Ben jij het onderdanige type tijdens het daten of in je relatie?
01 april 2022 

Ben jij het onderdanige type tijdens het daten of in je relatie?

Vrouwelijke energie is NIET ONDERDANIG zijn en alleen maar JA knikken! 😇

Iedereen spreekt altijd over vrouwelijke energie maar:

Wat is dat nu vrouwelijke energie?
Vrouwelijke energie is de gewoon “zijn” energie. In deze energie kan je ontvangen van een man in plaats van te geven. Je laat een man toe om jouw kopje te vullen. In dit geval geeft de man aan jou en jij ontvangt met liefde. Je leeft in het moment en geniet intens van het moment waar je je NU in bevindt.

Vrouwelijke energie🥰 is, zachtheid, achterover leunen energie, vertrouwen hebben, vertragen, sensualiteit belichamen, luisteren, controle opgeven, niet micro managen, de man laten leiden.
Vrouwelijke energie is niet onderdanig zijn en ja knikken, integendeel! Vrouwelijke energie is net grenzen aangeven en gaan staan voor wat voor jou belangrijk is.👌🙌

Tegenover de vrouwelijke energie staat de mannelijke energie. Mannelijk energie is actie ondernemen, dingen doen, doelen behalen.

Als vrouwen van de 21ste eeuw zijn wij gewend om ons mannetje te staan. Wij kunnen de dingen “zelf doen” en zijn zelfstandig en onafhankelijk. Wat ons zeer sterk maakt als vrouw en het voor mannen voelt alsof we hun niet nodig hebben. Dat roepen wij ook vaak als vrouw: wij hebben geen man nodig! En dat is ook zo, heel vaak. Maar is het niet fijn om ’s avonds tegen je man aan te leunen of op zijn schouder in slaap te vallen en je gedragen te voelen en je te ontspannen in je vrouwelijke energie? Voelt dat niet heerlijk om je te kunnen overgeven?🙃😍
Bovendien is uit uitgebreid onderzoek ook gebleken dat mannen net die vrouwelijke energie nodig hebben omdat dat hetgeen is dat zij zelf niet bezitten en dat hen zo tot ons aantrekt.❤️

Ik begrijp dat dit voor ons onafhankelijk vrouwen als een vreemd concept klinkt, zeker voor diegene die zichzelf getraind hebben om in mannelijke energie te leven (omdat dit ons vaak succes heeft gebracht in ons professioneel leven en op heel veel andere vlakken). Maar dit helpt ons er ook aan te herinneren dat net die vrouwelijke energie de sleutel is om opnieuw een balans te vinden. Onze kracht als vrouw zit in onze vrouwelijkheid en onze kwetsbaarheid. Hoe kan je jouw vrouwelijke energie gebruiken zodat een man jou als een high value vrouw gaat zien. - Lara (liefdesschool.com)

De voordelen van vrouwelijke energie:
Vrouwen die connectie kunnen maken met hun vrouwelijke energie zijn onweerstaanbaar voor mannen. Elke vrouw is geboren met deze vrouwelijke energie, dus waarom daar geen gebruik van maken?
Kijk naar mijn eigen leven. Ikzelf ben een hele dag bezig met doelen stellen, dingen doen, verwezenlijken, mijn business opzetten. Dit is uiterst mannelijke energie. Als mijn man ´s avonds thuis komt dan gooi ik bewust mijn mannelijke energie even van mijn schouders af om met man gewoon te kunnen zijn. Dit is voor mij de balans vinden tussen een succesvolle ondernemer zijn (mannelijke energie) en daarentegen ook gewoon vrouw kunnen zijn in mijn relatie en ook mama kunnen zijn.
De balans vinden tussen deze mannelijke en vrouwelijke energie was een “gamechanger” voor mij. Bovendien heb ik nog nooit zo een mooie en vervullende relatie gehad dan diegene die ik nu heb. Dit maakt mij echt gelukkig omdat ik zo dichtbij mezelf kan blijven als vrouw, in de energie die ik vanaf mijn geboorte heb mee gekregen. En dat ik bovendien ook kan kiezen voor een succesvolle carrière. Het wordt dan een EN EN optie en geen OF OF optie.

Maar dit is ook niet altijd zo geweest. Ikzelf heb ook heel erg geworsteld met daten en het ontmoeten van een goede man. Daarom ben ik zo gepassioneerd in wat ik doe omdat ik weet dat het ook voor jou anders kan.

Je dient enkel te leren om weer in verbinding te komen met jouw vrouwelijk energie.
Mannen voelen zich aangetrokken tot deze vrouwelijke energie en daarmee gepaard gaand ook zelfvertrouwen. En daarmee bedoel ik niet luid, roepend en uitgesproken zelfvertrouwen zoals wij als vrouwen ons vaak willen profileren omdat dat nu eenmaal van ons verwacht wordt in een mannelijke omgeving. Maar ik heb het over een subtiele en discrete manier van zelfvertrouwen. Een innerlijke kracht en dapperheid op een zachte manier.🥰

Maar nu is de vraag: Hoe doe ik dit dan in mijn vrouwelijke energie zijn?
1. Geef jezelf over en stop met het controleren van een uitkomst die jij in je hoofd hebt
Als vrouwen willen wij graag controle hebben over wat we willen dat een man doet of over hoe hij het moet doen en wanneer hij het moet doen. Dit is pure mannelijke energie. We willen controle hebben op de uitkomst. Kan ik hem als eerste een bericht sturen? - Lara (liefdesschool.com) En als het niet gebeurt zoals wij het willen dan zijn we overstuur en denken we dat hij niks om ons geeft. Maar dit is niet het geval.
Vrouwen die continue “micromanagen” zijn helemaal niet aantrekkelijk voor mannen. Mannen voelen zich ontmant en gecastreerd door een vrouw en voelen zich niet als een man in de aanwezigheid van jou als vrouw. Ze willen zich jouw held voelen.
Het grootste cadeau dat je een man kan geven is om hem toe te laten om een man of superman te zijn voor jou. Dit heeft niets te maken met hulpeloos zijn of onderdanig zijn, maar eerder met het oerinstinct van een man. Zij willen onze beschermer zijn, zij willen leiden in de relatie of tijdens het daten. Dat is het oerinstinct van de mannelijke energie.

2. Ga meer naar je gevoel toe in plaats van te blijven zitten in je hoofd.
Wij lopen gedurende de dag vaak heel erg gestresseerd rond. Dagdagelijks worden we getriggerd door ons werk, het verkeer, onze kinderen, onze vrienden, je date, je man. En vaak is er geen tijd om even stil te staan bij hoe je je voelt, waardoor we heel vaak in ons hoofd leven. Het is ons ook aangeleerd om niet te veel emoties te tonen, want daar is geen tijd voor en kwetsbaarheid tonen is zwak. En net deze emoties en onze gevoelens zijn hetgeen ons aan onze partner bindt. En net door emotioneel aanwezig te zijn en je ook kwetsbaar op te stellen en door jezelf te durven tonen wordt de band met je man en zelfs met je date sterker.
Hoe meer je jezelf kan verbinden met jouw emotionele binnenkant hoe meer je in verbinding zal staan met zijn emoties.
Jouw partner of date reflecteert jouw gevoelens. Als mijn cliënten mij zeggen: mijn man sluit zich emotioneel af, dan vraag ik hen: waarvoor sluit jij jouw emotioneel af?
Als vrouwen zijn wij de emotionele leiders van onze relatie. Toon je kwetsbaarheid! Dat is hetgeen jouw bijzonder maakt.

3. Vertraag
Wij leven in zo een snelle wereld, we zijn altijd bezig en rennen van het ene naar het andere moment. We nemen zelf geen tijd om rustig te eten of te drinken.
Wees je bewust van jouw hectisch bestaan en neem af en toe wat gas terug.
Door met haast door het leven te gaan vergeten we te genieten van het moment.
We horen soms zelfs niet meer het verhaal van onze kinderen of partner hoe hun dag is geweest omdat we al bezig zijn met het volgend moment.
Dit kan zeer voordelig zijn in jouw professioneel leven maar heeft niet zo een goede invloed op jouw romantisch leven. Planeet liefde is een hele andere planeet dan planeet aarde.
En daar heb ik een training over gemaakt. Over het verschil tussen romantische relaties en sociale relaties en welke impact in je vrouwelijke energie zijn heeft op je relaties.

En deze training geef ik nu GRATIS weg. Dit is een training die ik normaal gezien aanbiedt voor 99 euro.
Wil je deze training nu gratis ontvangen. Stuur me dan een PM met VROUWELIJKE ENERGIE en ik stuur je de training toe.
Ik hoor met veel liefde van je.
Over de schrijver
Reactie plaatsen