Je triggers zijn stiekem vergif voor je relaties + aanmelden masterclass EMOTIONELE TRIGGERS tot morgen 18u
24 mei 2023 

Je triggers zijn stiekem vergif voor je relaties + aanmelden masterclass EMOTIONELE TRIGGERS tot morgen 18u

Dit berichtje kreeg ik van Linda:
Lara, ik word zo boos als mijn man altijd kritiek op me heeft. Niks is goed, ik lijk alles verkeerd te doen. Hij wilt het anders en hoe meer ik doe hoe minder effect het heeft. Ik merk ook dat ik dan heel boos kan worden en ik kan mezelf niet tegenhouden maar ik ga dan schreeuwen. Ofwel negeer ik hem een paar dagen. Maar dit is zo vermoeiend en ik weet niet meer hoe ik hiermee moet omgaan. Als ik aangeef dat ik dit niet fijn vind krijgen we sowieso een discussie. Help!

Ik herken dit zo want dit had ik ook in het begin van mijn relatie met Chris. Pfff ik heb een man die alleen maar opmerkingen maakt. Het maakt me boos, woedend. Ik voelde de intensiteit.


Tot ik me ging afvragen: Ok maar waarom reageer ik hier zo op? Waar komt die intensiteit vandaan? En zo besefte ik ook. Mijn partner is mijn spiegel. Wat wilt hij me laten zien? Wat dien ik aan te kijken?


En ik besefte. Dit is mijn stuk! Wat zegt dit over mij?


Ik realiseerde me dat ik op deze manier onbewust mijn liefdesleven saboteerde, mijn relatie saboteerde.


En ik ging dieper graven in waarom ik emotioneel getriggerd werd, waar dit vandaan kwam en hoe ik dit kon gaan helen? Zodat dit niet elke keer terug kwam opspelen in mijn relatie als een stiekem vergif.


Sidenote: Ik heb het hier niet over toxische controle van je partner. En niet een partner die je core zelfwaarde aantast!


Saboteer jij (nu misschien nog onbewust) je liefdesleven met je emotionele triggers?
Of merk je dat jij en je partner discussies hebben over de meest onbenullige dingen en je merkt dat dit je intens boos kan maken. Of je bent aan het daten en je merkt dat sommige vragen van mannen echt iets met je doen?

Zo kreeg ik onlangs het berichtje van Marie: Lara, als er nog 1 man is die tegen me zegt: je bent een sterke vrouw’’ dan kap ik ermee. Daar zit iets, een onderliggende trigger.


Wil jij graag gaan ontdekken wat emotionele triggers zijn, wat specifiek jouw emotionele trigger is en hoe je ervoor kan zorgen dat deze triggers niet je liefdesleven stiekem verzieken. Dan is de masterclass 
HOE JOUW EMOTIONELE TRIGGERS JE LIEFDESLEVEN SABOTEREN iets voor jou.

Wanneer?
Op 25 mei om 20.00u. Er is een replay als je er niet live kan bij zijn.

Waar kan je je aanmelden?
Je kan je hier aanmelden voor maar 22 euro

Tot morgen namiddag 18u kan je je aanmelden.

Time to heal!

Over de schrijver
Reactie plaatsen