Heb jij niet jouw droomrelatie momenteel?
21 mei 2023 

Heb jij niet jouw droomrelatie momenteel?

Als klein meisje hebben we allemaal we eens de droom gehad van de "prins op het witte paard" 🫅 en die overweldigende passionele liefde. Een beeld van hoe we zouden willen dat liefde is.

En als je dan nu naar je liefdesleven kijkt. Sluit dat dan aan met dat beeld of helemaal niet?

Als ik deze vraag stel wanneer ik in gesprek ga met dames dan zeggen ze vaak: ‘’nee verre van’’.

Wat hoor ik dan vaak terug komen:
Ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta in mijn relatie
Daten lukt me niet, geen man die bij me past
Mijn man is heel kritisch
Mijn man doet niets
Mijn date vraagt me niet voor een volgende date
Ik ben geghost
Ik kan niet bij mijn man terecht
Ik voel veel onrust in mijn relatie
Daten maakt me onrustig omdat het niet lukt

En wat als we nu eerst die rust in onszelf gaan vinden 💞?

Toen ik zelf single was, merkte ik dat ik heel vaak me ging ergeren aan mannen en dat ik dacht. ‘’Waarom stellen ze geen vragen, waarom is er geen diepgang, weeral zo een stomme vraag, weer eentje die niet over zijn ex heen is, weer eentje die niet reageert ….’’

En ik liet mijn vibe daardoor bepalen. Totdat ik een patroon zag. Totdat ik ontdekte: ok. maar dit is mijn stuk, dit waren mijn triggers. En dit is net wat me ook altijd heeft tegen gehouden in mijn vorige relaties. Omdat ik niet naar mijn triggers ging of durfde kijken. En dit was toen nog een onbewust proces 🙏.

En toen ik deze triggers ging aankijken en helen veranderde mijn liefdesleven. Ik trok andere mannen aan, ik voelde meer rust, ik voelde heling! En dat was fantastisch.

En omdat ik koos voor heling van mijn triggers kan ik nu ook zoveel meer rust vinden in mijn relatie met Chris ❤️. Omdat mijn knoppen niet meer altijd ingedrukt worden. Ik heb zelf controle over mijn knoppen nu!

Ben jij benieuwd naar hoe jouw triggers je tegenhouden om het liefdesleven te leven waar je altijd van droomde?

Ontdek het dan in de masterclass: HOE JOUW EMOTIONELE TRIGGERS JE LIEFDESLEVEN SABOTEREN! Op 25 mei om 20.00u

Je kan je hier aanmelden voor maar 22 euro. Een no brainer zou ik zeggen.

Als je er niet bij kan zijn op 25 mei dan krijg je de replay de dag erna toegestuurd.

Laten we samen je triggers gaan ontdekken en helen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen