Ben je wel eens TE emotioneel of TE gevoelig of TE dramatisch genoemd door een man?
11 mei 2023 

Ben je wel eens TE emotioneel of TE gevoelig of TE dramatisch genoemd door een man?

Ben je wel eens TE emotioneel of TE gevoelig of DRAMATISCH genoemd door een man?
En hoe heeft dat label dat je krijgt de relatie beïnvloed met je eigen gevoelens?


Hier is mijn ervaring:
Vele succesvolle vrouwen waarmee ik werk hebben de neiging om hun emoties en emotionele triggers te onderdrukken.
Of we gaan onze emoties en triggers veroordelen als inferieure gevoelens. Of we zien ze als zwakheid.
En je hebt eerder een onderdrukte en slechte relatie met je eigen innerlijke wereld en je gevoelens?


En dat is niet jouw schuld.


Wat ik bedoel is dat wanneer je veroordeeld bent en gelabeld wordt als TE gevoelig, TE dramatisch TE emotioneel dan is vaak de menselijke reactie op die beoordeling of veroordeling om die emoties of gevoelens of triggers of dat deel wat beoordeeld wordt te gaan onderdrukken. Herkenbaar?
Want je denkt dat het verkeerd is om emoties te hebben of dat het zwak is om emoties te hebben of dat emoties relaties verwoesten.


Maar het is net andersom! Of je het nu leuk vindt of niet, emoties en triggers zijn een deel van en gaan altijd een deel blijven van je relaties.


Wanneer je in een relatie staat met een man, of dat nu tijdens het daten is of in je relatie, gaan emoties naar boven komen en wanneer je een minder goede relatie hebt met je emoties, je triggers en gevoelens (vaak onbewust). Of een onderdrukte relatie hebt met je gevoelens of een explosieve relatie hebt met je gevoelens, of waar je je gevoelens lange tijd heb weggedrukt.


En wat gebeurt er dan?
 Een plotselinge explosie. Omdat je het niet meer kan uithouden. Met als gevolg dat dit een nadelige impact gaat hebben op je relatie of de man waarmee je date. Is dit herkenbaar voor je?

En daarom ben ik super enthousiast om meer te vertellen over vrouwen die hun eigen innerlijke wereld erkennen en hun eigen emoties en triggers gaan herkennen, masteren en ook helen en hoe dit een positieve impact zal hebben tijdens het daten EN in je relatie met je partner.


Op 25 mei om 20.00u geef ik een masterclass over: HOE JOUW EMOTIONELE TRIGGERS JE LIEFDESLEVEN SABOTEREN. En HOE jij die emotionele trigger kan gaan helen. De masterclass zal doorgaan op 25 mei en als je er niet kan bij zijn live krijg je de dag erna de replay toegestuurd.


Vraag jij je wel eens af: waarom lukt het mij niet?


In deze masterclass ga ik je live laten zien hoe je een gezonde relatie kan gaan opbouwen met je EMOTIONELE TRIGGERS, hoe je deze emotionele triggers kan gaan identificeren, hoe je deze kan gaan masteren of onder de knie krijgen en hoe je deze kan gaan helen zodat ze geen nadelig effect hebben tijdens het daten of in je relatie. En hoe je deze gevoelens ook kan gaan omarmen met liefde in plaats van ze te veroordelen. En hoe je deze gevoelens en triggers je laten leiden om een diepere relatie te krijgen met jezelf en met de man waarmee je date of in een relatie bent.


We gaan ook door het proces van welke impact deze triggers hebben op je relatie op korte en lange termijn en hoe je ervoor kan zorgen dat deze triggers je niet elke keer ervan weerhouden om een mooie romantische relatie aan te gaan. Wat hoe we het ook draaien of keren. Vaak saboteren onze triggers ons liefdesleven.


Wil jij voor eens en voor altijd je emotionele triggers gaan helen. Dat kan! Meld je dan hier
aan voor 22 euro.

Als je er niet bij kan zijn op 25 mei dan krijg je de replay de dag erna toegestuurd.

Over de schrijver
Reactie plaatsen