Hij houdt van mij, hij houdt niet van mij
11 juli 2019 

Hij houdt van mij, hij houdt niet van mij

Ik kreeg onlangs een bericht van 1 van mijn cliënten:

Lara, ik word helemaal gek van hem. In het begin was hij verzot op me en nu hoor ik amper iets van hem. In het begin appte hij me in het midden van de nacht en wilde hij me elke dag zien en nu is 1 berichtje in een week al te veel. Ik word daar helemaal onrustig van en het geeft me een heel slecht gevoel. Ik kan amper nog goed functioneren. Alles wat ik doe, hem bellen en sms’en of hem vragen om hem te zien, helpt niet.

Ik kan me helemaal voorstellen dat dit pijn doet en dat je daar onrustig van wordt. Ik voel je pijn.
Hoe kan je hiermee omgaan?

Focus op jezelf en date met jezelf.

Doe de dingen die je leuk vindt en ga op avontuur. Plan een massage in, ga lekker met vriendinnen stappen of ga iets eten met een vriendin die je al lang niet meer hebt gezien. Trakteer jezelf op een sauna of een picknick in het park. Boek dat weekendje weg, met jezelf als gezelschap. Ga daten met jezelf zoals je zou willen dat hij jou date.

Zeg niets tegen hem. Spreek hem niet aan op zijn gedrag.

Vraag hem ook niet om op date te gaan of ga hem niet zelf sms’en. Leun volledig naar achter en doe niks. Focus op jezelf. Op een gegeven moment merkt hij vanzelf dat hij je niet meer heeft gehoord en gaat zich afvragen: “waar is zij nu plotseling naartoe?” “Ik heb haar al een hele tijd niet meer gehoord”. Laat hem achter jou aankomen. Mannen zijn geboren om te jagen. Dat is hetgeen ze nodig hebben om verbinding te voelen en ze hebben het gevoel nodig om “hard te moeten werken” om hun prooi binnen te halen. Laat het harde werk aan hem over en wees niet altijd beschikbaar voor hem. Laat hem maar afvragen wat je aan het doen bent.
Als hij dan toch terugkomt naar jou wees dan open naar hem toe en spreek hem niet aan op zijn gedrag. Jij bent namelijk te druk geweest met jezelf om hem te missen. En hij heeft ook recht op zijn eigen leven en eigen ruimte.

Focus niet op hem

Doe je eigen ding en ga je hoofd niet de hele tijd breken over waarom je hem niet hoort. Het voelt waarschijnlijk voor jou dat dit tegen je intuïtie in gaat. Dat is normaal. Wij als vrouwen zijn vaak zo getraind dat, wanneer we mannen tonen dat we hun missen en vanalles voor hun doen, dat ze wel vanzelf terug naar ons toe zullen komen. Niks is minder waar. Hoe meer we naar een man verlangen, hoe wanhopiger onze energie wordt en hoe meer we die wanhoop afstralen op onze man. Vanuit wanhoop handelen gaat je geen resultaat opleveren bij een man. Geef hem geen aandacht, ook niet in je hoofd. Focus op je werk, je kinderen, je ouders, een vriendin maar laat hem niet die negatieve energie innemen in je hoofd en in je hart.

Hoe meer jij hem aandacht geeft hoe meer hij zich zal terugtrekken. Dit doodt zijn aantrekking voor jou. Neem de rol van de jager niet over van hem.

Ik weet uit ervaring dat als jij stopt met jouw verkeerde gedrag de kans zeer groot is dat hij naar je terug komt, als hij de man is voor jou en oprecht interesse in je heeft.

Als jij wilt leren hoe je dit moet doet en zo een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebt op een man kijk dan naar mijn programma: Divas daten zo….

Als je op zoek bent naar een groep van gelijkgezinde vrouwen die hun liefdesleven willen veranderen, meld je dan aan voor mijn Facebook groep Lara’s Angelshttps://www.facebook.com/groups/668358583629442/
In deze FB groep wordt met openheid, eerlijkheid en heel veel liefde naar elkaar gekeken. Vrouwen die op elkaar kunnen leunen en vertrouwen in de weg die ze afleggen in hun relatie of als single.
“One woman can make the difference but together we can rock the world.”

Ikzelf ben ook regelmatig in de groep aanwezig om je te helpen met je liefdesvragen.

Met liefde,
Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen