als je overfunctioneert. Zijn verlangen om te behagen zal verminderen en dat geldt ook voor zijn seksuele drang naar jou, omdat je hem (onbewust) doet herinneren aan zijn moeder. Herkenbaar?

Onbedoeld zal de romantiek wegsterven
en zal er minder connectie tussen jullie tweeën zijn.

Natuurlijk zijn er mannen die het op prijs stellen dat hun vrouw of vriendin 'de moeder' is in de relatie. Sommige mannen geven er de voorkeur aan dat vrouwen een dominante rol spelen, door te geven, te coachen, te doen in de relatie. Als dit voor jullie beiden werkt en je bent er blij mee, dan kun je stoppen met het lezen van deze tekst. 😃

Maar weet dat het verleden me heeft geleerd dat niemand op de lange termijn gelukkig is in deze dynamiek van de kind-moederrelatie. Want er is zo een disbalans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie.

Een gezonde, krachtige mannelijke man zal weerstand bieden en uiteindelijk een hekel hebben aan BEMOEDEREN. Het doodt zijn gevoel van soevereiniteit, vrijheid en persoonlijke autonomie in de relatie.

Aan de andere kant zul jij je meer een 'man' voelen in de relatie en het gekoesterde, aanbeden en geliefde gevoel missen zoals elke vrouw het verdient zich te voelen.

Als je de controle kunt loslaten, dan kun je de relatie hebben met je partner waar jij altijd van gedroomd hebt…

Ontdek het tijdens de masterclass: THE QUEEN…. Haar 10 secrets voor een superrelatie met haar KING.

De masterclass zal doorgaan op 16 mei om 20u

Wat ga je leren in deze masterclass?
De 10 secrets van een QUEEN 
👑:

  1. Wat je moet weten over het verschil tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties
  2. De 3 dingen die je absoluut NIET moet doen als je wil dat je man 100% voor je relatie blijft gaan EN jij dus ook.
  3. Hoe je hem kan inspireren om meer in zijn mannelijke energie te stappen ( dus meer initiatief te nemen)
  4. Hoe je een hart-tot-hart connectie krijgt met je man
  5. Hoe je ervoor zorgt dat jij zijn "one & only" blijft met 3 praktische tips om gelijk mee te starten

Meld je hier aan voor de gratis masterclass
Over de schrijver
Reactie plaatsen