Mijn man vindt me niet meer aantrekkelijk
06 mei 2023 

Mijn man vindt me niet meer aantrekkelijk

"Lara, mijn man vind me niet meer aantrekkelijk! Hij raakt me niet meer aan, we vrijen niet meer en ik voel dat de connectie weg is daardoor."

Er is de laatste jaren een soort van mythe over relaties ontstaan 🤷‍♀️. En dat is: dat mannen alleen maar een knappe vriendin of vrouw willen hebben om gelukkig te zijn.
Maar geloof me, dat is dus verre van de waarheid! Veel vrouwen besteden belachelijk veel geld aan botox, fillers, implantaten en sexy kleding om hun man tevreden te houden, maar dat werkt niet echt! Ja, hij zal misschien even extra naar je kijken als je je haar hebt geverfd of een nieuwe jurk aan hebt, maar daarna gaat 'ie gewoon weer door met zijn eigen ding, zoals werken en op zijn telefoon zitten. Je hebt al vanalles geprobeerd zodat hij je zou opmerken maar hij heeft geen oog meer voor je?

Ik wil daarom graag iets met je delen. Ik heb de afgelopen jaren een aantal modellen begeleid met hun liefdesleven. Modellen die op de catwalk lopen voor de meest prestigieuze modehuizen. Ze hebben de perfecte maten, de perfecte looks, de mooiste kleding en de beste kapsels en toch lukte het hun niet in de liefde. Waarom?

Omdat het daar niet om gaat! Omdat het dat niet is waar een man naar verlangt 💞.

En dan vraag je je misschien af: wat willen mannen dan eigenlijk wel?
Waarom zijn ze zo onvoorspelbaar?
Nou, het zit zo: mannen zijn visueel ingesteld, dat klopt. Maar een echte man wil meer dan alleen maar een mooie vrouw. Hij wil dat zijn emoties betrokken zijn bij de relatie, zodat hij echt gepassioneerd kan zijn over zijn ‘’meiske’’. Natuurlijk zijn mannen visuele wezens (net zoals wij dat ook zijn!) maar waar ze naar verlangen is een dieper liggende intimiteit.

En hier gaat het vaak mis. We zijn zo bezig met ons uiterlijk dat we vergeten dat romantiek gaat om het betrekken van zijn HART ❤️! En als er geen emotionele aantrekkingskracht meer is in je relatie, dan doet dat pijn. De vrouw denkt dan dat de man niet meer geïnteresseerd is, maar in werkelijkheid verlangt hij naar iets diepers om weer enthousiast te worden over de relatie. Emotionele intimiteit zorgt ervoor dat hij blijft.

Wanneer jij ervoor kan zorgen dat deze emotionele intimiteit weer kan opbloeien in je relatie dan krijg je weer die hart-tot-hart connectie met je man. Want dit is waarvoor je man blijft. Ontdekken hoe? Mijn masterclass: THE QUEEN 👑…. Haar 10 secrets voor een superrelatie met haar KING.

De masterclass zal doorgaan op 16 mei om 20u

Wat ga je leren in deze masterclass?
De 10 secrets van een QUEEN 
👑:

  1. Wat je moet weten over het verschil tussen LIEFDE & VERLANGEN in romantische relaties
  2. De 3 dingen die je absoluut NIET moet doen als je wil dat je man 100% voor je relatie blijft gaan EN jij dus ook.
  3. Hoe je hem kan inspireren om meer in zijn mannelijke energie te stappen ( dus meer initiatief te nemen)
  4. Hoe je een hart-tot-hart connectie krijgt met je man
  5. Hoe je ervoor zorgt dat jij zijn "one & only" blijft met 3 praktische tips om gelijk mee te starten

Meld je hier aan voor de gratis masterclass

Loopt je relatie met je man nu heel erg stroef en wil je weer die magische hart-tot-hart connectie voelen met jouw KING? Wil je graag dat je man meer initiatief neemt en dat jullie weer met elkaar kunnen verbinden zonder discussies? Of zonder dat er niet meer met elkaar gepraat wordt? Merk je dat de connectie tussen jullie er niet meer is en je wilt deze weer terug? Dan is deze masterclass absoluut voor jou.

Meld je nu aan voor deze gratis masterclass
"THE QUEEN
👑… Haar 10 secrets voor een SUPER RELATIE met haar KING!”

Over de schrijver
Reactie plaatsen